Bläddrade igenom gamla skisser och hittade en speciell som jag fastnade för. Hade gjort massor av småskisser på stjärntecken, men den jag tyckte om mest var den på tvillingarna (som även är mitt eget tecken). Här är det färdiga resultatet.

Funderade på ifall jag skulle fortsätta och göra resten av stjärntecknen, men efter att påbörjat fiskarnas tröttnade jag. Kanske återvänder någon gång i framtiden.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det kan vara svårt att öppna sig för någon, man är rädd för att dömas, att såras. Jag har alltid haft svårt för det iallafall, men de senaste veckorna har jag kunnat prata med andra människor, om saker jag inte pratat om förut med någon mer än mina närmaste. Saker som jag stängt inne. Det finns fler som jag, som mår så här, och trots att jag inte önskar någon annan dåligt mående så känns det skönt att det finns andra som förstår.

Jag dedicerar denna teckningen till en som har det svårt just nu. Ta vara på dig!Likes

Comments


Jag tar med jämna mellanrum upp patreon på bloggen, och tänkte att det var dags igen.

Patreon är en sida där man kan stödja olika slags skapare genom att ge bidrag varje månad. Skaparen sätter upp hur stor summa pengar man kan ge, och många har även olika mål som de uppfyller när de når en viss summa pengar. T.ex att man som stödjer får en beställning som tack. Ni kan läsa mer om patreon här, och ni kan hitta min patreon-sida här!

Här är mer detaljrik förklaring från deras hemsida:

Patreon is a way to join your favorite creator's community and pay them for making the stuff you love. Instead of literally throwing money at your screen (trust us, that doesn’t work), you can now pay a few bucks per month or per post that a creator makes. For example, if you pay $2 per video, and the creator releases 3 videos in February, then your card gets charged a total of $6 that month. This means the creator gets paid regularly (every time she releases something new), and you become a bonafide, real-life patron of the arts. That’s right--Imagine you, in a long frilly white wig, painted on a 10-foot canvas on the wall of a Victorian mansion. And imagine your favorite creators making a living doing what they do best… because of you.

För tillfället har jag inga mål uppsatta, och min tanke är inte att tjäna massvis med pengar utan att det mer blir som en liten extrainkomst från dem som känner att de kan och vill bidra. På så sätt kan jag fokusera mer på min konst och försöka uppdatera regelbundet :)

Mitt andra mål är att komma igång med Flickan av glas igen. Har skrivit om projektet tidigare, och även på BoredPanda.

Så gå gärna in och kolla. Ni kan antingen gå in här eller via bilden.Likes

Comments

Så temat för Februari var Loppis, ett ganska svårt tema, iallafall för mig. Jag går inte så mycket på loppis eller second hand, har prövat men hittar aldrig de där fantastiska fynden alla pratar om. Jo, någon gång har det hänt. Hittade ett par byxor en gång, och en skrivmaskin för 20 kronor! Men inte så mycket mer än så. Är ingen loppis-människa helt enkelt.

Men min pappa är det däremot! Han hittar massor av intressanta saker, allt från biblar, mynt, medaljer, ja allt möjligt! Och ibland hittar han någon fin tavelram som han sedan ger till mig :)

Så min tanke var att teckna en bild till en av ramarna jag fått av honom. Men när jag väl tog bort bakstycket på ramen upptäckte jag att där gömde sig ett gammalt fotografi. Så jag ändrade mina planer och valde att måla på det istället! Jag har ingen aning om vem kvinnan på fotografiet är, och jag var kluven ett tag ifall jag verkligen skulle måla på det. Det kändes lite respektlöst liksom. Men jag gjorde det ändå tillslut, och valde att måla dit några av de finaste sakerna jag vet. Jag gav henne lite blommor i håret, några fjärilar som sällskap samt ett tredje öga. Några moln också och tre svarta tårar under ena ögat.


Förresten, min pappa har ett instagramkonto (dock så sköter jag det) där han lägger upp bilder på sina fynd. Mest gamla biblar, vaser och prydnader:

@ronsatiques

Vad tycker ni? Blev det fint eller förstörde jag fotot? Var det respektlöst eller är det jag som överanalyserar?


Likes

Comments