Här kommer ett samlingsinlägg av mina personliga favoriter av alla alster jag skapat under 2016! Det har varit ett år som gått upp och ner för mig. Första halvan av detta året var inget jag vill uppleva igen, det var inte en rolig start och jag mådde väldigt dåligt. Men efter det började saker klara upp sig, och jag hoppas att det fortsätter så in på nästa år.

Men trots att året varit som det varit så har jag lyckats skapa ganska mycket! Kommer kanske göra ett samlingsinlägg för alla bidrag jag gjort till Monthly Makers också :)

Januari:

I januari ritade jag en harpya som flög över natthimmeln. Det roligaste att rita var helt klart vingarna.

Här hittar ni inlägget.

Februari:

En flicka som legat under vattnet såpass länge att koraller börjat växa på hennes kropp. Från början var det tänkt att det skulle vara svampar och inte koraller. Av någon anledning blev jag mest nöjd med sjögräset bakom henne.

Här hittar ni inlägget.

Mars:

Mars var inte en särskild produktiv månad, även fast jag hakade på Monthly Makers igen för första gången sedan september året innan! Annars låg skapandet ganska stilla. Men jag lyckades göra något iallafall, och om jag ska välja är jag nog mest nöjd med "Cloud".

Här hittar ni inlägget.

April:

April,precis som mars, var stillastående gällande skapandet. Ingen inspiration eller ork, även om jag hade min utställning då. Men jag gjorde en större teckning, vilket handlade om sjöjungfrur, såklart^^

Jag påbörjade faktiskt teckningen i slutet av mars, men gjorde klart den i april, så jag räknar det som en "aprilteckning"

Jag skrev ett ganska långt inlägg om teckningen, det kan ni hitta här!

Maj:

I maj verkade det som om inspirationen och skaparlusten kom tillbaka. Jag började på nya teckningar, och gjorde även en målning som bidrag till Monthly Makers. Men det jag blev mest nöjd med var teckningen Cosmos, som var en teckning jag påbörjat för längde sedan och valde att gå tillbaka till och göra klart.

Här kan ni hitta inlägget!

Juni:

I juni gjorde jag en teckning i A3, som jag döpte till Luna. Luna var även den första teckningen som jag spelade in skapande-processen!

Här kan ni hitta Luna!

Juli:

En stor del av juni månad var jag utomlands, så det blev inte mycket teckningar då. Men när jag kom hem kliade det i fingrarna och jag gjorde ett par teckningar + var med i Monthly Makers igen. Den skapelse jag blev mest nöjd med denna månaden var Gemma.

Inlägget kan ni se här!

Augusti:

Augusti kändes som en väldigt kreativ månad för mig, men när jag ser tillbaka inser jag att det inte blev mycket gjort. Men av de sakerna jag gjorde så är teckningen Romeo and Juliet min favorit.

Ni kan hitta teckningen här

September:

Under september tecknade jag ganska mycket. Min första teckning för månaden var Masquerade, och jag gjorde en hel serie mindre teckningar för mitt Monthly Makers bidrag, som ni kan se här. Den sista teckningen jag gjorde var innocence, vilken jag också är mest nöjd med:)

Inlägget kan ni se här!

Oktober:

Jag tecknade mycket under oktober eftersom det var drawlloween och inktober, men det mesta var bara skisser eller halvfärdiga teckningar. Men jag lyckades göra en "ordentlig" teckning, vilket var efter temat "Masked"

Här hittar ni inlägget för Masked

November:

November var ingen bra månad, skapandemässigt. Jag tecknade knappt alls och jag gjorde bara en enda teckning, celestial, som ni hittar här

December:

Jag skapade knappt någonting i början av december. Det var inte förrän i slutet av månaden som jag började på någonting, det var som om någonting släppte och jag påbörjade en rad teckningar. Några var tänkta att bli klara innan årets slut, men det kommer inte hända..

Men av de färdigställda teckningarna väljer jag Farewell som decemberfavorit, som känns som ett passande avslut på året!

Inlägget hittar ni här !


Överlag är jag nöjd med vad jag lyckats åstadkomma under året, förhoppningsvis kommer 2017 bli ett ännu bättre år skapandemässigt!

Gott nytt år!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Farväl 2016, jag kommer inte sakna dig!


Likes

Comments

Någon mer som älskar årets julkalender?Tycker den är så fin så valde att rita Selma och lyktgubben

Likes

Comments

Gjorde ett nytt självporträtt nu i slutet av året. Jag känner att mitt gamla inte längre representerar mig. Funderar på ifall jag ska göra ett nytt självporträtt varje år, för att se hur mycket jag ändrats sedan sist. Jämfört med mitt gamla porträtt har det mesta ändrats, förutom grodorna, dem kommer nog alltid vara kvar.

Mitt gamla porträtt

Likes

Comments