Novembers tema var metall, och för en liten stund tänkte jag inte delta denna gången. Jag hade ingen inspiration alls. Men efter en stunds letande på pinterest hittade jag den här och den här."Junk robots" eller "Found objects robots", som tillhör "Junk art". Dem var så söta och jag ville göra en till mig själv. Så jag samlade ihop saker jag kunde sätta ihop och byggde en liten robot, ungefär 15 cm hög.

Jag använde mig utav: En liten teburk, två kapsylöppnare, två små ljusstakar, skruvar, pärlor och en liten fyrkantig sak jag hittade på second hand, men som jag inte har någon aning om vad är.

Vad tycks?

Likes

Comments

Trailer jag gjorde till min youtube-kanal. Ville visa så mycket av mina verk som möjligt, jag hoppas att det inte blev för rörigt..

Följ mig gärna!

Likes

Comments

För lite mer än två veckor sedan hämtade vi Loke. Idag blir han 3 månader och bara på den korta tid han bott hos oss har han blivit nästan dubbelt så stor.

I bilen påväg hem.

Ena örat vill väldigt gärna stå upp, men är inte helt där än. Någon vecka till sedan står dem förhoppningsvist upp, och då kommer han se ut som en riktigt schäfer.

Den gamle var skeptisk i början men nu börjar de komma bra överens:)

Likes

Comments

För ett tag sedan skrev jag om min sida på Designbyhumans som jag öppnat. Kort därefter fick jag frågan ifall jag ville öppna en shop på Teepublic, vilket jag gjorde. Varför inte, liksom?Jag laddade upp några designer men glömde sedan snabbt bort att uppdatera min sida där. Men så igår blev jag taggad i ett inlägg på Teepublics instagram, där de delat en av mina designer och länkat till min sida. Känns väldigt kul!

Så jag har sedan dess laddat upp nytt på min shop, gå gärna in och kolla. Jag laddade upp lite inom jul-temat, och just nu är det rea på vissa varor! Det är ju snart dags att börja köpa julklappar, så varför inte passa på att köpa en fin tröja ett mobilskal eller kanske en mugg nu när det är lite lägre pris?:)

Rean pågår de två kommande dagarna:)


Likes

Comments

Som avslut på oktober och #drawlloween valde jag att teckna Coraline. Jag lyckades inte teckna något varje dag, vilket känns trist, men det är bara att försöka nästa år igen!

Men även om oktober är slut så fortsätter utmaningarna, för nu är det november och då börjar NaNoWriMo! Någon mer som kommer delta?

Likes

Comments