Under oktober månad finns det många olika ritutmaningar att gå med i. Den som de flesta känner till är Inktober. I år valde jag däremot att göra utmaningen Drawlloween, där man ska teckna ett monster varje dag under hela oktober. Jag har försökt göra något varje dag, men har tyvärr missat några dagar.

"Masked" var mitt bidrag för dag 27. Ifall ni vill se de andra teckningarna jag gjort under månaden så kan ni se dem på min instagram :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Leksaker var temat för denna månaden och jag kom genast på två saker som jag ville göra som bidrag. Min första idé var att göra om en docka. Jag har varit intresserad av repaints av framförallt Monster High dockor, om ni inte har sett någon sådan rekommenderar jag att göra det. Folk kan göra om dessa dockorna till något riktigt vackert ( jag tycker själv inte om deras originala utseende)

Men till mitt bidrag köpte jag inte en Monster High docka, utan bara en billig docka som jag hittade i leksaksavdelningen i en mataffär.

Ber om ursäkt för dåliga bilder

Före och efter

Jag gjorde om hennes ansikte, använde mig av färgpennor. Jag slätade ut håret, puffade till klänningen, och gav henne en näsa.. Till sist gjorde jag en liten häxhatt till henne:)

Mitt andra bidrag är en leksak som jag gjorde. Den är ganska enkel och blev inte särskilt fin, men den fullgör sitt syfte ändå. Jag klippte några tygremsor och flätade ihop,sedan var det klart.

En enkel hundleksak. Vi hämtade nämligen Loke igår, så det blev som en "välkommen hem"-present, typ:)

Och han tyckte om den:

Som sagt, ber om ursäkt för de dåliga bilderna..

Det här var mina bidrag, önskar att jag kunnat göra något roligare. Det känns inte som mina starkaste bidrag, men jag gjorde iallafall något.

Likes

Comments

Förr har jag fått frågan vad jag använder för material när jag tecknar och målar. Jag använder mig främst av tusch, men när jag väl använder färgpennor så är det akvarellpennor. Mitt favoritmärke är Faber Castell, och alla produkter nedanför är från det märket. Jag rekommenderar starkt deras tuschpennor, dem har jag använt mig av i flera år och kommer fortsätta med det i framtiden:)

Likes

Comments

Testar och experimenterar med akvarellfärger och försöker förbättra mina kunskaper. Mitt största problem med akvareller är mitt kontrollbehov, jag kan inte låta färgerna arbeta för sig själva. Det är just det jag måste öva på, att låta dem vara. Det är svårt, men jag tror jag håller på att bli bättre på det.

Kom gärna med förslag på vad jag kan döpa denna till, för i mitt huvud står det helt stilla..

Och förresten, eftersom det är oktober har både inktober och drawlloween dragit igång! Jag hade tänkt vara med på båda men än så länge har jag bara ritat efter drawlloween. Ifall ni vill se vad jag gjort så lägger jag ut en ny teckning varje dag på min instagram, ni kan hitta den här! :)

Likes

Comments