Septembers tema är bokstäver och ord. Min första tanke var att skriva någonting, en berättelse eller liknande, men eftersom jag redan gjorde det i mitt bidrag i Juli så ville jag göra något annat. Jag bestämde mig för att pröva på något som jag velat göra länge men av någon anledning inte gjort, blackout poems.

För några år sedan tog jag hem en gammal bok från gratishylla i skolan bibliotek just för att använda den till blackout poems. Boken har stått på en hylla sen dess, men när jag fick reda på månadens tema tog jag fram den igen.

Min tanke var att bara göra en eller två, men det blev mycket fler, och dem började forma en ny berättelse.

På kvällarna satt i mina kupande händer en fågel och såg på mig.

En trast kom till mig, fågeln satt tyst. död. Där lämnade jag den.

Snart ska jag lyfta från marken och genom himlen.

Natten för mig bort. När jag lyfte var jag ensam

Flickan lyfter mot himlen. hon svävar högt där uppe under två stora vingar. vinden tar tag i henne.

​Hon faller ner i ett svart hål.

Jag vet inte om resultatet blev särskilt bra, men det var kul och jag kommer antagligen fortsätta med blackout poems i framtiden 


Likes

Comments

Jag har öppnat ännu en shop, denna gång på en sida som heter DesignByHumans. Ni kan hitta min shop här! Än så länge har jag bara lagt dit en produkt, men fler kommer snart!

"Korall" finns att köpa i min DBH shop

Andra ställen som jag säljer min konst på är Society6 och Redbubble 


Likes

Comments

Ifall några av er inte sett på min instagram, (vilket jag tror de flesta har gjort, och även om ni inte följer mig så visas bilder från mitt instagram-flöde här bredvid ) så har jag skaffat en ny familjemedlem. En liten schäfervalp vid namn Loke!

Just nu är han bara ett par veckor, så jag får vänta ett tag innan han kan följa med hem. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar!

Det väntar fler roliga saker i framtiden, men det håller jag som sagt hemligt tills dess. Känns skönt, för första halvan av 2016 har rent ut sagt varit ett skitår för mig, men nu känns det som om saker börjar lösa sig.

Likes

Comments

​"Masquerade"

Finns att köpa som tryck i min webshop. Just nu är det 10% rabatt + fri frakt! Gäller t.o.m 5/9


Likes

Comments