​Jag har märkt att antalet besökare på min blogg har minskat på sista tiden, och jag har också förlorat ett par följare. Jag undrar ifall ni har några förslag på hur jag ska förbättra bloggen. Vad är det som saknas, som gör den mer intressant? Är det något särskilt ni vill att jag ska skriva om? Borde jag skriva mer om min konst och tankarna bakom eller ska jag skriva mer om mig själv? (inte för att där är så mycket att skriva om..)

Snart är det september månad, och då kommer det hända mycket. Vad det är får ni reda på sen! Jag har fler saker som jag just nu håller hemligt, men som jag så småningom också kommer skriva om, så ha tålamod!:)

Men tills dess tar jag gärna mot förslag på förbättringar:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag hade från början inte tänkt delta i månadens tema, men sedan dök det upp en idé som jag verkligen ville genomföra, och det blev även mitt bidrag till Monthly Makers Augusti. Och som överskriften säger så var månadens tema pärlor.

Här är mitt bidrag:

"Tears" - acryl på duk. Tårarna är av silvriga/genomskinliga pärlor, som fortsätter ner på ramen. Spelade såklart in processen med, den kan ni se nedanför :)

Vad tycker ni?

Likes

Comments

Romeo and Juliet - namnet poppade upp under tiden som jag tecknade, och det fick bli namnet för den här teckningen. De flesta gånger har jag aldrig namn till teckningen från början, utan det är något som dyker upp under tiden jag skapar eller i slutet när jag är klar. Jag har däremot alltid en ungefärlig bild i huvudet på hur den ska se ut, men det ändras alltid under processen.

Är det så med fler som skapar? Namnet kommer inte förrän efteråt?

Och som vanligt har jag även gjort en video av skapande-processen:)


Och förresten, helt orelaterat till teckningen, har ni förslag på en fint pojknamn? Helst ett kort namn, tre till fyra bokstäver. Ni får veta varför lite längre fram :) 

Tack!


Likes

Comments

Är inte helt nöjd med denna. Den blev för rörig. Valde att göra klart den ändå, och spelade även in, videon kan ni se nedanför.

Om ni är intresserade av den så går den att köpa som tryck i min webshop - här!

Likes

Comments

Som ni kanske märkt har det inte varit någon jämn uppdatering på bloggen. Jag har inte haft någon drivkraft i skapandet och dessutom har jag börjat studera igen. Mitt mål i livet är att en dag kunna försörja mig på min konst, men så som läget ser ut nu är det nog ett tag till innan det händer. Men därför tänkte jag skriva ett inlägg där jag berättar hur ni kan stödja inte bara mig, utan vilken som helst konstnär vars verk ni tycker extra mycket om.

1. Webshop

Jag och många andra som tecknar/målar/fotograferar har en webshop där vi säljer tryck. Society6 är nog en av de mest populära. Jag har både society6 och redbubble, så kika gärna in!

2. Köp original eller beställ

Om konstnären säljer sina originala verk så är det ju det mest perfekta sätt att stödja en. Original är såklart dyrare än tryck, så det är inte alltid man har råd med det. Mina originala verk går allt mellan 200-2000 kr, beroende på storlek, teknik och hur fäst jag själv är vid dem.

3. Patreon

Många skapare har en patreon, vilket är en sida där man kan stödja sina favoritkonstnärer genom att ge bidrag varje månad. Konstnären sätter upp hur stor summa pengar man kan ge, och många har även olika mål som de uppfyller när de når en viss summa pengar. T.ex att man som stödjer får en beställning som tack. Ni kan läsa mer om patreon här, och ni kan hitta min patreon-sida här!

4. Sätt att stödja utan att spendera pengar

Ett sätt som många kanske inte tänker på men som hjälper konstnären väldigt mycket är att sprida vidare hens konst. Dela deras facebook-inlägg eller youtube videor, sprid deras namn. Det är något som gör stor nytta och som vem som helst kan göra, vilket är bra ifall man inte vill göra sig av med pengar eller helt enkelt inte kan.

Andra sidor ni kan hitta mig på:

Facebook

Youtube

Instagram


Likes

Comments