Vill bara informera er att det kommer vara ett uppehåll här på bloggen framöver. På torsdag åker jag utomlands och kommer vara borta två veckor, så under den tiden kommer bloggen stå still. Förhoppningsvis har jag saker att visa när jag kommer hem.

Tills dess, ha en bra sommar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här är resultatet från min time-lapse video som jag lade ut tidigare. Den här teckningen är annorlunda än mina andra. Denna är nämligen i A3, och annars jag tecknar oftast på A4 papper

Likes

Comments

Jag har startat en youtube-kanal! Jag har lagt upp en video än så länge, en time lapse video där jag spelat in processen av min senaste teckning.

Kvalitén är inte den bästa, men för stunden har jag ingen bättre kamerautrustning att använda mig av, så det får duga så länge.

Luna finns att köpa som tryck i min webshop som ni hittar här!


Likes

Comments

Så på instagram har det cirkulerat en utmaning som heter artvsartist, vilket helt enkelt innebär att man ska jämföra sig med sin konst. Det sägs ju att man liknar sin konst.

Tillslut kunde jag inte låta bli och valde att göra utmaningen själv.

Så vad tycker ni, är jag lik min konst? Mer än att jag är nästan lika blek som det vita pappret jag tecknar på?..


Likes

Comments

Det här är min "nya" blogg som jag kommer blogga på från och med nu. Förut bloggade jag på blogg.se men har flyttat bloggen.

Som jag skrivit på den gamla bloggen så kommer detta vara samma blogg, endast ny bloggportal (ursäkta ifall jag upprepat mig för mycket)

På grund av flytten har det blivit ett litet uppehåll, men jag ska försöka börja uppdatera från och med nu.

Med tanke på att jag flyttat bloggen så kommer länkarna som jag haft i tidigare inlägg gå tillbaka till inlägg från den gamla bloggen. Jag har ändrat det i nyare inlägg men är helt enkelt för lat för att fixa det för alla inlägg jag har. Kanske någon gång i framtiden, men just nu är länkarna lite konstiga, så ni vet.

Likes

Comments