Här kommer ett par bilder från utställningen i Helsingborg. Om ni vill läsa mer om utställningen kan ni göra det här!
Detta är dock bara på mina tavlor, själva utställningen var en grupputställning så där fanns fler tavlor att se, jättefina allihopa.
 
En annan sak som hände när vi åkte för att se utställningen jag var med på var att vi såg utställningen av Sven Nordqvist, författaren som skrivit Pettson och Findus. Ni kan läsa om den utställningen här eller här
Och jag måste bara säga, det var en fantastisk utställning! Jag kände mig som ett litet barn och det var som att man klivit in i hans böcker. Jag rekommderar verkligen den utställningen, särskilt om man älskar hans böcker, vilket jag tror de flesta gör:) De var en stor del av min barndom iallafall.
 
Här kommer bilderna
 
 

 

 

Levitate,  Storm, After rain comes sunshine, Escape, Harpy, Mountain high, Space, Mother earth, One last song, Venus

 

 Utställningen pågår t.o.m 28/5

 

Alla tavlor är till salu, men Mountain high och Venus är sålda. Ifall du är intresserad av en tavla är det bara att skicka ett mail:

 

lou_ice_96@hotmail.com

 

 

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 
För ett tag sedan fick jag frågan av konstnären Alf Lundström ifall jag ville ställa ut några av mina tavlor i ett av fönsterna till hans atelje, vilket jag såklart tackade ja till! Känns väldigt kul då detta är första gången jag visar upp mina målningar. På utställningen som pågår i Helsingborg är det mina teckningar som är upphängda. Bilder från den utställningen kommer så småningom!
Tyvärr fick jag inte så bra bilder, reflektionerna i fönstret stör ganska mycket. Hur jag än ställe mig gick det inte att undvika dem.
 
 
 
De tre tavlorna som ställs ut är min senaste målning Rose garden (som även var mitt bidrag till Montlhy Makers), Butterfly girl och Inachis io.
Det var väldig kul att få en sån här möjlighet, och är väldigt tacksam! Det är en konstig men rolig känsla att få se sina tavlor visas upp såhär:)
 
 

Likes

Comments

Temat för maj månad var "Färg". Jag hade svårt att bestämma mig för vad jag skulle göra, då det är ett såpass brett tema och man fick så mycket idéer. Så för att göra det lättare för mig begränsade jag mig först till endast en färg, och valde min favoritfärg : turkost.
Fast det hjälpte inte, och jag kom fortfarande inte på vad jag skulle göra. Men så hittade jag det här fotografiet, och då kom inspirationen. Jag struntade i ideén att bara använda en färg och började måla på en liten tavelduk som jag hade hemma.
 
Så här är mitt bidrag, en färglad målning gjord i akryl:
 
 
 Det är en väldigt liten tavla, men herregud den tog lång tid att göra. Vet inte hur många timmar jag spenderat på den. Men nu är den klar, och trots att den blev helt annorlunda än vad jag först tänkt mig så är jag ganska nöjd (fast man kan nog se hur jag slarvade lite med nedre delen av tavlan)
Såklart kunde jag inte låta bli att måla dit rosor också. 
 
Så, det här var mitt bidrag till månadens tema!
 
Vad tycker ni? 
 

Likes

Comments

 
 
Lite annorlunda än vad jag brukar göra. Blev inspirerad av Monthly Makers tema för maj. Det här är dock inte mitt bidrag, det arbetar jag fortfarande på.
 
 

Likes

Comments

 
 
 
Påbörjade denna teckningen för läänge sedan, men lade den åt sidan för jag visste inte hur jag skulle fortsätta på den. Jag har efter det glömt bort den. Om det inte vore för att jag stötte på den när jag bläddrade i ett gammalt teckningsblock så skulle jag aldrig fortsatt på den. Men det gjorde jag för ett par dagar sedan och bestämde mig för att göra klart den genom att ge den en bakgrund. Moln och rymd blev det, inte så förvånande..
 
 
 

Likes

Comments

 
 
 
Flyta
 
Jag försvann ett tag, jag ber om ursäkt för det. Jag har inte mått så bra på sistone och bloggen lades åt sidan. Jag har varit lite aktiv på instagram men inte mycket. Men nu är jag tillbaka och jag tänker göra en förändring. Jag har raderat alla gamla inlägg fram tills förra året och tänker "börja om på nytt". Färre inlägg, men bättre kvalitet. För hellre kvalitet än kvantitet, eller hur?
 
 

Likes

Comments