Tänkte göra ett samlingsinlägg med alla bilder jag gjort av Ella än så länge.
 
Ella, flickan av glas. Jag har skrivit många inlägg om henne, men aldrig riktigt gått in på vad hennes historia handlar om. Jag tänker att det är dags nu. Jag vet inte om ni tycker det är intressant men jag väljer att skriva om den ändå. Kort sagt har jag försökt få ner min egna upplevelse av ångest. Berättelsen kring henne är ganska melankolisk och  surrealistisk, en slags Alice i underlandet.
 
Ella är fast i en skog där hon måste gå igenom olika prövningar för att bli av med en förbannelse i form av ett svart hål som äter upp henne innuti. Om hon inte befrias från den kommer den sluka henne helt tillslut. Med hjälp av Viskaren och en sagoberätterska går hon igenom prövningarna, som är minst sagt svåra.
 
 
När jag gjorde denna teckningen tänkte jag den som om den vore ett omslag typ. Ville få med så många element som möjligt från berättelsen. Varelsen i bakgrunden kallar jag för Viskaren som, trots sitt skrämmande utseende, är väldigt vänlig.
 
 
Denna har jag inte visat förut, för jag var aldrig särskilt nöjd med den. 
 
 Ella framför spegeln, som spelar stor roll i berättelsen.
 
 
 
 Ella läser sagan om Lycka, flickan som föddes utan ögon.
 
 
 
Jag påbörjade en serie om henne, men det blev inte mer än två sidor. Jag kommer nog inte återuppa serien men jag kommer fortsätta göra teckningar om henne, tillslut kanske jag har tillräckligt många teckningar för att göra en bildserie om henne. Kanske kan skriva mer om henne då.
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 
 
En flicka som legat så lång tid under vattnet att koraller börjat växa ur hennes kropp. Det var först tänkt att vara svampar(några svampar kom faktiskt med..) men det blev tillslut ett udervattenstema med koraller. Konstigt nog är det sjögräsen bakom henne som jag är mest nöjd med. 
 

Likes

Comments

 
 
Detta var mitt bidrag till teckningstävlingen #redbubbleartparty. Jag vann inte, men det var roligt att vara med. "Life" finns att köpa som tryck och annat kul i min redbubble shop :)
 
 

Likes

Comments

 
 
 
 
Art By Louie finns nu på facebook! Har tänkt på det länge men dragit mig från att göra det, men nu har jag äntlilgen skaffat en facebook sida.
Gå gärna in och gilla!
 
Och jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, mycket har hänt och jag har inte mått så bra på sistone. Ska försöka återuppta bloggen igen och uppdatera oftare, men framöver fortsätter det nog bli ganska glest med inlägg.
 
 

Likes

Comments