Ella läser sagan om Lycka, flickan som föddes utan ögon.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 
 
 
Jag börjar plugga igen, efter ett års återhämtning, så uppdateringar kommer förmodlingen bli färre. Tills dess får ni titta på min senaste teckning, Harpya, vilken nog är en av mina personliga favoriter som jag gjort detta året än så länge.
 

Likes

Comments

 
 
Rymden och stjärnorna i klänningen gjorde jag digitalt. Det blir inte samma sak när man gör det i datorn än när man gör det för hand, iallafall inte för mig. Jag vet inte vad jag tycker om denna, det är någonting som fattas, det är väldigt tomt. Men den får vara som den är, jag tröttnade halvägs inne i tecknandet och kommer antagligen inte fortsätta på den.
 
 

Likes

Comments

 
 
Det är svårt att förklara vad jag ville förmedla med denna teckningen, ni får helt enkelt hitta på en egen mening med den :)
 

Likes

Comments

 
 
Rosor fascinerar mig. De är, enligt mig, en av de vackraste blommorna, och samtidigt är de fulla med vassa taggar, redo att riva hål på huden. Det är nog därför jag tycker om att teckna dem såpass mycket, för precis som mina flickor (eller gudinnor som jag tycker om att se dem som), är de vackra, men inte ofarliga.

Likes

Comments

 
 
Bobby- När han förlorade den som stått honom närmast sökte han sig till vår värld, i hopp om att finna någon han kunde ta hand om, som en distraktion från sin sorg. Och han fann en liten flicka, vid namn Ellie.
 
Bobby finns, tillsammans med mina senaste teckningar, att köpa som tryck i min webshop.

Likes

Comments

 
En till av mina dansöser. Här här och här kan ni se tidigare evighetsdansöser, som alla är från 2013..Jag har tecknat många fler, men de är bortglömda i några ritblock någonstans.
 
 

Likes

Comments