Kommer ni ihåg Flickan av glas, serien som jag påbörjade men slutade med efter endast två sidor? Här är iallafall en teckning jag gjorde nyligen som tillhör berättelsen, och som jag tycker jag lyckades få ner på papper rätt så bra. Berättelsen om Ella, flickan av glas, finns fortfarande i mitt huvud, och en dag så ska jag få ut den på något sätt. Jag kanske fortsätter på serien någon gång i framtiden, men jag kan inte lova något. Tills dess får den surrealistiska sagan om Ella vara för bara mig att ta del av.
 
Och gott nytt år förresten!
 
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 
 
Mina topp mest gillade bilder på instagram 2015, ganska förvånad över vissa faktiskt..
Men tack så mycket, för alla gillningar och kommentarer, det betyder mycket :)
 
 

Likes

Comments

 
 
Jag kan inte sluta rita rödluvan
Fortsatte i samma anda som näckrosdammen och gjorde bakgrund! Det är som sagt nytt för mig, som jag tidigare skrev i detta inlägget.
 

Likes

Comments

 
 
Ritade den här under tiden som jag tittade på den enda serien som jag lyckats följa mer än ett par avsnitt, Vikings. Ett troll och, ja vet inte riktigt vem flickan med håret är. Jag har tecknat henne ett par gånger tidigare, hon har som ni ser inget ansikte, och inte något namn heller. Men armarna är alltid ihopvirade som en tvångströja av någon anledning..
 
 

Likes

Comments

 
 
Hon skulle hållt en pensel i sin hand, men det kändes för "uppenbart", och jag känner mig mer nöjd med att hon skapar rymden med sin bara hand istället.
Med denna teckningen ville jag fånga känslan av att skapa, det är iallafall så här jag känner det ibland, när jag verkligen förlorar mig själv i skapandet. När omvärlden försvinner och det är bara jag, pennan och pappret (eller penseln och duken), och jag lyckas få ner bilderna som snurrar runt i mitt huvud. Man flyter bort liksom medan man skapar sina egna världar.
 
 

Likes

Comments

 
 
En berättelse om en liten robotflicka som utforskar världen dök upp i mitt huvud för några dagar sedan och jag försökte få ner bilderna som jag såg framför mig. Här är några detaljer från några av bilderna, och om jag fortsätter så kanske jag visar dem allihop.
 

Likes

Comments

 
 
Slarvig skiss av en varg
 

Likes

Comments

 
Jag hade svårt att bestämma vilken hårfärg hon skulle ha. Först hade jag tänkt mörbrunt eller svart, men bestämde mig för silver, och jag är glad att jag valde det för jag tycker det passar in bättre med de andra färgerna.
 

Likes

Comments