Det är oftast på kvällarna som inspirationen och idéerna kommer. Här är en grov skiss på en idé till en målning jag kladdade ner häromkvällen. Tror, och hoppas, att den blir bra.
 
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 
 
Att fly verkligheten, till fantasins land.
 

Likes

Comments

 
 
Har påbörjat sida nr 2 av serien. Det är så mycket svart som sa fyllas i så den kommer ta lååång tid, så ha tålamod!
 

Likes

Comments

 
Temat för den här månaden var textil, vilket verkligen INTE är mitt område. Jag har aldrig varit intresserad av att sy, virka, brodera etc, och i skolan valde jag alltid träslöjd som var ett av mina favoritämnen. I gymnasiet prövade dock jag på syslöjd, där jag sydde en väska som jag är väldig nöjd med, men jag kände ändå att det här med att arbeta med textil inte var något för mig.
Så först när jag läste vad det var för tema funderade jag på om jag skulle hoppa över denna månaden, men sen bestämde jag mig för att iallafall försöka. Och det blev en spännande utmaning :)
 
Till Monthly Makers Augusti sydde jag ett monster, som jag döpte till Grim. Jag gjorde också ett litet spöke till honom som fick namnet Boo, som dog av ett krossat hjärta. Bokstavligen. Han hjärta blev överkört av en lastbil.
Jag la faktiskt ut skisser på dem i början av månaden, här kan ni se dem.
Från början var det meningen att Grim skulle ha en dragkedja på magen, så att när man öppnade den skulle man se organen och revbenen, men dragkedjad öppnades inte tillräckligt mycket så man kunde se organen tydligt, så jag struntade i den. Tygen jag använde var sådant jag hittade liggandes hemma, har för mig att det mönstrade tyget jag valde till kroppen är från Ikea.
 
Även om det kanske inte är det finaste kramdjuret och det inte blev exakt som jag tänkt mig, så är jag ändå ganska nöjd :)
 
 
 
Vad tycks? :)
 
 

Likes

Comments

 
Här är första sidan av Flickan av glas. Det är en berättelse jag haft i huvudet en lång tid, och som jag gjort många ändringar i. Jag har aldrig skrivit om berättelsen innan men däremot kan man hitta många gamla inlägg där jag ritat ner delar av historien. Ska försöka leta upp dem och sammanställa dem i ett inlägg :)
Jag har försökt göra serie av berättelsen förut men har aldrig tyckt om resultatet, men den här gången är jag hyfsat nöjd. Förutom huset, gud jag hatar att teckna hus! xD
 
Jag skrev den på engelska, jag vet inte varför men det kändes bättre så. Men översätter den kanske till svenska ifall jag fortsätter med den.
Det är en surrealistisk serie, ganska Alice i underlandet- inspirerad, så det är nog inte helt uppenbart vad som pågår i den. Jag tänker att man ska få bilda sig en egen uppfattning.
 
Jag hoppas ni tycker om den! :)
 
Om ni upptäcker något fel i texten så får ni gärna säga till så fixar jag det på en gång 
 
 

Likes

Comments

 
 
Jag är klar med första sidan av serien jag skrev om tidigare. Jag lägger ut den imorgon, hoppas ni kommer tycka om den :)
 
 

Likes

Comments

 
 
Akryl 60x60
 
Då är jag klar med tavlan. Jag kanske lägger till några små detaljer till, men på det stora hela så är den klar.Precis som den andra fjärilsflickan säljer jag den här.
Om ni är sugna på att köpa så skicka ett mail så kan vi diskutera pris :)
 
lou_ice_96@hotmail.com
 
 

Likes

Comments

 
 
Smyggtitt på en serie jag påbörjat, får se om det blir något av den. Isåfall visar jag mer av den i framtiden :)
 

Likes

Comments