De flesta vet väl vad pinterest är vid det här laget, men vill ändå skriva om det. För mig är det en perfekt inspirationskälla. Jag har flera anslagstavlor,men de jag är mest aktiva på är anslagstavlan Inspiration,som är mest fylld med vackra sagolika illustrationer, och Writing prompts där jag samlar bra skrivideér.
 
Ni får gärna följa mig, klicka på bilden så kommer ni till min sida :)
 
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 
Skannade in bilden, och nästan all färg försvann. Försökte fixa det så gott som möjligt men ser verkligen inte bra ut. Jaja, My favourite things är ifallafall klar nu och den ser mycket bättre ut i verkligheten. Jag är väldigt nöjd med den och den betyder mycket för mig. Jag antar att om man först tittar på den så ser det kanske ut som att jag bara blandat ihop en massa slumpmässiga saker, men jag lovar att varenda liten detalj har ett syfte av något slag :)
 
Annars så håller jag för tillfället på med en beställning, kanske visar bilder av den sen :)
 
 
 

Likes

Comments

För ett par dagar sedan hittade jag en serie vackra bilder som hette Reminder series av Reapersun, och jag tyckte så mycket om dem och vill dela med mig av dem till er.
 
Bilderna föreställer djur och växter som är antingen utrotade, alla med varsin text. Reminder series är just vad det heter, en påminnelse. Om att vi måste vara snälla mot varandra, inget varar för evigt, och att vi människor borde tänka om när det gäller hur vi behandlar resten av varelserna på planeten.
 
Jag kommer inte lägga upp bilderna här, han var väldigt tydlig med att han inte vill att hans konst ska publiceras på någon annan sida mer än hans egen, vilket jag såklart respekterar.
Istället lägger jag in en länk till dem:
 
 
 
 

Likes

Comments

 
 
 
 
 
 
Något som började som en kladd blev lite större. Kvar att göra är att färglägga. Klänningen var helt klart det roligaste att rita c:
 

Likes

Comments

 
Detta är nog första gången jag är med i Monthly Makers. Denna månaden var temat Rymden och kände att jag var tvungen att vara med. Rymden är ett av mina stora intressen, jag fascineras så av den och är en inspirationskälla till min konst, vilket kanske är ganska tydligt. Rymden och moln är återkommande motiv i mina teckningar och målningar.
Till Monthly Makers valde jag att arbeta digitalt. Jag har tidigare gjort en kort animerad film, har skrivit om den här, och kände att det passade perfekt som mitt bidrag eftersom den utspelar sig i rymden. Men ville samtidigt göra något mer, så ändrade på musiken i videon och gjorde även en "filmaffisch" till den.
 
Om filmen:
 Filmen var från början en morsdagspresent. Jag ville göra något med starka och vackra färger, och den var väldigt rolig att göra. 
Jag döpte den till "The lonely star" eftersom den just handlar om en ensam stjärna, som beger sig ut för att utforska rymden i hopp om att hitta en vän, typ.
Den är bara 1 min och 43 sekunder, så den går ganska snabbt fram.
 
Affischen är inspirerad av filmaffischerna till Den lilla sjöjungfrun ^^
 
 
 
Vad tycker ni? :)
 
 
 

Likes

Comments

 
 
Akryl 80x80
 
Nu är den klar! Jag vet inte hur många gånger jag gjorde om den men tillslut kom jag fram till vilket motiv jag ville ha. Hör ihop med Blomflickan.
 
Jag säljer den förresten, så om ni är intresserade så är det bara att skicka ett mail.
lou_ice_96@hotmail.com
 
 

Likes

Comments

 
 
 
Teckning som jag snabbt och slarvigt färglade i datorn.
 

Likes

Comments