Blev inte som jag tänkt mig, men är ganska nöjd ändå :)
 
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 
 
 
Ursäkta de dåliga mobilfotona..
Här är den andra tavlanjag börjat på, vilken är inspirerad av en dröm jag hade för ganska många år sedan. Kan skriva mer omden sen när tavlan är klar. Som ni ser är den väldigt kladdig, och det är oftast så mina tavlor ser ut precis i början haha.
 

Likes

Comments

 
Jag har helt glömt bort att visa de nya tavlorna jag börjat arbeta på. De är två stycken, en liten och en stor. Än sålänge är de inte så fina, men det är ju för att jag precis börjat på dem så har inte kommmit så långt ännu.
 
Bilder på den andra tavlan kommer snart!
 

Likes

Comments

Jag är tillbaka i Sverige igen, och tycker det är väldigt skönt samtidigt som jag saknar semesterveckan utomlands.
 
Tänkte visa lite teckningar som jag gjorde under tiden jag var iväg, inspirationen var på topp hela tiden så jag satt ständigt med ritblock och penna i handen.
 
Denna började jag kladda på redan på flygplatsen. Jag gjorde klart den en natt då jag inte kunde sova. Väldigt kladdig och inte så värst fin, men den var väldigt rolig att göra.
 
 
Nästa teckning jag började på var en sjöjungfru. Det var från början tänkt att bara vara ansiktet och håret, men kunde inte riktigt sluta rita på den så lade till en fena.
 
 
Denna var väldigt rolig att göra. Jag älskar att rita hår och fladdriga klänningar :3
Inspiration till min pandapojke fick jag från en tidning som vi köpte. Det var inte förränn vi kom tillbaka till hotelllrummet som vi insåg att tidningen vi köpt var på tyska..
Efter pandapojken kom två djurbarn till, en rävflicka och en fågelflicka. Rävflickan blev jag så missnöjd med så jag låter bli att visa den.
Och här är sista teckningen jag gjorde, en hastigt kladd jag gjorde medan vi väntade på bussen som skulle ta oss tillbaka till flygplatsen. Jag satt på trappen utanför hotellet och där växte det några väldigt fina vita blommor.
 
Det var väldigt skönt att sitta och rita och låta sig inspireras av omgivningen. Oftast vänder jag mig till internet när jag inte kommer på vad jag ska göra, och det slutar alltid med att jag göra en massa annat istället. Men när jag väl åker utomlands (vilket är väldigt sällan) låter jag bli internet, för jag känner att när man är på semester så vill jag lämna det bakom mig och bara ta det lugnt, ta en paus från allting, även internet. Och det resluterade i att inspirationen flödade. Jag fick förlita mig helt på min egen fantasi och det var väldigt kul.
 
 

Likes

Comments

 
 
 
 
 
 Jag glömde bort bloggen igen, eller rättare sagt så glömde jag bort tiden. Och snart kommer det bli uppehåll på bloggen igen då jag åker utomlands nästa vecka.
I brist på annat så visar jag några tjuvtittar från en kort animation som jag gjorde till min mamma till mors dag. Den handlar om en ensam stjärna som beger sig ut för att hitta en vän, typ. Helt ärligt så ville jag bara göra något med en massa vackra färger,hehe ^^
 
 
 

Likes

Comments

 
Mina andar blev populära på tumblr, något jag inte var beredd på. Bestämde mig för att sälja dem som tryck på society6. Länk finns i bilden, klicka så får ni gratis frakt ifall ni beställer något :)
 
 ( Promotion expires June 7, 2015 at Midnight Pacific Time. *Free Shipping offer excludes Framed Art Prints, Stretched Canvases, Wall Clocks and Rugs )
 
 
 

Likes

Comments