Ny målning, som var mitt bidrag till #mabsdrawlloweenclub dag 21. Temat var "grumpy owl", och detta var min tolkning:)

Jag spelade in målarprocessen, tyvärr så har jag råkat radera första halvan av filmen, så det börjar mitt i.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Oktobers tema var fotografi, och jag hade flera olika idéer om vad jag ville göra. Främst ville jag testa mina kunskaper inom fotomanipulation och redigering. Jag önskar att jag hunnit med mer än två bilder, men tiden räckte inte till. Har haft fullt upp med studierna #drawlloween också denna månaden.

Jag har för tillfället inte Photoshop, så använde mig av Gimp istället. Gimp har inte alla funktioner som Photoshop, men det fungerade ganska bra ändå.

Här är mina bidrag:

Bilderna hade kunnat bli bättre, känns lite röriga, men är ändå något nöjd :)

Likes

Comments

Nu är det oktober, vilket betyder att det är dags för #drawlloween! Drawlloween är en utmaning där man ska efter en lista göra en teckning per dag under oktober månad, på temat halloween. Jag följerMabgraves lista, och första dagens monster var varulv. Jag gjorde tre olika färgversioner, vilken tycker ni bäst om?

Jag kommer inte lägga ut varje dag på bloggen, utan det gör jag på instagram istället. Här hittar ni min instagram

Finns som alltid att köpa som tryck i min webshop!


Likes

Comments

Jag försvann ett tag, det var inte riktigt planerat. Men nu är jag tillbaka, och förhoppningsvis kommer jag kunna uppdatera bloggen regelbundet. Här är två tavlor som jag gjort och glömt att lägga upp. Dem finns såklart att köpa som tryck i min shop, som ni hittar här !


Likes

Comments

Augusti månad var temat kläder, och eftersom jag inte kan sy så valde jag ta den enklare vägen - måla. Letade fram en stor svart tröja som och började måla. Jag klippte av lite i halsringningen med så den skulle bli lite vidare.

Försökte ta några fina bilder och hundarna ville vara med. Men fick ihop ett par bra bilder tillslut.

Motivet jag målade var No-face från Spirited away, en av mina favoritfilmer. Rekommenderar den starkt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Ryggsäckar finns nu att köpa i min webshop! Perfekt nu inför skolstarten. Finns fyra olika sorter än så länge, men fler tillkommer så småningom :)

Och just nu är det dessutom sänkt pris, så passa på!


Likes

Comments

Första teckningen på ett tag. Jag har inte mått så bra under ett tag, och har därför inte tecknat så mycket. Jag har hållt på med serien, Ephemeral Serendipity, men utöver det har jag inte skapat något. Men det känns som det börjar vända nu, och igår satte jag mig med penna och block och började på denna teckningen. Fingrarna fortsätter klia, och förhoppningsvis kommer det forsätta så jag kan teckna mer. Jag har saknat det:)Likes

Comments

Min bok har nu kommit upp på Bokus! Det känns lite overkligt att se mitt namn bland alla andra författare, men otroligt spännande!

Läs mer om min bok här !

Likes

Comments