Min senaste teckning "crying cyclops". Fast hon egentligen inte är en cyclop då hon har mer än ett öga valde jag att kalla henne det. Jag ritade först traditionellt för hand, skannade sedan in och färglade digitalt.Både den svartvita och färglagda versionen finns att köpa i min shop !


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Temat för Monthly Makers November var böcker, vilket enligt mig är något av det bästa som finns. Älskar böcker, älskar att läsa, älskar att skriva. Jag har alltid varit en bokmal, fast på sistone har jag inte läst lika mycket som jag brukar. Jag måste börja läsa igen, har högar med olästa böcker som väntar på mig.

Från min mormor brukar jag alltid få bokmärken, eftersom hon vet hur mycket jag älskar att läsa. Dem är alltid väldigt söta, med bilder på målningar av konstnärer som använt sig av munnen eller fötterna. Så det var det första jag tänkte på när jag lästa om månadens tema, och valde att göra egna bokmärken. Jag gjorde tre stycken, en med Den lilla sjöjungfrun, en med Tummelisa och en sista med Rödluvan.

Hade velat göra mer denna månaden eftersom det är ett tema som jag tycker så pass mycket, men tiden måste räcka till också. Jag hade tänkt göra fler bokmärken, som hade teman från olika böcker från Stephen King. Han är en av mina favoritförfattare, och av de böcker han skrivit som jag läst än så länge så är Lida nog min favorit. Kommer nog göra ett par bokmärken med Stephen King-tema längre fram.

På tal om böcker och skrivande pågår ju NaNoWriMo också nu, skrivutmaningen där man ska försöka skriva ihop 50 000 ord under november månad. Någon mer som deltar i år? Och isåfall hur långt har ni kommit?

Nedanför kan ni se när jag gjorde bokmärkena:)

Likes

Comments

Mitt sista bidrag till #drawlloween var av Emily från "Corpse bride" och Sally från "Nightmare before christmas", två av mina favorit stop-motion filmer av Tim Burton.

Eftersom det var den sista dagen ville jag göra något speciellt, så ansträngde mig extra noga, och blev nöjd med resultatet :)

Likes

Comments

Detta var mitt bidrag för dag 22 av #drawlloween . Temat för den dagen var zombie. Kände att den kunde passa i pastellfärger, så skannade in och färglade den. Fixade även hennes huvud som blivit lite snett, haha.

Och som alltid finns den att köpa som tryck i min shop! :)


Likes

Comments

Ännu en teckning från #drawlloween . Valde att färglägga den digitalt, processen kan ni se i videon här nedanför :)

Finns att köpa här och här :)


Likes

Comments

Insåg att jag glömt bort bloggen lite under oktober, så här är några av de teckningar jag gjorde under #drawlloween . Jag klarade mig igenom hela månaden, så om ni vill se alla andra teckningar jag gjort så finns dem att se på min instagram

Dessa finns såklart tillgängliga i min shop ifall ni är intresserade :)


Likes

Comments

Här är en titt på kalendern för 2018 som finns att köpa i min redbubble shop. Den är fylld med konst från min serie "weightless". Tips till jul kanske? :)Likes

Comments

Ny målning, som var mitt bidrag till #mabsdrawlloweenclub dag 21. Temat var "grumpy owl", och detta var min tolkning:)

Jag spelade in målarprocessen, tyvärr så har jag råkat radera första halvan av filmen, så det börjar mitt i.

Likes

Comments

Oktobers tema var fotografi, och jag hade flera olika idéer om vad jag ville göra. Främst ville jag testa mina kunskaper inom fotomanipulation och redigering. Jag önskar att jag hunnit med mer än två bilder, men tiden räckte inte till. Har haft fullt upp med studierna #drawlloween också denna månaden.

Jag har för tillfället inte Photoshop, så använde mig av Gimp istället. Gimp har inte alla funktioner som Photoshop, men det fungerade ganska bra ändå.

Här är mina bidrag:

Bilderna hade kunnat bli bättre, känns lite röriga, men är ändå något nöjd :)

Likes

Comments

Nu är det oktober, vilket betyder att det är dags för #drawlloween! Drawlloween är en utmaning där man ska efter en lista göra en teckning per dag under oktober månad, på temat halloween. Jag följerMabgraves lista, och första dagens monster var varulv. Jag gjorde tre olika färgversioner, vilken tycker ni bäst om?

Jag kommer inte lägga ut varje dag på bloggen, utan det gör jag på instagram istället. Här hittar ni min instagram

Finns som alltid att köpa som tryck i min webshop!


Likes

Comments