Augusti månad var temat kläder, och eftersom jag inte kan sy så valde jag ta den enklare vägen - måla. Letade fram en stor svart tröja som och började måla. Jag klippte av lite i halsringningen med så den skulle bli lite vidare.

Försökte ta några fina bilder och hundarna ville vara med. Men fick ihop ett par bra bilder tillslut.

Motivet jag målade var No-face från Spirited away, en av mina favoritfilmer. Rekommenderar den starkt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Ryggsäckar finns nu att köpa i min webshop! Perfekt nu inför skolstarten. Finns fyra olika sorter än så länge, men fler tillkommer så småningom :)

Och just nu är det dessutom sänkt pris, så passa på!


Likes

Comments

Första teckningen på ett tag. Jag har inte mått så bra under ett tag, och har därför inte tecknat så mycket. Jag har hållt på med serien, Ephemeral Serendipity, men utöver det har jag inte skapat något. Men det känns som det börjar vända nu, och igår satte jag mig med penna och block och började på denna teckningen. Fingrarna fortsätter klia, och förhoppningsvis kommer det forsätta så jag kan teckna mer. Jag har saknat det:)Likes

Comments

Min bok har nu kommit upp på Bokus! Det känns lite overkligt att se mitt namn bland alla andra författare, men otroligt spännande!

Läs mer om min bok här !

Likes

Comments

Månadens tema var återbruk, och jag kände att jag ville göra något enkelt. Jag valde att göra samma sak som jag gjorde vid temat bokstäver och ord, nämligen blackout poems. För jag antar att det räknas som återbruk? Jag använde mig av en gammal bok, och klippte ur blommor jag hittade ur diverse tidningar. Satte ihop allting som ett kollage på en canvas-duk, och såhär blev resultatet!

Bilden föreställer ett okänt ansikte

En darrning löper genom mina minnen

Anledningen till varför jag valde att göra något enklare och inte så tidskrävande var för att jag har haft fullt upp med min bok! För er som inte vet så har jag skrivit en bok, om ni vill veta mer så kan ni läsa om den här!!


Vad tycks?

Likes

Comments


Jag har skrivit en bok! Att bli författare är något jag drömt om sedan jag var åtta år, och nu ska jag äntligen få ge ut min första (och förhoppningsvis inte sista) bok!

Jag är otroligt spänd inför det här, men också väldigt nervös. Är rädd att folk inte kommer tycka om den, att det är något som är fel i den osv. Men jag försöker strunta i de tankarna och glädjas över att jag kommer ge ut en bok!!


"Jag önskar inget mer än att ha min familj samlad igen"

I ett splittrat rike bor Nora ett till synes vanligt liv. Men en dag vänds allt upp och ned när mörka hemligheter uppdagas och hennes bror plötsligt försvinner. Med hjälp av ett guldur och en mystisk flicka med silverhår ger hon sig ut i jakt efter sin försvunna bror.


Gulduret är en nordisk fantasy skriven av Louice Leidhagen, riktad mot åldern 9-12 år.

Boken kommer finnas tillgänglig att köpa på Bokus och Adlibris :

http://www.bokus.com/

http://www.adlibris.com/se


Har gjort en trailer till boken, som ni kan se nedan:

Likes

Comments