Leksaker var temat för denna månaden och jag kom genast på två saker som jag ville göra som bidrag. Min första idé var att göra om en docka. Jag har varit intresserad av repaints av framförallt Monster High dockor, om ni inte har sett någon sådan rekommenderar jag att göra det. Folk kan göra om dessa dockorna till något riktigt vackert ( jag tycker själv inte om deras originala utseende)

Men till mitt bidrag köpte jag inte en Monster High docka, utan bara en billig docka som jag hittade i leksaksavdelningen i en mataffär.

Ber om ursäkt för dåliga bilder

Före och efter

Jag gjorde om hennes ansikte, använde mig av färgpennor. Jag slätade ut håret, puffade till klänningen, och gav henne en näsa.. Till sist gjorde jag en liten häxhatt till henne:)

Mitt andra bidrag är en leksak som jag gjorde. Den är ganska enkel och blev inte särskilt fin, men den fullgör sitt syfte ändå. Jag klippte några tygremsor och flätade ihop,sedan var det klart.

En enkel hundleksak. Vi hämtade nämligen Loke igår, så det blev som en "välkommen hem"-present, typ:)

Och han tyckte om den:

Som sagt, ber om ursäkt för de dåliga bilderna..

Det här var mina bidrag, önskar att jag kunnat göra något roligare. Det känns inte som mina starkaste bidrag, men jag gjorde iallafall något.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Förr har jag fått frågan vad jag använder för material när jag tecknar och målar. Jag använder mig främst av tusch, men när jag väl använder färgpennor så är det akvarellpennor. Mitt favoritmärke är Faber Castell, och alla produkter nedanför är från det märket. Jag rekommenderar starkt deras tuschpennor, dem har jag använt mig av i flera år och kommer fortsätta med det i framtiden:)

Likes

Comments

Testar och experimenterar med akvarellfärger och försöker förbättra mina kunskaper. Mitt största problem med akvareller är mitt kontrollbehov, jag kan inte låta färgerna arbeta för sig själva. Det är just det jag måste öva på, att låta dem vara. Det är svårt, men jag tror jag håller på att bli bättre på det.

Kom gärna med förslag på vad jag kan döpa denna till, för i mitt huvud står det helt stilla..

Och förresten, eftersom det är oktober har både inktober och drawlloween dragit igång! Jag hade tänkt vara med på båda men än så länge har jag bara ritat efter drawlloween. Ifall ni vill se vad jag gjort så lägger jag ut en ny teckning varje dag på min instagram, ni kan hitta den här! :)

Likes

Comments

Septembers tema är bokstäver och ord. Min första tanke var att skriva någonting, en berättelse eller liknande, men eftersom jag redan gjorde det i mitt bidrag i Juli så ville jag göra något annat. Jag bestämde mig för att pröva på något som jag velat göra länge men av någon anledning inte gjort, blackout poems.

För några år sedan tog jag hem en gammal bok från gratishylla i skolan bibliotek just för att använda den till blackout poems. Boken har stått på en hylla sen dess, men när jag fick reda på månadens tema tog jag fram den igen.

Min tanke var att bara göra en eller två, men det blev mycket fler, och dem började forma en ny berättelse.

På kvällarna satt i mina kupande händer en fågel och såg på mig.

En trast kom till mig, fågeln satt tyst. död. Där lämnade jag den.

Snart ska jag lyfta från marken och genom himlen.

Natten för mig bort. När jag lyfte var jag ensam

Flickan lyfter mot himlen. hon svävar högt där uppe under två stora vingar. vinden tar tag i henne.

​Hon faller ner i ett svart hål.

Jag vet inte om resultatet blev särskilt bra, men det var kul och jag kommer antagligen fortsätta med blackout poems i framtiden 


Likes

Comments

Jag har öppnat ännu en shop, denna gång på en sida som heter DesignByHumans. Ni kan hitta min shop här! Än så länge har jag bara lagt dit en produkt, men fler kommer snart!

"Korall" finns att köpa i min DBH shop

Andra ställen som jag säljer min konst på är Society6 och Redbubble 


Likes

Comments

Ifall några av er inte sett på min instagram, (vilket jag tror de flesta har gjort, och även om ni inte följer mig så visas bilder från mitt instagram-flöde här bredvid ) så har jag skaffat en ny familjemedlem. En liten schäfervalp vid namn Loke!

Just nu är han bara ett par veckor, så jag får vänta ett tag innan han kan följa med hem. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar!

Det väntar fler roliga saker i framtiden, men det håller jag som sagt hemligt tills dess. Känns skönt, för första halvan av 2016 har rent ut sagt varit ett skitår för mig, men nu känns det som om saker börjar lösa sig.

Likes

Comments

​"Masquerade"

Finns att köpa som tryck i min webshop. Just nu är det 10% rabatt + fri frakt! Gäller t.o.m 5/9


Likes

Comments