Likes

Comments

Nu har det gått ca 1.5 år sen jag skrev ett inlägg på denna blogg. Rubriken till mitt senaste inlägg känns något komisk faktiskt. "Kärleken övervinner allt" Jag har tappat tron på kärlek totalt. Jag tänker inte skriva något mer om det här och hänga ut någon, han har redan fått lite av vad han förtjänar. Jag har inte varit så jävla bra i mitt liv och gjort alla rätta val, men jag har aldrig gått över den gränsen han gjorde nu mot mig. Jag har alltså inte trampat över den gränsen med honom. Däremot vet jag nu hur de känns, det jag gjorde mot han jag var tillsammans med i 9 år. Jag förstod aldrig då hur jävla ont de gjorde i hans hjärta när jag svek honom. Men nu, nu förstår jag.

2016 är förbi. Ett hemskt år på många sätt, men också bra såklart.. Det började med att min katt dog utan för oss några svar på varför. Samma dag som Magnus flyttade ut. Allt kaos på en och samma gång. Sen träffade jag Sebastian i början på sommaren. Han och jag har varit en berg och dal bana minst sagt. Men vi har haft mycket kul också tillsammans. Och nu sitter jag här med ett krossat hjärta.

Mitt i allt detta så började jag träffa en person som fick mitt hjärta att smälta direkt, som tog mig med storm. Han har fortfarande mitt hjärta och jag älskar honom sjukt mycket, men jag fick lov att släppa honom, mot min vilja. Förstår ni ångesten och vilken plåga? Att släppa den man vill leva sitt liv med för att vara andra till lags. Jag tänker iaf framåt nu så får vi se vad som händer. Vad jag vet är att han aldrig skulle såra mig på något sätt eller göra mig illa. Och det känns så bra. Just nu är jag bara för förvirrad för att veta någonting.

Sommaren 2016 var iaf den bästa i mitt liv. Allt var så bra. Saknar mitt gäng ❤

Livet är hårt mina vänner! Ta hand om er!

Likes

Comments

Idag har jag och Magnus varit tillsammans i 8 år! Fattar ni va stört egentligen :) Åtta år är fan bra länge ändå :) Jag säger alltid I glädje och sorg, för så är det :) Det händer saker på vägen liksom :)
Vi är så jävla starka tillsammans! Vi har överlevt så jävla mycket skit, folk har försökt förstöra för oss i alla tider.. Göra val åt oss, styra osv. Men nej nej nej! Dom sjuka människorna vinner aldrig över oss. Jag är så fruktansvärt trött på er. Och det spelar ingen roll för mig vilka de handlar om, jag är beredd att förlora i princip vem som helst.. Har aldrig brytt mig mindre..
Jag älskar dig Magnus och jag kommer alltid att göra! <3
070514 <3

Likes

Comments

Stängde ner min Facebook igår av olika anledningar. Jag brukar göra det ibland när jag mår rikligt dåligt. Det händer inte allt för ofta. Men nu så är det så.
Kollade statistiken här på bloggen och jag har rekordmånga besökare, så de känns ju kul.
Synd bara att jag är så jävla dålig på att uppdatera.
Jag har upplevt min första Panikångestattack.
Det var vedervärdigt, riktigt hemskt.
Kunde inte somna igår pga att jag hade riktigt svårt att andas. Tungt och drygt.
Tror jag somnade en sväng och vaknade av att jag inte fick luft. Ingen luft. Tog tag i sängen och kunde tillslut sätta mig upp. Den känslan var den värsta jag upplevt. Okej, jag vet inte hur det känns att dö, men det kändes som att jag skulle dö. En döendekänsla. Så vidrigt.. Snurrigt. Går inte att förklara. Tycker så synd om alla som upplever detta. Ofta. Ibland dagligen. Jag kommer aldrig att tänkta negativa tankar om de människorna. Dom kan inte hjälpa det, dom kan inte styra över det.
Det är inget farligt, MEN det är inget man kan tänka en tanke om då.

Likes

Comments

Ligger i sängen å väntar på att Criminal minds ska börja.
Idag har ja jobbat. Tagit hand om Karins grönsaker :p

Imorgon ska jag upp i tid för att klippa Stefan, sen blir de Orsa marknad (haha) med Stefan, Sussi å Minnah så hon får åka sin första karusell :) Snart blir ju favoritungen 8 månader :) Sjukt hur fort tiden går egentligen, men de känns ändå som hon alltid har funnits <3 Att få vara moster (och gudmor) till henne är de största å bästa som hänt mig, någonsin! <3

Efter marknan så blir de jobb för mig mellan fem å nio.

På lördag kommer lillasyster Mallan äntligen hem! <3
Jag ska jobba mellan 9-18, sen kommer gulliga Madelene å byter av mig så ja å sis å folket kan ut på äventyr! :) De blir skitkul :)

Nej, nu ska ja borsta tänder, vi hörs!

Likes

Comments

Okej vänner, har ni provat denna? Jesus så god! Jag brukar inte tycka något speciellt om Proviva i största allmänhet, men provade denna idag då Magnus köpt hem den å jag är fast! Alltså går inte att förklara, men den är så läskande! De känns liksom som man sitter i något varmt land å chillar med en drink i handen.
Började genast fundera på hur den skulle smaka med lite alkohol i.. Sommarens snackis?! Haha :) Try this one!

<3

Likes

Comments

Igår tog vi en tur till Insjön :) Jag, Magnus, Emma och Stefan.
Kicks å Clas Ohlson blev de.

Ja, besöket på Kicks va otroligt kul! :D Världens bästa säljare som va hur trevlig, rolig å hjälpsam som helst! Sånt gillar vi!
Alltså hon höll på å trilla av pinn när hon frågade Emma massa frågor om hennes hudvårdsrutin å fick svar som ingen vill höra...
För exempel; "hur tvättar du ansiktet när du haft smink?" Emma svarar: "med vatten" Hahaha dog alltså!
Så när vi var klara där inne hade Em med sig en påse med foundation, dagkräm, ansiktstvätt å pensel hem. Ja Jesus ja..
Jag skulle ha ett läppstift, men såklart fanns de inte, så provade Kicks egna. Får se hur bra de är :)
900 fattigare blev ja iaf efter de besöket. Jaja, man lever bara en gång å de va så kul så de spelar ingen roll :) :)

Idag har ja varit hos Em å busat med mosters lilla hjärta flera gånger :)
Snart ska ja göra mig klar för att åka å jobba till 21.15. Så vi ses på Coop!


Likes

Comments

Oj, har inte skrivit på 2 veckor nu.
Fast de har väl inte hänt sådär jättemycket direkt, så de gör inget.

Påsken var rätt lugn. På fredagen så åkte ja å ett gäng till Värmland på Lasse Stefanz å röjde :) Närmare bestämt Ambjörby. De va skitkul! :) Litet ställe å alkoholen sålde slut, men va gör väl de när kungarna står på scen ;) hehe
Firade påsk där även förra året, så de va ju ett välkänt place för min del :p

Lördagen blev de grillat hos Magnus mamma, mysigt. Och söndag och måndag jobbade jag.
Japp, så såg min påsk ut 2015 :)

Idag tvättar jag å städar här hemma. Välbehövligt! Är klar nu iaf med städningen, men tvättmaskinen är igång. Ska göra mig lite mer kaffe alldeles strax. Man blir ju extra sugen nu precis efter lunch :p

Har kommer en bild på mig, Therese och Andréa från LS på långfredan <3

Likes

Comments

Vad var meningen med livet innan hon kom till världen? Så mycket kärlek! Älskade unge vilken glädje du ger moster! <3


Likes

Comments