​jag har köpt lite saker som jag tänkte visa. Först var jag på lager 157 och köpte 5 tröjor

1 långermad tröja med ett hjärta på bröstet,en grå tröja med tryck på, en vit tröja med blå text som det står usa på,sen köpte jag en svart trekvartsermad blus med broderade detaljer och 2 tofsar sen köpte jag en liknande model men ett vitt linne.

Sen var vi på dollarstore här jag köpte en liten krukväxt och en sikzak randig prydnadskuddde att ha på sängen

och sen köpte jag 2 lådor på ikea men tog ingen bild av denkram-L

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​igår fyllde min lillebror 12 så på morgonen gick vi in för att väcka och fira honom av mig fick han ett bean bozle chalenge och sen åkte vi till ett café i sala och fikade jag åt en pekannöts paj och när vi kom hem så va jag på mitt rum ett tag och senare på kvällen gick vi till pizzerian och åt kerbab sen kollade på film när vi kom tillbaka hemkram-L

Likes

Comments

hej som ni har sett så har det varit upp och ner med min uppdatering. eftersom det är mycket just nu och det inte händer så mycket intressant i mitt liv så har jag tänk att göra ett schema för hur jag ska uppdatera så jag tänker blogga lördag och söndag eftersom det oftast är dom dagarna det händer något och sen har jag tänk att det blir ytligare ett inlägg i veckan utöver dom men inte på någon bestämd dag :)


Kram-L

Likes

Comments

En vit tröja med munkar och texten bae Goals från Holister

En svart vit randig långärmad polotröja från h&m

Ett bege/rosa ribbat linne från new yorkerKram-L

Likes

Comments

i torsdags så åkte jag med min kompis maja hem för att jag skulle sova över hos henne och sen åka till Täby dagen efter.

vi kollade Youtube och sen var vi ut med hennes hästar och sen gick vi och la oss eftersom vi skulle ut tidigt dagen efter.

jag gick upp 7.30 och då åt vi frukost och sen fixade vi oss. vi åkte ca 9 från maja och sen gick vi runt och shoppade jag hittade inte så mycet för det var många storlekar som var slutsålda (kommer en haul) sen gick vi till vapiano och åt lunch jag åt pasta bolonese och maja tog en sallad och se sen åkte vi hem när jag kom hem åkte vi in till stan igen för att pappa och min farbror skulle åka sm rally så då stod vi inne i stan ett tag och sen åkte vi hem för att åka ut på en av sträckorna pappa skulle köra så vi kom ut till sträckna ca 21.30 när vi kom hem somnade jag på en gång eftersom jag hade varit vaken hela dagen och varit t full gång hela tinkram-L

Likes

Comments