Header

Åå jag är överlycklig. Han är så underbar.
För några dagar sen såg jag en liten puppy och jag blev kär och sa att jag verkligen vill ha en!!
Och vad gör han då??? Han kommer hem med en pitbull puppy😍 hon är så vacker.

Jag visste direkt vad hon skulle heta " Lolita ". bara för han fick köra mig 3 gånger till las palmas för att köpa kat von d Lolita liquid lipstick. Så de e som ett minne lixom (:

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åå jag är överlycklig just nu! Min söta pojkvän sa att vi skulle på en roadtrip, och han körde mig till sephora i las palmas. Är han inte den sötaste😇

Tog lite nära bilder på några av mina inköp. Jag är så hypad över att prova allt.

Om någon skulle vilja ha en first impression på något så är de bara att säga till :)

Han har lovat mig att minst en gång i månaden så ska vi till sephora, yeey😍

Likes

Comments

Hej och sorry för dårlig uppdatering, har nämligen inte haft något internet alls på snart en vecka! Nu har jag kommit fram iallafall. En sån sjukt lättnad att äntligen ha kommit fram. Håller på mycket med lägenheten nu , alla "basics" saker finns ju , säng osv. Men mycket Annat som man måste investera i.

Igår var det carnival i playa del ingles det var så sjukt nice. Fick lite smått panik för att jag inte hade något att klä ut mig till. Men till slut hittade jag "brandmanstös" dräck. Inte de sexigaste , men det fick fungera , hade som sakt inte mycket tid.

Min polare var bilmekaniker , så han använde bensindunkar som drinksglas, haha! Fyllde två stycka med sex on the beach!

Men vi drog hem relativt tidigt , redan runt 2 tiden drog vi hem. De va sjukt skönt efter att ha dansat loss sen klockan 6.

Jaja, nu sitter jag i en bar som heter ahoola, och tar mig en mojito. Ville egentligen bara ha internet men när dom bjuder på drinkar så varför inte ;)

Likes

Comments

Det här med att packa asså.. Jag har en hel resväska med bara beautyprodukter och smink. Ska försöka att bli färdig idag med att packa. Imorgon går ju flyget till gran canaria kl 17.30 och innan det måste jag iallafall hinna och fixa mina naglar.
Köpte mig förresten en ny kamera idag. Sony a5100, har hört att den ska vara perfekt till blogg & selfis osv. Tänkte det skulle vara perfekt.

Nu ska jag fortsätta packa & om jag hinner sen blir det att färga håret☺️

Likes

Comments

​Helt sjukt.

Jag kan inte fatta att tiden går så fort, bara två dagar kvar nu & jag har aldrig varit mer stressad. Jag ska börja packa nu tänkte jag. Allt ska med och jag har bara två resväskor, hur ska detta gå..? haha. 

Men en sak måste jag säga, gud va skönt det ska bli att komma bort & få bo i värmen. I dons know about you, men jag blir så sjukt deprimerad av vintern & sjukt trög också eller vad man ska säga.

well well, kanske kikar in lite senare om de blir för tråkigt att packa. 

Likes

Comments