Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu sitter man på tåget hem. Måste säga att idag har vart bästa dagen då man känner att all ny information har satt sig mer. Har fortfarande mycket att lära men ser fram emot vår öppning hemma i Skövde, detta kommer bli så jäkla bra. Har även köpt hem en kollektion ur RITUALS koncept, kommer nämna lite mer om det i nästa inlägg.

Likes

Comments

Rituals Instagram

Har spenderat första dagen på utbildning i Allum Göteborg inför kommande öppning av RITUALS i skaraborg. Det har varit en väldig informativ dag och även praktiskt lärande kring olika typer av behandlingar för kroppen. Hoppas på en lika givande dag under morgondagen sedan bär det hem. Sitter just nu och repeterar dagens information kring produkterna och samtidigt räknar matte, multitasking or what?

Se mer av Rituals olika produkter på deras hemsida där bilderna är lånade ifrån; @ritualscosmetics

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har suttit och klickat hem nya skor, både till gymmet och arbete. Dem svarta (749kr taggade) är tänkta till gymmet och dem vita (499kr taggade) till arbetet. Det var många som hade rekomenderat denna som bra arbetssko för dem som står på betong så hoppas dem gör sitt jobb väl!. Annars så blir det ju i annat fall fina vårskor!

Likes

Comments

Åkte till IKEA igår och köpte lite smått och gott till hemmet men måste berätta om något jag hitta på vägen dit. På VIP i mullsjö hittade jag Celsius Jordgubb Kiwi 2 för 20kr?! Helt otroligt... åkte därifrån med två flak till mig själv. Har även beställt ett par tights från MM sports 299kr, du kan hitta dem via taggen på bilden. Observera att dessa har 40% just nu! Köpte även ett par tights på Stadium, 299kr som medlem (taggad). Detta tackar man ju inte nej till nu när man är fattig student!

Hoppas ni har haft en bra helg!

Likes

Comments

Besöka en naprapat. Har haft smärtor i axlar och korsrygg, samt låsningar i högra höften den senaste tiden. Träning hjälper inte längre utan gör saken nästan värre. Så det första jag ska göra imorgon är att ringa och boka tid.

Beställa hem kurslitteratur till skolan. Synd att jag är så dum snål som inte vill lägga 500-700 kr/bok så envisas med att vinna bud på Tradera istället!

Köpa nya arbetskor! Mina gamla har hängt med alldeles för länge nu och behöver bättre dämpning i sulorna nu när jag ska jobba i butik och stå hela dagarna.

Ta tag i träningen på riktigt! Vart sånt flum tränande det sista och inte riktigt kommit in i rutin för att besöka gymmet dagligen. senaste har vart varannan/var tredje dag och vill gå dit minst 5 dagar i veckan. Med detta bli bättre på rutinerad och bra kost.

Boka service på bilen.............. dyrt........ ser inte fram emot detta.

Måste köpa lite nya träningskläder då min tränings tights har blivit snäppet för små (bra/dåligt?) så länge det sätter sig rätt så är jag nöjd! (dvs rumpan).

Dvs saker jag måste få gjort kostar massa pengar som jag går och drar på för jag är för "snål" men annars så kan jag spendera massa pengar på mat och onödig skit? Fler som kan relatera? Behövs en förändring.

(slänger in lite äldre bilder då jag i nuläget är låg på inspiration.)

Likes

Comments

Fick ett jätte roligt besked här om dagen att jag tillsvidare kommer jobba varannan helg samt extra på en ny butik som ska öppna i stan. Rituals heter företaget och är en "må bra" butik som säljer hudvård mm. Ser verkligen jätte mycket fram emot detta och hoppas på nya möjligheter inom arbetslivet!

Likes

Comments

Jag har kommit till en del av mitt liv där saker inte blivit som jag förväntat mig. Har nyligen gjort ett skifte i arbetslivet där jag bytt arbetsplats som jag hade stora förväntningar på. Men som inte riktigt blev som jag hade tänkt.

Något jag klandrar mig själv för är när jag inte kan presterar till 100% och leva upp till mina egna men även andras förväntningar. Jag vill verkligen lyckas med allt jag gör men denna gången har jag insätt att det inte alltid går. Det är faktiskt okej att inte alltid vara på topp, tjäna mest pengar eller prestera till 100%. Man behöver inte gå med ett leende på läpparna eller finna sig på en plats i livet bara för att behaga andra för att i slutändan inte ge dig något tillbaka.

När jag var 13 år fick jag diagnosen svår Depression som gjorde att min vardag inte fungerade. Med Depressionen kom även andra psykiska besvär så som panikångest, ätstörningar och prestationsångest mm. Jag kämpade i 5 år att få tillbaka livsglädjen och jag har fått lära mig mycket under min resa, framför allt att förlåta mig själv för saker jag inte egentligen kunde påverka och även andra människor som finns och passerat i mitt liv. I 3 år nu har jag kallat mig själv "frisk" från dessa besvär. Men jag har insätt att man blir aldrig "frisk" utan man lär sig bara att leva.

Något jag alltid har fått höra är att "ingen tackar dig när du blir sjuk".

Jag behöver förändringar i mitt liv då har börjat återgå till mina gamla banor. Man kan inte alltid veta vart alla vägar man väljer i livet leder och denna gånger får jag börja om från början. Detta kommer att sätta min vardag på spel framöver och sätta mig själv utanför min comfort zone. Men när jag vet att jag kan utveckla tillvaron till något så mycket bättre än vad den är idag så är det lätt värt det.

Jag vill uppmuntra andra som läser detta inlägg med att inte låta vardagen och bekvämligheter stoppa dig från vad du vill åstadkomma. Livet är så mycket mer än begränsningar och den enda som kan förändra något i ditt liv är du själv.

Likes

Comments

Bilder från senaste resan till London, bästa resan jag gjort än så länge!

Likes

Comments