View tracker
View tracker

Fick ett jätte roligt besked här om dagen att jag tillsvidare kommer jobba varannan helg samt extra på en ny butik som ska öppna i stan. Rituals heter företaget och är en "må bra" butik som säljer hudvård mm. Ser verkligen jätte mycket fram emot detta och hoppas på nya möjligheter inom arbetslivet!

Likes

Comments

View tracker

Jag har kommit till en del av mitt liv där saker inte blivit som jag förväntat mig. Har nyligen gjort ett skifte i arbetslivet där jag bytt arbetsplats som jag hade stora förväntningar på. Men som inte riktigt blev som jag hade tänkt.

Något jag klandrar mig själv för är när jag inte kan presterar till 100% och leva upp till mina egna men även andras förväntningar. Jag vill verkligen lyckas med allt jag gör men denna gången har jag insätt att det inte alltid går. Det är faktiskt okej att inte alltid vara på topp, tjäna mest pengar eller prestera till 100%. Man behöver inte gå med ett leende på läpparna eller finna sig på en plats i livet bara för att behaga andra för att i slutändan inte ge dig något tillbaka.

När jag var 13 år fick jag diagnosen svår Depression som gjorde att min vardag inte fungerade. Med Depressionen kom även andra psykiska besvär så som panikångest, ätstörningar och prestationsångest mm. Jag kämpade i 5 år att få tillbaka livsglädjen och jag har fått lära mig mycket under min resa, framför allt att förlåta mig själv för saker jag inte egentligen kunde påverka och även andra människor som finns och passerat i mitt liv. I 3 år nu har jag kallat mig själv "frisk" från dessa besvär. Men jag har insätt att man blir aldrig "frisk" utan man lär sig bara att leva.

Något jag alltid har fått höra är att "ingen tackar dig när du blir sjuk".

Jag behöver förändringar i mitt liv då har börjat återgå till mina gamla banor. Man kan inte alltid veta vart alla vägar man väljer i livet leder och denna gånger får jag börja om från början. Detta kommer att sätta min vardag på spel framöver och sätta mig själv utanför min comfort zone. Men när jag vet att jag kan utveckla tillvaron till något så mycket bättre än vad den är idag så är det lätt värt det.

Jag vill uppmuntra andra som läser detta inlägg med att inte låta vardagen och bekvämligheter stoppa dig från vad du vill åstadkomma. Livet är så mycket mer än begränsningar och den enda som kan förändra något i ditt liv är du själv.

Likes

Comments

Bilder från senaste resan till London, bästa resan jag gjort än så länge!

Likes

Comments

Swiss Skin Roller -

"540 mikronålar av japanskt kirurgiskt stål som rullas över huden för att stimulera produktion av kollagen, få ökad blodcirkulation och skapande av ny hud."

Har gått och köpt mig en Swiss skin roller 0.2 mm från Swissclinic. Rollern har två olika storlekar 0.2 och 0.5 mm. Du kan läsa mer om vilken längd som passar din hy och besvär.

Under en tid har jag haft problem med hyn då jag dagligen sminkar mig. Har läst mycket gott om denna produkt och har tänkt ge den en chans (Klicka på den vänstra bilden för att komma till sidan och läsa mer om produkten). Använde rollern fört gången igår och ska använda den dagligen 6-7 dagar fram och sedan åta huden vila. Kommer att ta en före och efter bild för att ni ska kunna se resultatet längre fram under behandlingen.

Likes

Comments

Började dagen med arbete och sedan har eftermiddagen spenderats i Skövde med vänner. Blev enbart ett mindre inköp från Ginatricot, Emmy kjol 199:- klicka på bilden för att komma till hemsidan. Personligen så är Ginatricot butiken jag handlar mest kläder i  just nu då min stil faller i stilrena och enklare bas plagg. Tycker att dem har ett utbud som tilltalar mig.

Åt även middag på Riviera och Inget slår deras entrecote, MUMS.

Likes

Comments