View tracker

Bilder från senaste resan till London, bästa resan jag gjort än så länge!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Swiss Skin Roller -

"540 mikronålar av japanskt kirurgiskt stål som rullas över huden för att stimulera produktion av kollagen, få ökad blodcirkulation och skapande av ny hud."

Har gått och köpt mig en Swiss skin roller 0.2 mm från Swissclinic. Rollern har två olika storlekar 0.2 och 0.5 mm. Du kan läsa mer om vilken längd som passar din hy och besvär.

Under en tid har jag haft problem med hyn då jag dagligen sminkar mig. Har läst mycket gott om denna produkt och har tänkt ge den en chans (Klicka på den vänstra bilden för att komma till sidan och läsa mer om produkten). Använde rollern fört gången igår och ska använda den dagligen 6-7 dagar fram och sedan åta huden vila. Kommer att ta en före och efter bild för att ni ska kunna se resultatet längre fram under behandlingen.

Likes

Comments

Började dagen med arbete och sedan har eftermiddagen spenderats i Skövde med vänner. Blev enbart ett mindre inköp från Ginatricot, Emmy kjol 199:- klicka på bilden för att komma till hemsidan. Personligen så är Ginatricot butiken jag handlar mest kläder i  just nu då min stil faller i stilrena och enklare bas plagg. Tycker att dem har ett utbud som tilltalar mig.

Åt även middag på Riviera och Inget slår deras entrecote, MUMS.

Likes

Comments

Att läsa vidare på högskolan idag är det viktigaste underlaget för ditt framtida arbetsliv. Idag är det en norm när du söker till ett ansvarstagande yrke att du ska ha en eftergymnasial utbildning.

1 - Stressa inte fram ett beslut

Är du skoltrött efter gymnasiet? Eller som i mitt fall inte riktigt vet vad det är man vill jobba med i framtiden, Stressa inte fram ett beslut. Ta den tid just du behöver, ingen kan säga att du måste börja studera direkt efter gymnasiet. Det finns dem som hoppar på högskolan och upptäcker 1-2 år inpå studierna att detta inte va det dem ville jobba med i framtiden. Då står man där förmodligen med ett CSN lån som sedan ska betalas av för något man valde att avbryta. Ta ett år eller två innan du tar ett beslut om du inte redan är helt 100% säker på vad du vill göra i framtiden. Arbeta, spara pengar eller ut och res. Läs på om dem alternativa studier du finner intressanta och gör dig bekväm i ditt beslut

2 - Har du bestämt dig? Sätt upp ett mål!

Har du bestämt dig vad du nu vill göra, sätt upp mål som du ska uppnå för att komma dit. Det kan t ex vara ett sparkapital, en bostad på den plats du vill läsa, ett socialt nätverk, ett skyddsnät att falla tillbaka på om något skulle gå fel etc. Gör en checklista med saker du vill uppnå eller måste göra innan terminen drar igång.

3 - Ekonomi

Att läsa på högskolan är gratis, men det är utgifter runt omkring som kostar på. När du läser på högskolan är det du själv som står för studie materialet samt resekostnaderna. Dem flesta idag finansierar sina studier med CSN lån samt bidrag. Detta kan du läsa mer om på www.csn.se. Starta ett sparande så tidigt som möjligt för att minska ditt framtida lån. Många som läser på högskolan idag jobbar extra eller som deltids anställd vid sidan om sina studier.

4 - APL (Arbetsplatsförlagt lärande)

APL tid under studierna är något som dem flesta program erbjuder. Vet du sedan innan vad du vill jobba med efter dina studier, lägg vikt på var du spenderar din APL tid. Det ger dig erfarenhet som kan komma att ge betydelse när du söker jobb i framtiden. APL ger dig branschvana som du kan använda dig av den dagen du ska söka jobb.


Likes

Comments

Är det något jag tycker är tråkigt att lägga pengar på så är det smink. Den produkt jag ändå kan tänka mig att sträcka mig på är en bra foundation. Jag tycker att det är roligt att experimentera med nya tekniker och stilar men just att behöva betala flera hundra för små paletter och penslar ser jag inte som en prioritering. Därför blev jag glatt överraskad när jag snubbla över en länk på Facebook till en hemsida som heter Cocopanda. Själva sida var ingen nyhet men priserna på deras smink var och även att dem hade fri frakt. Själva sidan anser jag är lätt navigerad och man hittar enkelt det man söker. Har nu klickat hem dessa 3 produkter för under 300 kr (262 kr för att va exakt). 

Klicka på bilderna för att komma till produkten och hemsidan.

Vilka produkter använder ni er utav?

Vilken hemsida beställer ni ert smink ifrån om ni får välja?

Likes

Comments

Har äntligen fått ny soffa på plats. Har väntat på denna i 7 veckor pga den färg jag önskade inte fanns i butik. Men det va det värt, hellre vänta lite extra och få det man vill ha. Även att jag inte heller kommer behöva eller vilja byta ut den i framtiden.

Soffan är från MIO och heter Chicago.

Likes

Comments