hvad er nutid når vi ikke lever i nuet? alle snakker om i morgen, fredag, weekend og ferie. men ikke det der sker lige nu. den situation man står i både godt og ondt. vi skal alle stoppe op og nyde livet som det er! ikke tænke på alle de problemer vi har hele tiden. vi når aldrig at nyde vores liv. og finde ud af hvad vi kan opnå og hvor langt vi kan komme. jeg stoppede op i dag 2 gange og nød de mennesker der var omkring mig. og hvor meget jeg alligevel holder af hver og en! jeg har mistet en del på kort tid og ja det er nok min egen skyld og sådan er det. vi er ikke alle perfekte og vi alle laver fejl. men man må også bare lære at leve med dem. jeg forstår bare ikke at vi alle er så dømmende. at dømme ud for en kommentar og det er det. jeg har gjort en masse dumme ting og sagt en masse dumme ting! det ved jeg, og det har givet bagslag. rigtig hårdt.. og det må jeg bare leve med.

jeg vil råde dig til at stoppe op engang imellem og kigge på hvad du har og hvem du har omkring dig. nyde det og bare være dig selv, for en eller anden dag har du ikke de her mennesker mere og sådan er livet. men i øjeblikket ville du ikke kunne se dig selv uden de her mennesker. jeg elsker mine mennesker <3 og de er noget af det vigtigste i mit liv.

jeg er et menneske der har været igennem en del og det er mange der tager hatten af for. og nogle ser mig som ødelagt, og det har de nok ret i men jeg er mig! du kommer igennem en del i dit liv. en masse mennesker, udfordringer, forandringer og hvem du skal være. og det er hårdt at finde sin plads, men kampen er det værd. du skal bare sætte dig et mål og gå efter det. jeg håber du en dag finder det du søger efter, men syntes at lige nu skal du bare nyde det du har.

de vigtigste ting i livet er gratis, og det er kærlighed, familie og respekt.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg er så træt af mennesker der skal dømme folk hele tiden..

især de unge! de kigger ikke på andet end hvad de mener folk gør forkert.. hvad de kan sige for at gøre det værre.. og hvor gode de selv er.. og de skal hade alt og alle der gør ting som ikke lige passer i deres hoved... ja jeg har da været dum på det seneste men kan folk ikke bare være ligeglade? nej det kan de jo ikke for det er deres venner det går ud over! men hvad med mig? er jeg ikke jeres ven? i dømmer mig før i ved det hele... jeg er så træt af at føle jeg skal passe på med hvad jeg går og laver da alle følger med og ligeså snart der sker noget så er det bare forkert... men det høre jo kun det de selv vi høre.... jeg havde en episode med min bedste veninde som ikke var så godt og ja folk var ikke så glade for mig men det var også fordi de ikke havde hørt hele historien! men det kom de så til... og der kunne de så se hele brættet! jeg mener selv at folk dømmer for hurtigt og tænker ikke rigtig over hvem det rammer... det ville være så meget nemmere hvis de prøvede at se hele brættet istedet for at dømme i det de kun kan se det halve... kom til mig hvis i gerne vil høre hvad fuck der sker istedet for bare at tage en beslutning for hvad i mener der er sket...

vi alle dømmer for hurtigt og lytter for tit på folk om andre mennesker istedet for selv at finde ud af det... jeg er træt af at folk stikker folk i ryggen hele tiden.. og jeg høre mange ting fra mange mennesker.. hvorfor ikke bare holde sig til sit eget istedet for alle andres? jeg har nogle stykker jeg kalder for venner også har nogle der bare er bekendte.. og sådan har folk det vel også med mig.. men det er jo deres valg som alle andre! jeg elsker alle slags mennesker og kan holde alle ud! men nok er nok... de sidste par måneder er alt hvad jeg har gjort forkert... hvad jeg ikke er blevet kaldt og folk har gået og sagt er uendelig... og hvad de ikke har gået og troet om mig... men jeg var ligeglad... for alt i alt ja der gjorde jeg noget forkert men gjorde også noget godt i det som folk ikke vidste.. og har taget de fleste mennesker tilbage i mit liv.. men har så lige fundet ud af at folk har snakket så grimt om mig.. efterfølgene, men det rager mig en skid hvis de får det bedre med sig selv omkring mig så må de jo gøre det.. det er er bare ikke mig der er den falske so igennem det hele :)

Likes

Comments

De fleste mennesker prøver så hårdt for at passe ind... være en del af normen.. når det vigtigste er at være dig selv... der findes mange forskellige mennesker! Der er de gode og de dårlige selskaber... men det er deres eget valg... du skal bare finde dine mennesker! Det er ikke dem der laver gruppepres... eller prøver at få anden mening om livet.. du har ikke så meget i verden der er dit alene, og kun dit! Så de ting dur... hold fast i dem! Det kan være du ender i et meget dårligt selskab hvor de får dig til at gøre ting... prøver at få dine tanker på andet end det du vil men mere det der er vigtigt for gruppen.. og det kan være de har reddet din røv op til flere gange... men det retfærdiggøre intet..

du skal ikke prøve så hårdt for at passe ind.. for at være en del af noget! Du skal ikke give slip på de mange ting for at nå de få ting... du er god nok som du er! Og mennesker der vil ændre på dig er ikke venner! Venner er de mennesker der elsker dig som du er, står der når du har brug for det! Som tager dig og elsker dig lige meget på de dårlige dage som de gode! Dem der viser at du er noget værd!

Jeg har da fundet nogle mennesker der har vist mig det! Og jeg er foreviget taknemmelig! Men har så også fundet mange som du kan bruge til at klø dig i røven med... jeg elsker mennesker og jeg behandler folk ordenligt hvis det er gensidigt! Lige så snart der er en der skider mig op af ryggen, vender jeg mig om, spørger om detvar det værd også går jeg min vej!

Ja jeg har da også været en idiot.. mange gange! men har så også opdaget at det ikke er det værd for det du gør mod en, kan risikere at du mister 10 og det er ikke det værd...

Du skal bare finde dig selv og finde ud af hvad du vil i dit liv! Hvad du vil ha din fremtid skal gå ud på og hvilken slags person du vil være!


God tur og håber du får en fed rejse!

Likes

Comments

Nå men jeg er for nyligt blevet single 😂
Men er blevet gladere! Altså Jov jeg elskede ham og var rigtig glad for ham 🙏🏻 men jeg havde brug for at være mig selv...

De fleste går rundt og snakker om mig og siger jeg er billig... at det er sundt for dem jeg har været sammen med... at jeg bare går fra den ene til den anden.. og ja jeg er røget fra det ene forhold til det andet også til det tredje... på kort tid... og tror også det var en af grundene til at jeg ikke kunne mere...

Har et meget booket liv hvor jeg næsten ikke har plads til noget andet end arbejde og cross... og det irritere mig... men sådan er livet engang imellem...

Jeg kan huske da jeg brækkede mit kraveben, der var der kun få mennesker der stadig skrev til mig og stadig gerne ville være sammen med mig... men der var også mange der slet ikke skrev da de ikke mente jeg var så fantastisk at hænge ud sammen med som jeg plejede...
det at jeg ikke hun hoppe rundt og være mærkelig... men en del af mig siger at jeg ikke kan bruge dem til en skid... men så er der en del af mig der skriger at jeg ikke må give op...
du vil komme igennem en masse lort.. og i de tidspunkter du mest har brug for folk er det der du ser hvem der kan bruges! Jeg siger ikke at du skal stoppe med at snakke med de andre...

Jeg er ikke typen der altid tænker over hvad der er bedst for mig... men mere typen der tænker på hvordan alle andre har det... hvordan jeg kan gøre det bedre for dem! Som jeg skrev til en af mine gode venner her den anden dag... "hvis jeg ser en af mine venner lide, prøver jeg at finde en måde at samle lorten op og kaste den i nakken på mig selv" det at jeg hellere vil ha deres problemer skal ligge på mine skuldre... for jeg ved jeg kan bære det!

Jeg elsker mine venner og min familie ubetinget! Indtil de fucker mig op! Jeg vil gå gennem ild og vand for dem men ligeså snart de stikker en kniv i ryggen på mig så er de ude af klappen!

Den her gang gider jeg ikke ordne det grammatiske så Sry 😂 men elsk på jer og held og lykke fremover ❤️

Likes

Comments

Alle mennesker har en fri vilje! deres eget liv, og deres egne beslutninger. Alle vil gerne være herre over deres eget liv, men sådan går det ikke altid...

Du er sikkert igang med uddannelse og skal så ha et arbejde. Du finder en dejlig kæreste og bliver gift en dag. i får dejlige børn og du nyder faktisk livet! Men så en dag finder du ud af at dit liv bare er en cirkel bevægelse. Du går på arbejde, du kommer hjem, du henter børn, du handler ind, også laver du mad. Du lægger børnene i seng, og du får ikke rigtig tid med din mand eller kone.

Jeg siger ikke det er sådan for alle, men jeg mener bare at familie livet det kommer! Du behøver ikke skynde dig, du skal ud og leve dit liv! Opleve dig selv! Lære hvordan det er at tage af sig selv, før man tager sig af andre. Finde dig selv, hvem du er, hvad du vil og hvad du kan.

Der er ingen der kan fortælle dig hvad livet betyder, hvad man skal med det, eller hvad der sker i morgen. Du har i dag og det er i dag du skal starte med dig selv og ikke alle andre!

Det er derfor du skal finde ud af hvorfor du lever, hvad formålet med dit liv er! Istedet for at side hjemme i sofaen.

Du skal være taknemmelig for du kan rejse dig fra sengen uden hjælp, at du selv kan lave din egen mad og spise den selv! At du kan gå ud af døren og nyde dig selv. For det er ikke alle der kan det! Der er mange mennesker der tager det forgivet.

Jeg har en ide' om at jeg skal ha taget min uddannelse færdig, også skal jeg ha dykkeruddannelsen. Så jeg kan blive dykkersmed, jeg skal rundt i verden og arbejde. opleve mange mennesker, forskellige kulture og finde ud af hvem jeg er!

Finde ud af at der er så meget mere i livet, så meget mere at se. At nyde at man kan de ting og finde ud af at man kan meget mere.

Du skal stoppe med at hakke dig selv ned, hakke andre ned også bare nyde livet. Fra de små ting til de store! komme ud og opleve ting, ikke holde dig tilbage men bare finde dig selv

Som Gandhi engang sagde "You may never know what results come of your actions, but if you do nothing there will be no results"

Jeg håber du lytter og at du finder det du gerne vil! Og hvis dit store ønske er en kæmpe familie med mange børn? Gør det! Hop ud i det og få din livs rejse! Find din plads og det dit liv går ud på! Der er ingen der kan sige det er forkert for det er dit og ingen andres!


Så god rejse.


Likes

Comments

Jeg vil gerne snakke lidt om den ungdom vi har i dag 🙌🏻

Jeg ser mange forskellige mennesker hver dag
Og ser unge der gerne vil være for sig selv, unge der vil være midterpunktet, unge der viser sig frem som noget de ikke er og unge der bare gerne vil være en del af de andre

Vi alle gør det og det er noget af det dummeste.. vi dømmer folk... på deres udseende, på deres personlighed og på deres væremåde..

Vi snakker alle om hvad folk gør forkert... men aldrig om hvad de faktisk gør rigtigt og hvilke fantastiske ting de har gjort eller er ved at gå igennem... vi undertrykker deres glæde for selv at komme op... Jov du kan da også ha gjort noget mega fantastisk og det er også fedt for dig! Men hvis vi alle hakker ned på hinanden kommer vi ingen vegne...

Folk der snakker om hende pigen der går i for "billigt" tøj - hvem siger ikke hun føler sig tilpas i det? At hun har oplevet en masse lort og endelig er blevet lidt glad for hende selv! Også er der en masse der skal undertrykke hende og sige at den hun er ikke passer ind?

Folk der snakker om ham drengen som skær i sig selv - men ingen ved at det er fordi det er den måde ham udtrykker sin smerte på? Ja han får da grimme ar bag efter? Men hvad rager det alle andre hvad han gør ved sig selv? Istedet for at kalde ham ting, så få fat i hjælp til drengen! Vis ham at han ikke er alene og det kan være at det eneste han mangler er en skulder og at føle tryghed!

Hende pigen der skifter den ene dreng ud efter den anden - det kan da godt være folk syntes det er ulækkert? Men hvad med alle drengene der ved det og alligevel bare knepper hende for at få noget på den dumme? Dem der snakker om hende bag efter? Hun kan ha været en masse igennem og når hun så endelig fortæller historien for hvorfor hun gør det! Så uanset om det er den mindste ting! Lad vær med at syntes det er latterligt! For hvert menneske oplever tingene på sin måde, tager det på den måde de har brug for det og finder en måde at komme videre på! Nogle gange skal man bare ha lidt hjælp!

Drengen der aldrig slår sig ned med en pige og beholder hende - du ved ikke om han har fået knust sit hjerte? Om hans liv har været noget lort og han er bange for at knytte sig til en og åbne sig... fordi han er bange for at hun vil syntes han er syg i hovedet og at hun så forlader ham når han endelig har åbnet sig for en person

Vi er alle forskellige og har alle noget bagage med os... vi har alle brug for at føle os trygge og at folk ikke dømmer os for dem vi var eller for dem vi er nu

Der er et ordsprog der lyder "for at være speciel, skal du være en del af noget specielt"
Det har jeg aldrig lyttet til! For at du skal være speciel, skal du være dig selv! For alle andre er optaget!

Du er en ener og du må aldrig lade andre fortælle dig andet! Du er fantastisk som du er! Og du skal nok finde de mennesker i dit liv der vil vise dig at menneskerne er det værd! Nedturene og opturene kommer der mange af! Men alt skal tilbage til gennemsnittet! Du skal bare finde din plads i livet og aldrig gi slip!

Følg dit spor for afkørsler kan gi en omvej! ❤️

Likes

Comments

Hej allesammen 🙌🏻

Jeg tænker meget over min fremtid og min fortid 😴
Fremtiden er jo den der får dig frem, og jeg er en person der tager det som det kommer 💪🏻
Jeg er jo igang med smede uddannelsen og har lige fået læreplads 😍 så jeg ser min fremtid er lys lige nu 🙏🏻 jeg elsker at ha styr på tingene 😜 og har de bedste omkring mig til at opfordre mig til at lave det jeg vil 😅 det er fantastisk ❤ men selfølgelig vil der komme nogle bump 😫 men sådan er livet, og når man kommer til dem skal man bare tænke at det altid skal tilbage til gennemsnittet 😃 vores liv er fyldt med op og nedture, men det er det der gør os til dem vi er ☺ og dem vi bliver 🙏🏻 og når i kommer til en nedtur må i klemme ballerne sammen og tænke at det nok skal blive bedre 🐙 ved godt det lyder hårdt men hvis man går og bliver nede over det, bliver det bare ved med at være dårligt 😒 snakker af erfaring... og det at i tænker positivt, hjælper jer hurtigere ud af den dårlige tid 💪🏻
Vores fortid er det der har gjort, at vi er dem vi er i dag 😊 vi er alle forskellige og det er sku godt 🙌🏻 vi har alle noget i bagagen og det giver erfaring 🤔 vores erfaring kan hjælpe en anden person meget! Og når du så gør det så bliver du også stolt af dig selv! ❤ jeg er en person der elsker at hjælpe 😅 og jeg har den dårlige vane at jeg tænker på alle andre før jeg tænker på mig selv 😜 på nogle punkter er det sku også meget godt, men nogle er det heller ikke 😴
Jeg har en familie der støtter mig, den er lidt fucked op nogle gange men det er alle familier vel 😜 jeg elsker den stadig og er der for hver og en, hvis de har brug for det 😊

Og hvis du har brug for det, er mine øre altid klar til at lytte ❤ det er meget godt nogle gange at snakke med en, der ikke kender dig og ikke kan ha en mening på samme måde 🙏🏻 men jeg er altid klar til at lytte 😘

Likes

Comments

Hej allesammen 🙌🏻
Håber i alle er kommet godt ind i maj måned, og at i nyder der er kommet bare lidt sol 🌞
Det gør jeg ihvertfald 😜

Nå men det jeg ville skrive om denne gang, er om de dårlige men også gode dage 😳

I har vel alle haft begge dele ✌🏻
For livet er sku ikke en dans på røde roser🌹

Jeg har oplevet begge dele 🤗
Og hver gang jeg kommer til de dårlige kan jeg ikke finde "mig selv" jeg sidder fast, og mit liv føles som en film der er sat på pause...

Der er hverken en start▶️, spol⏩ eller stop⏹ knap... den sidder bare fast på pause⏸
Men en ting der altid har virket for mig, er tanken om at alt skal tilbage til gennemsnittet!
Når det går op er det jo mega fedt! Men lige så snart det går ned er det sku knap så fedt!
I vil få en masse udfordringer i jeres liv... Men så skal i stoppe op, tænke over det🤔 og beslutte om det er jeres kamp og sved værd! For man gider sku ikke at man endelig kommer til slutningen, også det ikke var det værd!

En klog mand jeg går på hold med på skolen🙏🏻 (i øvrigt også den vildeste mand jeg har mødt😜) har flere gange sagt at solen altid kommer frem, efter regnen🌦
Han guider mig meget! Tror slet ikke han ved hvor meget, jeg ser op til ham! Han nyder livet og har det sjovt! Og ham er sku ikke bleg for at sige sin mening!
Vi stod og snakkede om nogle af mine problemer her den anden dag, også siger han til mig "Loui ikke for at virke ond eller noget, men vent til de rigtige problemer kommer" og jeg stod og tyggede på den i et stykke tid ⏰ og han har sku ret 😂 jeg står og brokker mig over min fyr, mine små problemer i hverdagen og at jeg ikke føler mig god nok til at blive smed...

Når vi kommer videre i vores liv vil der bare komme flere og flere problemer, og de vil bare blive værre med tiden 😜 og det er noget vi må tage med os 🙌🏻 men efter alt det lort og lortedage! kommer alt det gode frem! Og det er det! At solen altid kommer frem efter regnen! ❤

Tak din gamle smed 😜 (du ved hvem du er) 😉

Likes

Comments

Hvad er det til for?
Hvad for vi ud af det?
Gør det os glade?

For mig er mine venskaber vigtige 🙏🏻
Det er dem der er der når jeg er nede 🙌🏻 og dem der hjælper mig op igen 😄
Dem der lige gir det ekstra 💦

Mine venskaber er ikke bygget på om hvordan de ser ud, hvor de høre til, hvilken religion de har eller hvad deres baggrund er 🤔
Mine venskaber er bygget på kærlighed, på hvordan de behandler mig, og omvendt, hvordan vi klinger og at de kan være sig selv 🤘🏻 og selfølgelig at de kan holde ud at jeg er lidt mærkelig 😏❤


Kærlighed for mig, har jeg sku ikke været den mest heldige pige 😂
Jeg har kun haft en kæreste i mit liv 👆🏻
Jeg fik mit første kys som 17 årig 🤞🏻
Jeg har så haft noget med nogle stykker 😂 (lille skank her, i knooow)
Men der har jeg sku heller ikke haft så meget held 😂
Og det smil han gir mig når han sidder og stirre, og han så pludselig opdager jeg stirre tilbage 😍

Jeg håber for alle jer der læser det her, at i finder det i en person ❤ for hvis i gør det, så hold på hende eller ham 🙏🏻 for det er guld værd 🌼

Med venskaber der har jeg hørt det ordsprog "hellere ha 2 diamanter end 20 sten" 💎 den har jeg aldrig lyttet til! For det kan være en sten, der har haft en del udfordringer. som bare har brug for hjælp til at blive slebet, så den kan blive en diamant ❤

Likes

Comments

Livet

Hvad er livets formål? 🤔
Hvad er det vi skal få ud af vores lange og korte dage?🤔

Det er der ingen der kan fortælle dig 👆🏻
Du skal selv finde ud af det 👍🏻
Du vil ha opture men også en masse ned ture 👊🏻
Men som en meget klog ven fortalte mig "at solen altid kommer frem🌞 efter regnen🌦"

Du skal finde ud af hvad du vil, hvad du kan og hvad der gir dig lyst til at stå op om morgenen 🛏
Ikke noget hvor du tjener kassen men ikke kan lide det du laver 💸
For så bliver du aldrig lykkelig 💎
Men hvad er lykke? Man kan se en masse film om lykke og om at blive lykkelig, men det er jo bare film? 📀

Du skal finde noget der gør dig glad og finde dig en mand eller kone som gir dig den glæde du har brug for 🤞🏻
Det handler ikke om at du skal ha sommerfugle i maven når du er sammen med personen!🦋 Men at du føler dig tryg ved personen og at personen gir dig en trygheds fornemmelse ❤

Jeg er en pige på 18 snart 19 som er igang med smedeuddannelsen 👩🏼‍🏭
Og i min fritid køre jeg cross, tegner jeg og laver negle 💅🏻 jeg elsker at se film, men det bedste jeg ved, er serien Glee 🙏🏻

Håber i alle finder jeres vej 🙌🏻
Brænd for det, du kan hvad du vil ❤
Hvis du har viljestyrken til det! 💎

Likes

Comments