Jag har verkligen följt mitt schema idag. Jag studerar ett projektår på distans och det krävs mängder av disciplin. Tror att dator kraschen gav mig en kick av motivation, att utan den kunde jag inte jobba så som jag ville.

Iaf, mitt schema idag. Gå upp i tid, inte slösa allt för mkt tid på youtube (vilket jag gärna gör på morgonen) komma igång med inspelningen, flow write och promenad 😊 ✔️
Mer av dom här dagarna tack 🙏

Det är så himla lätt att kasta bort tiden och inte uppskatta chanserna som livet ger.

Jag gör verkligen de jag vill göra just nu, spendera tid till musiken. Hur lyxigt ?!
Jag har ganska höga krav på mig själv och knuffar gärna ner mig själv från mina mål.. då är en dag som den här verkligen guld värd, när allt flyter på.

Vi är bortskämda med möjligheter, ta vara på dom !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min dator kraschade för två veckor sedan och i fredags efter lite jobb hämtade jag ut den igen. Hårddisken byttes och nu fungerar den bättre än någonsin. Måste dock erkänna att jag bråkade med den lite igår igen, tålamod är inte min starkaste egenskap.

Min Bror ska ha stort tack för att han fixade den så att alla mina program blev installerade igen, världens bästa storebror!!

Ligger väldigt mkt efter med inspelningen, det tar tid, väldigt mkt tid.
jag svävar gärna ut ifrån mina ramar när jag ska spela in. Jag vill göra en låt i minst fyra olika genrer och det blir ofta konflikt med mig själv. Jag tog en paus och bloggar lite istället :)

I lördags hjälpte jag min bror att flytta in min gamla soffa hos honom, den har stått i garaget i ett år nu och den passar utmärkt i hans lägenhet eftersom det är en likadan lägenhet som jag bodde i innan.
och i går söndag, storstädade jag och hämtade datorn.

Likes

Comments

För ett tag sedan berättade jag om att jag var med och spelade in en musik video.
Nu är den äntligen här!

Lina Horner, du är grym !!

Likes

Comments

Jag känner mig pigg, men ena stunden yr andra stunden varm, tredje stunden kallsvettas jag.. klimakteriet ? 🙄😂

Känns inte som någon god idé att träna när jag mår såhär, men det är alltid när jag mår såhär jag vill träna mer än någonsin.

Ställde mig på vågen imorse och insåg att jag aldrig vägt såhär mkt.. 6kg upp på 1 år, så vad har hänt ?

Jo jag flyttade till skolan förra hösten och tränade lååååångt ifrån så mkt som jag brukade göra, mådde väldigt dåligt och resulterade i mkt godis och onyttigheter, samt endel alkohol...
jag tänkte att jag skulle ta tag i det här, när jag flyttade tillbaka hem. Inte ens en vecka hemma så skadade jag knät i en fotbollsmatch och har tränat rehab sen dess typ... konditionen är långt ifrån vad den har varit och de är sjukt jobbigt när jag en gång varit van vid att kunna springa 1 mil utan problem..

Inte bara de som är problemet, inga kläder passar och jag kunde lätt löst det med att köpa större kläder.. men det känns inte som en hälsosam lösning... det känns som jag bara kommer göra mig en otjänst.

Jag vet mkt väl att jag duger som jag är osv osv, MEN att inte orka springa och att känna mig stor i kläder jag tidigare kände mig normal i sätter sig i mitt välmående.

Det handlar om hur jag mår, inte hur andra ser mig.

Bilden är från 2015, hälsosamt snygg enligt mitt tycke, inga synliga muskelkonturer men jag kunde springa 1 mil utan problem, utan att känna mig stor..

Likes

Comments

Bestämde mig för att byta artistnamn i veckan.
Dels för att jag vill lägga Clouisea bakom mig då det hängt med mig så länge. Clouiseas berättelse kan jag berätta en annan gång.

Bestämde mig för Lou Almgren.
Lou för Louise mitt mellannamn

Likes

Comments

Hej, har varit i skolan fredag - lördag.
Workshop tillsammans med bild och konst linjen.

Älskade fina skolan, precis vid havet! Det är en speciell atmosfär där. Saknar förra året då jag bodde där tillsammans med några i klassen. Folkis livet lixom.Likes

Comments

Helgen va toppen, kaos och kul! Först var jag och Lilly hos Bella, vi lagade mat och förfestade lite. Sen åkte vi till Gbg dansade natten till morgonen och landade hemma hos Bella kl 06:20. Tur att jag inte går ut i Gbg varje helg säger jag bara... 😂

Likes

Comments

Jag är verkligen en expert på att stressa och jag vet mycket väl att det inte är bra för mig.
Förra veckan var inte så bra, hade inte lust med någonting.

Som jag nämnt tidigare, är jag odödlig ena dagen och andra dagen helt orkeslös och tar mig inte ur sängen.

Men så blir det ibland, jag tittar tillbaka på veckan innan de och inser att dagarna är fullproppade med saker. Jag har gått in i väggen tidigare, fördelen med de är att jag tidigt förstår varningssignaler så som nu. Ont i bröstet, ser suddigt, svårt att somna osv. Listan kan göras lång.

Jag toppar den här stressade veckan med en datorkrash på en ny dator eller vänta en 6 månader gammal dator.

Så just nu står inspelningen still, kommer bli endel tid i studion i skolan framöver.

Idag ska jag fixa nya däck till bilen, skriva en massa och träna!

✌️

Likes

Comments

Måste börja med att säga att jag är så varm! Känns som att jag har feber och en dålig känsla i halsen :(

Tiden bara springer iväg, den här veckan vart tog den vägen ?

Idag har jag jobbat lite extra på mitt jobb, sten däckade i sängen när jag kom hem... åt god mat, pratade med syrran och nu har jag skrivit och spelat lite gitarr.

Är så trött, snart dags att sova snart igen.

Helgen är fullbokad!
Fira Linnea imorgon och på söndag är det säsongens sista fotbollsmatch, har varit borta från matcherna nu i 4 månader... Rätt kämpigt att skada knät. Det är nog svårt att förstå hur jobbigt det faktiskt kan vara...

Godnatt

Likes

Comments