Tankar, music

Hej! Hoppas allt är bra med er!!!

Mitt bloggflow har verkligen lagt sig.. och motivationen. Det händer lixom inte att jag skriver lika ofta, kan va så för att jag skriver mkt vid sidan om.

Har varit i skolan tisdag onsdag, spelat upp nytt material, skrivit och fått nytt stoft till ev nya låtar!

Har fortfarande ont i rygg och nacke...

Men idag har jag haft en kreativ dag, spelat in en cover som jag tänker dela med mig av på youtube ikväll 👏

I mina såna här dåliga perioder, måste jag påminna mig själv om...
att det är okej!
Det kommer snart en bättre period med mkt kreativitet.

Jag har ett super bra verktyg att dela med mig av när allt man gör känns kast !

Mindfullness - jag har haft dåliga dagar och lyssnat på ett mindfullness-spår och fått ny energi
Så bra ✨

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har aldrig varit med om att en måndag gått så fort.
Började dagen hos frisören och slingade håret!
Är så nöjd och det blev så bra !!

Har haft en dassig grön ton i håret pga vårt vatten här i huset.

Men nu är det såå fint 😍

Sen tog jag en powernap på 3 timmar 😅
Jag har iallafall fått lite tvättat idag och sorterat strumpor, sånt kul som man måste göra ibland...
Gillar att tvätta faktiskt, finns ett lugn i det där på något konstigt vis.

Likes

Comments

Hälsa, Välbefinnande, Mat, Böcker, Tips

Jag läser och lyssnar väldigt mkt på böcker just nu, det har verkligen inte hänt tidigare. Antagligen är det för att jag lyssnar och läser på Nextory och har alltid med mig hela biblioteket på telefonen 😁 Perfekt när man åker till skolan.

Den här veckan har jag lyssnat klart på Therese Lindgrens nya bok. Jag måste få säga att jag tyckte hennes första bok var bättre. Den handlade om lite blandat i Therese liv. Den nya handlar väldigt mkt om veganism, vilket självklart är jätte bra och tro mig jag har övervägt och tänkt att jag ska äta mer vegetariskt..... Den största köttätaren ni känner har alltså övervägt... För jag ska säga er, jag hade ingen aning om hur dåligt vi behandlar djur innan dom kommer till tallriken, och jag blir väldigt äcklad när jag tänker efter... Att djuret har lidit innan den kommer till tallriken, att den massproduceras för att ge mig mat. Det finns väldigt mycket myter som Therese slår hål på i boken...

jag tycker helt klart att de är värt att lyssna, från och med att jag hade läst klart boken, har jag tänkt varje gång, på maten jag äter, var den kommer ifrån.... värt att veta och tänkta på.

Det kommer nog ta tid för mig att börja, men att börja någonstans är bättre än att inte bry sig alls. Jag måste ju redan välja bort en sak i min mat och det är allt som innehåller gluten, jag är redan den krångliga personen som måste fråga personalen på caféet eller restaurangen en extragång... då kan jag lika gärna fråga om vegetariskt eller vegansk också...

Likes

Comments

Tankar, music

Den här veckan har gått så fort, antagligen för att schemat varit fullt och igår när jag försökte sammanfatta veckan glömde jag helt av att jag såg Melissa Horn på Åhaga i Tisdags!

Det var en tidig julklapp ifrån mina föräldrar. Många säger att hon sjunger om hjärta och smärta osv. Visst gör hon, hon träffar så rätt flera gånger. Jag har lyssnat på henne i flera år och älskar hennes texter. Hon är ute på turné utan band och det var spännande hur hon lade upp spelningen. Olika gitarrer och sound. Hennes personlighet är bara så härlig, rak och ärlig precis som hennes texter. Hon fick ganska skarp kritik i den lokala tidningen, som jag inte tycker att hon förtjänar.
Hon va grym och bjöd på sig själv, as cool skulle jag säga!

Likes

Comments