Det här med att glömma bort var man har gjort av saker. Jag brukar tappa bort allt möjligt, för det mesta hemma som tur är. Jag hade en plånbok som jag fick leta efter länge, sen hittade jag den och la bort den igen. För tillfället vet jag faktiskt vart den är.

Men nu senast var det en kofta och inte vilken som helst. Det är en som dottern köpte till sin mormor bara någon månad innan hon gick bort. Jag har den nu, men den var försvunnen i flera dagar. Eller jag hade inte letat ordentligt. Nu ska jag hålla reda på den.

Jag har så mycket sorg kvar och många tankar. Att mista sina föräldrar är inte lätt :(

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Alltså bara undrar. Nu är det såhär att jag ska börja äta depressions-medicin. Jag tog min första idag. Men här är mina funderingar. Varför i helskotta ska jag äta de för? Det ändrar ju ingenting. Det som har har gjort mig deprimerad kommer ju inte att ändra sig. Hela livet har jag varit positiv och glad trots en himla massa problem och svårigheter. Vad hjälper det när världen och människor omkring mig är likadana och står och stampar som vanligt. Visst kan man väl springa runt och vara lycklig, men vad fan gör det för nytta?

Alla klicheer lixom; man har bara ett liv och allt sånt där... Jaha du....Det här såttet att se är väl en del av depressionen, en dag kanske livet ljusnar igen...

Likes

Comments

​Wow 

Nu var det så freaking längesedan igen....

Så mycket har hänt så att jag tappade bort mig själv, min sanity och mobilen, 

så jag kom inte in på min egen blogg! Men jämfört så är det inte en borttappad mobil så mycket.

Det värsta av saker som kan hända har hänt. Min mamma blev sjuk. Hon hade varit krasslig i flera år och haft problem med benen i flera år och ingen kom riktigt på vad det var. Förra året blev hon tröttare och svagare i benen och orkade inte gå så mycket. I november förra året, så fick hon ett besked som vi trots benproblem inte hade väntat oss. LUNGCANCER, dessutom obotlig.....Herregud säger jag. Jag har fortfarande inte smält allting som har hänt. I fem månader ungefär har jag umgått med mamma nästan dagligen. Undersökningar, tömma vatten i lungorna. Hälsat på henne hemma och på sjukhuset. Hur många gånger åkte hon ut och in till olika avdelningar? Hur många olika besked fick vi?

Börja cellgiftsbehandlig, sluta med cellgiftsbehandling. göra nåt med lungan så inte mer vatten skulle komma in, så hon kunde fortsätta med cellgifterna. Det gick inte, för vattnet samlades i små fickor. Allt har tagit tid. Men tid var inte nog när läkarna inte kunde göra något. Vi hann i alla fall fira påsk innan det var dags för lasarettet igen. Men denna gången kom hon inte hem igen. I alla fall inte till sitt fysiska hem. Det är två veckor sedan nu och på fredag måste vi säga hejdå på riktigt. Alltså, det är helt ofattbart. Jag kan inte ta in det ordenligt. Jag vill inte, men till slut måste man väl det....

Likes

Comments

Jag har alltid älskat att läsa men nu var det längesen. Men tack vare att någon vänlig själ lämnade en bok nere i porten så fanns det äntligen något spännande hemma att läsa. Det är en bok av min favoritförfattare ; Nora Roberts :-) Boken heter Vittne till mord och den är grymt spännande.

Någon gång ska jag ta reda på hur många böcker jag har läst av henne. Det är många i alla fall. Nu kan man nog sova hyfsad nöjd med en lugn söndag.

Likes

Comments

Som vanligt så har jag inte skrivit på evigheter . Men i kväll kom ett minne fram av en person som betydde oerhört mycket för mig för ett antal år sedan. Läste några gamla mail och minnena typ slog mig i magen. Har glömt hur mycket han faktiskt brydde sig om mig och jag honom. Drog iväg ett mail och jag hoppas att han svarar.

Likes

Comments

Typiskt mig att helt fastna på en tv-serie. Nu har jag nästan sett klart på Bron. Det tog mig bara några dagar att se tre säsonger. Det var trettio avsnitt. Inget problem med koncentrationen där. Det var så spännande. Mord och mysterier, sorg och massa skoj med. Hon som spelar Saga är så sjukt duktig skådespelerska. Nu när kaffet är klart ska jag se det sista avsnittet. So excited.

Vi hörs en annan gång 😁

Likes

Comments

Torsdagen tog just slut och det var för många en sorglig dag. Ännu en sångare är borta.  R.I.P Prince. Jag har väl inte lyssnat på honom på senare år,  men i min ålder minns man ju "Purple rain" i alla fall.. 

Vet ju inte om man kan eller får lägga in länkar och bilder här,  tar det i efterskott i så fall. 

Kram på er 

Likes

Comments

Varit på två ljuspartyn den här veckan som gått. Det var kul för att man fick träffa gamla kompisar och se allt nytt som kommit in.

Jag har funderat mycket på livet den senaste tiden. Både seriösa tankar om livet om en massa om. Tänk i fall man hade sagt det där man ville säga till någon för en himla massa år sedan. Då hade man besparat sig en massa sorg och bekymmer, men vem vet man kanske fått andra i stället.

 Alltså ord vad de kan förändra,  sagda och osagda.

Lite mindre seriösa grejer som har snurrat är att jag provade choklad-dieten för att gå ner i vikt.  Den funkade inte. :-S

I kväll testar jag om magen kan spricka om man äter för mycket godis. Den gjorde ju det i min favoritsaga som jag hade när jag var liten.   "Kattresan" hette den nog.  Nä, från allvarligt till galet. 

 Nu är det nog sovdags. I morgon ska jag inte göra mycket alls,  blir tillräckligt senare i veckan. See ya later \m/ 

Likes

Comments

Here we go. Jag har haft idétorka. Men den här natten började tankarna fara igen. Ni vet när man inte kan somna. Det var inte så länge sedan som man klagade på att det var för kallt. Nu är det redan för varmt här hemma i sovrummet. Vilket leder till att tankarna hinner fara runt. Blir obsessed ibland och vill sälja alla saker hemma. Eller en massa i alla fall. Jag kollar ofta på saker på säljsidor och undrar om det fungerar så bra. Blir folk av med sina saker? Jag har jobbat på secondhand och kunderna där ville alltid pruta fast att det redan var billigt. Fast just nu skulle jag inte bry mig så mycket om pengarna. Har för mycket saker och kläder hemma som bara tar plats. Jag får väl anordna hemmaloppis....:-)

Lite sådär snurrar mina tankar den här natten. Om jag lyckas lägger jag upp en bild på något som jag samlar på. Kram på er.

Likes

Comments

Efter operationen. Snyggt bandage i en vecka. Sen ta bort stygnen. Tänkte inte plåga er mer med tråkigheter nu. Ville bara lägga ut en bild till.


Likes

Comments