Laddar för nästa helg då jag ska åka till Stockholm och se Seether och dessutom bo på hotell en natt. Tänkte att jag skulle fräscha till mig lite i håret, man kan ju inte gå på en rockkonsert och se ut hur som helst. ☺️ Så jag färgade håret svart igen. Nu blev det ju inte bästa bilden, men den får duga så länge.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jo, jag hade ju tänkt att sova. Jag stängde av datorn vid midnatt för att jag var så himla trött. Men sen ville jag bara spela lite Bubble Witch 3 och lite Farm Heroes Saga på mobilen, så då drog det ju ut på tiden. Efter det så checkade jag in på Instagram för att se om det hade hänt något där. Och så hamnade man på sin blogg. Så blir det det nästan varje natt, eller så blir det helt tvärtom att man somnar vid åtta på kvällen. Nu har det gått ett par timmar sedan jag nyss skrev här ☺️. . .Hjärnan har gått på på högvarv. Om jag skulle ha skrivit allt jag har hunnit tänka så skulle inlägget bli en bok. Har i alla fall en idé nu om hur jag ska gå vidare i livet.

Jag tänker 💭 lite till på saken. Det vore väldigt bra om man kunde somna strax.

🙃 Den här
emojin är lite gullig, så den kommer med lite på skoj. 🙃

Likes

Comments

Man måste ju prova en massa galna saker som man inte får eller ska göra. Ta en liten drink 🍹 fast att man äter medicin, eller som för några år sedan, när jag skulle sluta röka 🚬 . Jag hade använt plåster i flera veckor och det fungerade alldeles utmärkt. Vad hittar jag på då. Jo, man måste ju testa om det är farligt att röka samtidigt med plåster. Det står ju på förpackningen. Jag lever än, men började röka igen. Inte speciellt smart av mig. Nu har jag gett upp om att sluta med cigaretter. Någon gång i framtiden kanske jag försöker igen. ☺️

Förutom sånt så brukar jag ge mig ut på äventyr och resa hit och dit, mer förr när jag var yngre, men nästa månad ska jag på en kortare resa till Stockholm och kolla på Seether, ett rockband som jag gillar. Tänker jag efter så har många av resorna jag har gjort handlat om musik och åka och kolla på artister som jag gillar.

* Black Sabbath
* Ozzy Osbourne
* U2
* Bon Jovi
* Evanescence
* The Rasmus
* Fate
* Nordman
* Freestyle och Style
* Noice m.fl

Någon annan dag skriver jag mer om mina resor.
https://media.giphy.com/media/3oEdva9BUHPIs2SkGk/giphy.gif

God natt :)

Likes

Comments

Måste ju säga att den här sommaren inte har varit den bästa. Först ska man lära sig att leva utan sin älskade mor och minnas de som gått före henne. Mormor, morfar, farmor och farfar och kära far min. Så får man besked att syster min också har gått bort....Usch och fy.


Till råga på allt är man utbränd och äter piller för det. Inte vet jag om de har hjälp precis.

Men mitt i allt har en del positiva saker hänt! Efter alla år har jag och min brorsdotter Evy tagit upp kontakten ❤och som genom ett under så hittade jag en kompis från 80-talet i en grupp på Facebook. Det är ju också hur roligt som helst. 😄

Den tredje roliga saken är att jag och en kompis åkte på en tredagars resa till Warzawa i Polen, det var grymt roligt det också! 😄Vi han med en massa mat 🍔🍟 och dryck 🍻🍸🍵 och shopping! 👗


Likes

Comments

Det här med att glömma bort var man har gjort av saker. Jag brukar tappa bort allt möjligt, för det mesta hemma som tur är. Jag hade en plånbok som jag fick leta efter länge, sen hittade jag den och la bort den igen. För tillfället vet jag faktiskt vart den är.

Men nu senast var det en kofta och inte vilken som helst. Det är en som dottern köpte till sin mormor bara någon månad innan hon gick bort. Jag har den nu, men den var försvunnen i flera dagar. Eller jag hade inte letat ordentligt. Nu ska jag hålla reda på den.

Jag har så mycket sorg kvar och många tankar. Att mista sina föräldrar är inte lätt :(

Likes

Comments

Alltså bara undrar. Nu är det såhär att jag ska börja äta depressions-medicin. Jag tog min första idag. Men här är mina funderingar. Varför i helskotta ska jag äta de för? Det ändrar ju ingenting. Det som har har gjort mig deprimerad kommer ju inte att ändra sig. Hela livet har jag varit positiv och glad trots en himla massa problem och svårigheter. Vad hjälper det när världen och människor omkring mig är likadana och står och stampar som vanligt. Visst kan man väl springa runt och vara lycklig, men vad fan gör det för nytta?

Alla klicheer lixom; man har bara ett liv och allt sånt där... Jaha du....Det här såttet att se är väl en del av depressionen, en dag kanske livet ljusnar igen...

Likes

Comments

​Wow 

Nu var det så freaking längesedan igen....

Så mycket har hänt så att jag tappade bort mig själv, min sanity och mobilen, 

så jag kom inte in på min egen blogg! Men jämfört så är det inte en borttappad mobil så mycket.

Det värsta av saker som kan hända har hänt. Min mamma blev sjuk. Hon hade varit krasslig i flera år och haft problem med benen i flera år och ingen kom riktigt på vad det var. Förra året blev hon tröttare och svagare i benen och orkade inte gå så mycket. I november förra året, så fick hon ett besked som vi trots benproblem inte hade väntat oss. LUNGCANCER, dessutom obotlig.....Herregud säger jag. Jag har fortfarande inte smält allting som har hänt. I fem månader ungefär har jag umgått med mamma nästan dagligen. Undersökningar, tömma vatten i lungorna. Hälsat på henne hemma och på sjukhuset. Hur många gånger åkte hon ut och in till olika avdelningar? Hur många olika besked fick vi?

Börja cellgiftsbehandlig, sluta med cellgiftsbehandling. göra nåt med lungan så inte mer vatten skulle komma in, så hon kunde fortsätta med cellgifterna. Det gick inte, för vattnet samlades i små fickor. Allt har tagit tid. Men tid var inte nog när läkarna inte kunde göra något. Vi hann i alla fall fira påsk innan det var dags för lasarettet igen. Men denna gången kom hon inte hem igen. I alla fall inte till sitt fysiska hem. Det är två veckor sedan nu och på fredag måste vi säga hejdå på riktigt. Alltså, det är helt ofattbart. Jag kan inte ta in det ordenligt. Jag vill inte, men till slut måste man väl det....

Likes

Comments

Jag har alltid älskat att läsa men nu var det längesen. Men tack vare att någon vänlig själ lämnade en bok nere i porten så fanns det äntligen något spännande hemma att läsa. Det är en bok av min favoritförfattare ; Nora Roberts :-) Boken heter Vittne till mord och den är grymt spännande.

Någon gång ska jag ta reda på hur många böcker jag har läst av henne. Det är många i alla fall. Nu kan man nog sova hyfsad nöjd med en lugn söndag.

Likes

Comments

Som vanligt så har jag inte skrivit på evigheter . Men i kväll kom ett minne fram av en person som betydde oerhört mycket för mig för ett antal år sedan. Läste några gamla mail och minnena typ slog mig i magen. Har glömt hur mycket han faktiskt brydde sig om mig och jag honom. Drog iväg ett mail och jag hoppas att han svarar.

Likes

Comments