Jag har alltid älskat att läsa men nu var det längesen. Men tack vare att någon vänlig själ lämnade en bok nere i porten så fanns det äntligen något spännande hemma att läsa. Det är en bok av min favoritförfattare ; Nora Roberts :-) Boken heter Vittne till mord och den är grymt spännande.

Någon gång ska jag ta reda på hur många böcker jag har läst av henne. Det är många i alla fall. Nu kan man nog sova hyfsad nöjd med en lugn söndag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Som vanligt så har jag inte skrivit på evigheter . Men i kväll kom ett minne fram av en person som betydde oerhört mycket för mig för ett antal år sedan. Läste några gamla mail och minnena typ slog mig i magen. Har glömt hur mycket han faktiskt brydde sig om mig och jag honom. Drog iväg ett mail och jag hoppas att han svarar.

Likes

Comments

Typiskt mig att helt fastna på en tv-serie. Nu har jag nästan sett klart på Bron. Det tog mig bara några dagar att se tre säsonger. Det var trettio avsnitt. Inget problem med koncentrationen där. Det var så spännande. Mord och mysterier, sorg och massa skoj med. Hon som spelar Saga är så sjukt duktig skådespelerska. Nu när kaffet är klart ska jag se det sista avsnittet. So excited.

Vi hörs en annan gång 😁

Likes

Comments

Torsdagen tog just slut och det var för många en sorglig dag. Ännu en sångare är borta.  R.I.P Prince. Jag har väl inte lyssnat på honom på senare år,  men i min ålder minns man ju "Purple rain" i alla fall.. 

Vet ju inte om man kan eller får lägga in länkar och bilder här,  tar det i efterskott i så fall. 

Kram på er 

Likes

Comments

Varit på två ljuspartyn den här veckan som gått. Det var kul för att man fick träffa gamla kompisar och se allt nytt som kommit in.

Jag har funderat mycket på livet den senaste tiden. Både seriösa tankar om livet om en massa om. Tänk i fall man hade sagt det där man ville säga till någon för en himla massa år sedan. Då hade man besparat sig en massa sorg och bekymmer, men vem vet man kanske fått andra i stället.

 Alltså ord vad de kan förändra,  sagda och osagda.

Lite mindre seriösa grejer som har snurrat är att jag provade choklad-dieten för att gå ner i vikt.  Den funkade inte. :-S

I kväll testar jag om magen kan spricka om man äter för mycket godis. Den gjorde ju det i min favoritsaga som jag hade när jag var liten.   "Kattresan" hette den nog.  Nä, från allvarligt till galet. 

 Nu är det nog sovdags. I morgon ska jag inte göra mycket alls,  blir tillräckligt senare i veckan. See ya later \m/ 

Likes

Comments

Here we go. Jag har haft idétorka. Men den här natten började tankarna fara igen. Ni vet när man inte kan somna. Det var inte så länge sedan som man klagade på att det var för kallt. Nu är det redan för varmt här hemma i sovrummet. Vilket leder till att tankarna hinner fara runt. Blir obsessed ibland och vill sälja alla saker hemma. Eller en massa i alla fall. Jag kollar ofta på saker på säljsidor och undrar om det fungerar så bra. Blir folk av med sina saker? Jag har jobbat på secondhand och kunderna där ville alltid pruta fast att det redan var billigt. Fast just nu skulle jag inte bry mig så mycket om pengarna. Har för mycket saker och kläder hemma som bara tar plats. Jag får väl anordna hemmaloppis....:-)

Lite sådär snurrar mina tankar den här natten. Om jag lyckas lägger jag upp en bild på något som jag samlar på. Kram på er.

Likes

Comments

Efter operationen. Snyggt bandage i en vecka. Sen ta bort stygnen. Tänkte inte plåga er mer med tråkigheter nu. Ville bara lägga ut en bild till.


Likes

Comments

Det tog inte så lång tid hos kirurgen, men var lite nervös innan, man vet ju inte hur det ska gå. Åkte i alla fall hem på eftermiddagen och har bara tagit det lugnt.

Trött är man i alla fall. Det är ju så mycket anspänning, intryck och så blöder jag lite. Skulle ha tagit bort tryckförbandet, men åker till vårdcentralen i morgon så att de får kolla att allt är ok.

Likes

Comments

I morgon blir det en minioperation för mig. De ska sy ihop mitt arterom som har varit besvärligt sedan jul förra året. Hade hoppats att man kunde kopiera statustext från Facebook, men, men. Mycket att lära sig när man skaffar en ny blogg. Nu måste jag sova lite. God natt 🌛

Likes

Comments

Ja, det här är typiskt mig, att starta en blogg och sen inte skriva något. Just nu är det ju helg och denna söndag har varit ganska lugn. Lagat mat,  diskat, spelat och tittat på film. Veckan som kommer blir det möte, doktorsbesök och veckohandling. Återkommer när jag har några skojiga funderingar eller så. See ya' :-) 

Likes

Comments