Gick upp i hyfsad tid idag och tog 11.15 bussen till gymmet. Klockan 12.00 var det dags för min att första gruppträning. Pulsträning tror jag den heter, man kör i intervaller på några minuter på en crosstrainer. Jag trodde inte att det skulle vara så jobbigt med några minuter här och där, men instruktören visste vad hon gjorde och efter den halvtimmen hade man bra ont i låren. 


Jag kommer nog att gå på det en gång i veckan! Men när det var gjort i alla fall så gick jag en trappa upp och körde alla maskiner i bakvänd ordning denna gång! Jag brukar ju börja med benpress först, men tog den sist. Kan inte alla maskiners namn i huvudet, men tränar i alla fall allt från ben, mage, rygg, nacke och armar, så det blir väl någon ordning på kroppen någon gång!


Men fy vad trött jag var när jag kom hem idag. Jag hade bara sovit fem-sex timmar, så det blev en två timmars powernap, innan jag ens orkade laga middag. Som sagt det känns i kroppen att man har varit igång, så i morgon blir det vila, från träningen, så kör jag på onsdag igen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jo, skulle ju träna idag, men det blev inställt på grund av magont, så jag tog en kort promenad i stället. Det får duga. Kommer att köra min första gruppträning på måndag. Då kör man crosstrainer i intervaller. För tt få ordning på vikten så behöver man ju blanda kondition och-muskelträning,, såklart.. Jag körde crosstrainern själv i ondags, men det blir ju effektivare att köra i grupp med en tränare.

Nä nu blir det lugna puckar i kväll, bara vara hemma och kolla på Fångarna på fortet och Idol och dricka lite kaffe, maten är redan avklarad.

Likes

Comments

Jo, nu så är man nytränad, plus att jag promenerade hem. Det är helt otroligt vilket skönt väder det är idag. Bara tio grader varmt, men solen skiner för fullt. Kändes som att bara var tvungen att gå hem. Sedan är det ju mysigt att gå på Östra Storgatan, det är mysigt där. Fast jag måste säga att den gatan är full av frestelser. Hur många matställen som helst : pizzerior, kebab och-hamburgare och indisk och grekisk mat, för att inte prata om krogar med 🍻. Sjukt sugen blir man, men idag gick jag förbi.. 😁

Likes

Comments

Jag hade ju tänkt att träna tre gånger i veckan, men det har bara blivit två. Förra veckan var det ju en födelsedag att fira och i måndags hade jag städ ryck. Så det kommer att bli onsdag och fredag som jag går till gymmet den här veckan. ☺️ Kör hårdast med magen. Mina stackars ben är inte så starka, så där blir det också hårdkörning. Löpbandet är fasen bra eftersom man kan ställa in både fart och lutning.
Ska nog ta och sova nu, ska veckohandla eftersom det har blivit tisdag igen.

Ett par bilder på necessären som jag köpte i Polen. Nice and naughty. ☺️ 🙃

Likes

Comments

Typiskt mig att börja kolla på veckans avsnitt av Våra bästa år, sent på söndagskvällen. Jag skulle ju sova så att jag kan träna sedan. Men jag får väl sova några timmar och träna senare idag. Det blev ju inte mycket gjort igår, så det är bara att ta nya tag nu.
Nåja, först sova. Snark på er!

Likes

Comments

Idag är det fem månader sedan älskade mamma lämnade oss. Hur kan tiden gå så fort? Varje dag är fortfarande en plåga, men mamma slipper ju lida, slipper frysa och ha svårt att andas. Ingen mer syrgas och lung tömning. Inga mer problem med att gå och att orka. Hon var så less på att inte ha ork att göra allt hon brukade. Min älskade underbara bästa mamma. Jag älskar dig in i evigheten.

Likes

Comments

Jag vaknade inte förräns klockan tolv idag. Käkade lite frukost och tittade på Hem till gården. Efter det så drog jag iväg till gymmet. Vet inte riktigt hur det blev idag. Jag gjorde samma övningar som förra gången, men jag hade ingen kraft idag. Jag fick sänka en del vikter till de lättaste. Trots frukost, vatten och äpple, så orkade jag inte som jag skulle. Det var så irriterande, men man kanske inte kan vara på topp jämt. Tyvärr var inte inte min tränare där, så att jag kunde fråga om råd, Jag kanske behöver köra mer konditionsträning. Ja, ja det är "early days" Det var ju bara min andra gång..


Likes

Comments

Så fick jag för mig att leta efter något. I det här fallet mitt träningslinne som jag inte har kunnat haft på några år. Det låg bland kläder som jag hade tänkt att skänka bort, men som tur var så hade jag inte gjort det. ☺️

I morgon så är det dags för mitt andra träningspass på nya gymmet (nytt för mig). Det ska faktiskt bli kul att göra det. ☺️ Träningen blir en genomgång av hela kroppen : armar, ben, mage och rygg. Men troligtvis kommer jag att köra lite löpband i slutet av passet, för det är det bästa sättet att lugna min rastlöshet och hjälper mig att sova bättre också. ☺️

Mitt linne och dagens middag!

Likes

Comments

eller egentligen ett försok att förbättra det liv man har.

Det har ju varit vansinigt tufft nu i ett antal månader med sorg,, utbrändhet och elände. Det kändes som att livet var slut när mamma gick bort. Ärligt från mitt hjärta ville en del av mig gå samma väg. Men jag har ju faktiskt inte bara mig själv att tänka på, så jag försöker långsamt simma upp till ytan och ta hand om mig själv och minns att mamma sa det till mig en av hennes sista dagar; Att jag skulle ta hand om mig själv och familjen som finns kvar och att försöka vara lycklig.

Apropå det så fick jag upp reklam från ett gym häromdagen, att "Du som är mellan xx-xx år och otränad" o.sv , man skulle skriva i sitt namn och mobilnummer, sagt och gjort, och faktiskt så ringde de upp dan efter, så nu har jag börjat träna på gym. I går var första gången, men lär ju fortsätta. Tänkte att ddet är ju bättre än att äta depressionspiller som jag gjorde ett tag. Så målet 'med träningen är:

'*Att förbättra hjärnfunktionen som är rått så dålig när man är utbränd 

*'Att förbättra den fysiska hälsan; gå ner ett antal kilo och få en lite snyggare kropp kanske?

*Att försöka få bukt med mina sömnproblem. Det brukar ju fungera med fysisk aktivitet.

Just nu har jag inga planer på att bli ett totalt hälsofreak, men att må bättre är ju aldrig fel!

Likes

Comments

Laddar för nästa helg då jag ska åka till Stockholm och se Seether och dessutom bo på hotell en natt. Tänkte att jag skulle fräscha till mig lite i håret, man kan ju inte gå på en rockkonsert och se ut hur som helst. ☺️ Så jag färgade håret svart igen. Nu blev det ju inte bästa bilden, men den får duga så länge.

Likes

Comments