Header

Jag har inget konkret mål. Jag vill bli bättre, kunna utvecklas, träna nya hästar, och så småningom köpa en egen. Målet är inte att nå de stora klasserna, eller ens att hoppa 1.10m. Målet är att kunna förstå olika signaler och bli ett med hästen. ​För utan det, hur ska du då kunna hoppa 1.10?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min hund.

Haha! Så dåligt svar, men det är sant faktiskt. Jag älskar henne så obeskrivligt mycket, och vet att all min kärlek är besvarad. Hon ligger bredvid mig när jag skriver detta inlägget och kollar på mig med sina stora bruna ögon. Asså hon är så fin. Om hon var ute på vägen och en bil kom hade jag lätt sprungit ut och slängt henne ur vägen, medan jag själv blir påkörd. Hon är min bästa vän.

Jag har ju en annan bästa vän också - Jossan. Samma sak där - hellre jag innan henne. Definitivt.

Likes

Comments

För att köra det klyschiga säger jag min familj. Det är såklart att de älskar mig, det måste de nästan göra. De skiter ju i ifall jag gör fel eller hamnar lite fel någon gång, för de är familj. ​De är kött och blod​.

Sedan har vi ju några andra också som älskar mig... det finns ju någon som har sagt det ett antal gånger nu. Jag vet inte ifall personen menar det, men ifall jag ska vara ärlig, hoppas jag nästan på det. ​Mår ju sämre om hen skulle skämta om det så många gånger än om det var sant, ifall man säger så​. Men som sagt - vet inte riktigt... hoppas på det!

Likes

Comments

Om 20 år har jag nyligen fyllt 35.

​Jag känner inte att jag behöver uppnå någonting i mitt liv. Jag vill bara leva det för att det är kul, liksom. Jag hade dock velat bo i Uppsala, tillsammans med min man och ev. barn. Bo någonstans på landet i ett lagom stort hus tillsammans med våra hästar, som vi rider in.

Mitt jobb då? Något som involverar arbete genom kroppen. Inte sitta stilla. Kanske driva något företag hemifrån? Eller åka någonstans? Gärna ett hunddagis kanske. Det hade ju varit riktigt roligt att ha hemma. Dock kan man inte bo för långt bort så att folk faktiskt kommer dit.

Det är mina framtidsplaner. Uppsala, man/pojkvän, (barn), hästar, gård, hunddagis. Det sammanfattar väl vad jag vill.

Likes

Comments

​Ifall ni vill följa en annan typ av blogg, som jag ska skriva på, kan ni gå in HÄR.

Jag har bestämt mig för att byta bloggportal. Dels för mobilinläggen, dels för layouten. Blogg.se är lite enklare när det kommer till att designa sin egen blogg. Samt kommer jag att börja om på nytt, och skriva om andra grejer än vad jag skrivit här på Nouw.

Hoppas ni kollar in den nya bloggen nu istället! Kramar, Lottie.

Likes

Comments

Jag har nu också blivit en del av Nordic Wellnes... Köpte ett gymkort idag. Tre månader, Guld+. Istället för ord. pris - 1995kr fick jag det för 795kr tack vare Let's Deal! Härligt.
För övrigt har jag fixat Swish och ska få ett nytt kort som gör att jag kan köpa över internet. Ser fram emot att få hem det.

Likes

Comments

Ja, jag åkte upp till Mia, som bestämt, och vi skulle tydligen rida på banan. "Ok, visst!" tänkte jag. Tills vi kommer dit... Första gången för Sessan på banan, haha. Hon var rädd för hindrena och staketet och allt helt enkelt. Men det lugnade ner sig. Då blev hon istället rabiat när vi travade och råkade trampa på en bom... hon bara flög upp i luften, med mig kvarhängandes, och studsade runt där... själv tänkte jag att "Jävlar, vilken balans du har Lottie! Kan du hålla dig kvar till och med tills hon lugnat sig?" men icke sa Nicke. Mitt i den tanken slänger hon av mig och jag landar på ryggen för att sedan slå i huvudet. Så jag gick och lade mig igår med huvudvärk, troligen av en lätt hjärnskakning.
Ni ska veta dock att jag hoppade upp igen och skrittade och travade igen, trots smärtan. På lördag dock ska det bli galopp där också!

Likes

Comments

Haha, en bra fråga. Igen!

Dåliga: Jag har väldig prestationsångest. Vill att allt ska funka så fort jag börjar. Det finns inte på kartan att man ska träna för att bli bättre. Det ska funka nu. Och om det inte funkar nu, så är jag dålig. Detta gäller oavsett vad som händer - om jag rider, är i skolan eller något annat.

Tålamodet = 0! Haha... jag har väldigt dåligt tålamod. Allt ska gå fort. Jag ska inte vänta. För det är jobbigt, förstår ni. Och mänskligt... haha! Problemet är att jag kan bli sur på andra också, och det är inte schyst mot dem.

​Bra: ​Jag skulle påstå att jag är väldigt ödmjuk. Väldigt social. Tycker om nya personer och försöker få med alla i gruppen. Särskilt nu när ettorna kom nya. Det blev stelt och det blev pinsamt men jag brydde mig iallafall!

Jag är väl rätt trevlig skulle jag väl tycka... tills man lär känna mig, haha!

Likes

Comments

Det är så roligt! Idag valde jag kläder lite sisådär bara. När jag slängt på mig allt inser jag att det är exakt som igår, fast idag har jag andra färger... haha. En vit magtröja idag, en röd igår, svarta jeans igår, ljusblåa idag. Aprikos läppstift igår, aprikos läppstift idag. Så patetiskt, haha!
Nu ska jag snart pallra mig till bussen. Sophie och jag ska nämligen käka lunch på Donken innan vi börjar 12.30.

Likes

Comments