Denne dagen har jeg gledet meg lenge til. For i dag kommer veilederen min fra Norge, det kommer til å bli så koselig. Hun kommer først for å besøke meg der jeg jobber. Da skal hun se hva jeg gjør og hvordan jeg har det. Etter det skal vi bare henge sammen og vise henne leiligheten der jeg bor. Og på kvelden blir det så klart middag, dette gleder jeg meg til. Det er så lenge siden jeg har vært å spist ute på restaurant nå.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 10 Lesere

Likes

Comments

På fredagen etter jobb dro jeg hjem til Isabel fordi vi skulle på et marked med noen av hennes klassekamerater. Eneste problemet var at ingen av de snakket engelsk, jeg forstår når de snakket italiensk til meg, men jeg sliter så mye med å svare på italiensk. Når jeg prøver å snakke blir det bare ball og ingen ting av det jeg sier er forståelig. Men det ble egentlig ganske moro, for det ble masse Google oversetter og vist masse bilder på Google av forskjellige ting. Jeg og Isabel dro derifra før de andre også dro vi hjem til henne for å se en film, det endte opp med at begge sovnet hjemme hos henne. Det var veldig koselig.

Når vi våknet på lørdagsmorgen dro vi til butikken for å kjøpe mat, Isabel lager så godt mat. Maten var spis opp og jeg dro hjem for å ordne meg for vi skulle nemlig ut for å spise på kvelden. Vi hadde egentlig planlagt å spise på en sushi restaurant, men endte med å spise burger. Det er den beste burgeren jeg har smakt og jeg bruker å kjøpe med meg lunsj derifra noen ganger. Og i tillegg kan han ene servitøren litt norsk, det var andre grunnen jeg likte den restauranten så godt.

Likes

Comments

I går etter at jeg hadde tatt av sminken og dusjet og var klar til å ligge i sengen for å slappe av resten av kvelden. Fikk jeg plutselig melding av min tyske romate, der hun spurt om jeg ville være med ut å spise om to timer. Da ble jeg så stresset for da måtte jeg begynne å sminke meg og ordne meg. Siden kameraet mitt er ødelagt, kommer det bare mobil bilder.

Likes

Comments

1. Modern family

Serien følger tre familier, knyttet sammen gjennom Jay Pritchett og hans barn, Claire Dunphy og Mitchell Pritchett.

Jay har giftet seg på nytt, med Gloria som han har sønnen Joe med, i tillegg til Glorias sønn fra sitt tidligere ekteskap, Manny.

Jays Datter, Claire, er en husmor gift med Phil Dunphy, en eiendomsmegler. Sammen har de tre barn: Haley, Alex, Luke.

Jays sønn, advokaten Mitchell er gift med Cameron og sammen har de adoptert en vietnamesisk jente, Lily.

Familien representerer en moderne familie og serien baserer seg på komiske situasjoner som mange familier møter i virkeligheten.


2. Riverdale

Serien følger Archie Andrews liv i den lille byen Riverdale og utforsker mørket skjult bak sitt tilsynelatende perfekte bilde.

3. Revenge

Emily Thorne kommer til Hamptons og leier et strandhus (tidligere barndomshjem) ved siden av herskapshuset til en velstående familie, Graysons. Emily er faktisk Amanda Clarke. Emilys far er David Clark. Etter en lang forsøk ble han (David Clark) fengslet for livet, og ble drept i fengsel av medarbeidere til de som forråde han. I mellomtiden ble Amanda skilt fra ham og tilbrakte mesteparten av sin tid i en ungdoms fengsel, for bare å finne ut at hennes far ble drept seks uker før hun ble utgitt på sin 18-årsdag. Hun vender nå tilbake til Hamptons som en voksen for å hevne seg på de som forråde henne og hennes far.

4. How i met your mother

.Serien handlet om hovedpersonen Ted Mosby som i år 2030 fortalte sin sønn og datter om hendelsene som førte til møtet med deres mor.

Likes

Comments

Ukens gladnyhet... Jeg fikk vite at veilederen min kommer til Firenze om en måned. Wææ, som jeg gleder meg til å se henne igjen.


Ukens nedtur... Det må være søndagen enste jeg gjorde var å sitte inne. Jeg stod ikke opp før klokken var nesten to, det er ikke greit. Må begynne å ha alarm på i helgene også. Bilde under beskriver hele søndagen min

Ukens beste dag.. Det må ha vært onsdagen, jeg og min tyske romate dro ut for å spise etter jobb. Og når vi satt å spise var det et band av noe slag som begynte å spille masse italiensk musikk. Det var så koselig, håper de skal spille flere ganger.


Ukens cravings... Kinderegg! Hver gang jeg er på butikker kommer jeg hjem med en pose med kinderegg. I går brukte jeg nesten 200kr på kinderegg, dette må det bli en slutt på.


Akkurat nå... Ligger jeg i sengen og bytter mellom å se på Snap-storyer og se en serie på netflix.

  • 46 Lesere

Likes

Comments

Så fort tiden går, det føles ut som jeg kom til Italia i går. Om to uker har jeg vært her en mnd. Da kommer også mamma og pappa, det er det jeg gleder meg aller mest til, går å teller ned dager til de kommer. Det er synd at søster min ikke kan være med hit, for hun savner jeg ekstremt mye nå. Jeg hadde egentlig ikke troen på at jeg kunne klare å holde ut så lenge. Men det er faktisk ikke noe problem. Jeg trives veldig godt her.

I dag våknet jeg ikke før kl. 14.30, det er litt sykt. Jeg la meg kl.01.00 i natt, så det var ikke så veldig sent heller. I går spurte jeg hun tyske roomien min om hun ville være med ut for å spise, jeg har nemlig funnet en sushi restaurant som jeg har så lyst til å spise på. Men synes ikke det er noe gøy å dra ut på restaurant alene, heldigvis fikk jeg med meg henne. Restauranten vi skal spi se på heter Hoseki, da tar bare 30 min og gå dit, så vist maten er godt kommer jeg til å kjøpe mat der flere ganger og ta med hjem hvis det er mulig. Men nå er det 40 min til vi skal gå og jeg sitter fortsatt i natt klærne.

  • 48 Lesere

Likes

Comments

Jeg var så nervøs da jeg gikk til jobb i ettermiddag. Jeg skulle ikke begynne på jobb før kl. 14.00. Jeg dro så jeg hadde godt tid, det angrer jeg litt på for de har siesta fra kl.13-14.00, så sjefen min hadde ikke kommet enda. Og han ene som var her sa at jeg kunne bare dra til en caffe og kjøpe meg noe og komme tilbake om en liten stund. Jeg dro til butikken for å kjøpe noe å drikke og spise. Siden på den butikken hadde de noen pannekaker jeg har siklet etter. Jeg var på butikken ganske lenge før jeg dro tilbake. Og sjefen min hadde fortsatt ikke kommet, så jeg satt og ikke gjorde noe i 30 min før han så dukket opp.

Nå er jeg vertfall på jobb og jeg skal få være med på guida turer etter hvert. I dag fikk jeg tilgang til instagram kontoen deres og facebook siden. Og litt senere skal jeg opprette snapchat konto, jeg er ikke helt sikker på om de har buk for det, men det er vell bare gøy. Siste sjefen sa til meg før han dro var: du er i Italia nå, du trenger ikke å jobbe så mye.

Som du ser på bilde under, er dette en sykkelbod og kontor. Jeg sitter på en hems, det var så skummelt og gå opp trappen fordi den var så lealaus. Og det er to kontor her som er delt opp ved hjelp av bokhyller. Litt annen stamfar enn i Norge. Skal ikke klage på hvordan jeg har det hjem i Norge, når jeg kommer tilbake dit.

Likes

Comments

Det er det som er så vanskelig, det å finne på noe når man ikke har noe å gjøre. Jeg skulle egentlig begynne på jobb i dag, men siden han som skulle lære meg opp måtte på ett haste møte utenfor Florence,så derfor fikk jeg fri i dag. Det er godt med ekstra lang helg, men samtidig er det kjedelig når man ikke har planlagt noe. Så jeg ligger bare i sengen å ser på forskjellige TV-serier.

Legger ved litt bilder fra helgen, denne helgen var så bra. Vi hadde det så gøy, som vi alltid har når vi er sammen.

Likes

Comments

Instagram@lottetoften