1. Modern family

Serien følger tre familier, knyttet sammen gjennom Jay Pritchett og hans barn, Claire Dunphy og Mitchell Pritchett.

Jay har giftet seg på nytt, med Gloria som han har sønnen Joe med, i tillegg til Glorias sønn fra sitt tidligere ekteskap, Manny.

Jays Datter, Claire, er en husmor gift med Phil Dunphy, en eiendomsmegler. Sammen har de tre barn: Haley, Alex, Luke.

Jays sønn, advokaten Mitchell er gift med Cameron og sammen har de adoptert en vietnamesisk jente, Lily.

Familien representerer en moderne familie og serien baserer seg på komiske situasjoner som mange familier møter i virkeligheten.


2. Riverdale

Serien følger Archie Andrews liv i den lille byen Riverdale og utforsker mørket skjult bak sitt tilsynelatende perfekte bilde.

3. Revenge

Emily Thorne kommer til Hamptons og leier et strandhus (tidligere barndomshjem) ved siden av herskapshuset til en velstående familie, Graysons. Emily er faktisk Amanda Clarke. Emilys far er David Clark. Etter en lang forsøk ble han (David Clark) fengslet for livet, og ble drept i fengsel av medarbeidere til de som forråde han. I mellomtiden ble Amanda skilt fra ham og tilbrakte mesteparten av sin tid i en ungdoms fengsel, for bare å finne ut at hennes far ble drept seks uker før hun ble utgitt på sin 18-årsdag. Hun vender nå tilbake til Hamptons som en voksen for å hevne seg på de som forråde henne og hennes far.

4. How i met your mother

.Serien handlet om hovedpersonen Ted Mosby som i år 2030 fortalte sin sønn og datter om hendelsene som førte til møtet med deres mor.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Ukens gladnyhet... Jeg fikk vite at veilederen min kommer til Firenze om en måned. Wææ, som jeg gleder meg til å se henne igjen.


Ukens nedtur... Det må være søndagen enste jeg gjorde var å sitte inne. Jeg stod ikke opp før klokken var nesten to, det er ikke greit. Må begynne å ha alarm på i helgene også. Bilde under beskriver hele søndagen min

Ukens beste dag.. Det må ha vært onsdagen, jeg og min tyske romate dro ut for å spise etter jobb. Og når vi satt å spise var det et band av noe slag som begynte å spille masse italiensk musikk. Det var så koselig, håper de skal spille flere ganger.


Ukens cravings... Kinderegg! Hver gang jeg er på butikker kommer jeg hjem med en pose med kinderegg. I går brukte jeg nesten 200kr på kinderegg, dette må det bli en slutt på.


Akkurat nå... Ligger jeg i sengen og bytter mellom å se på Snap-storyer og se en serie på netflix.

  • 2 Lesere

Likes

Comments

Så fort tiden går, det føles ut som jeg kom til Italia i går. Om to uker har jeg vært her en mnd. Da kommer også mamma og pappa, det er det jeg gleder meg aller mest til, går å teller ned dager til de kommer. Det er synd at søster min ikke kan være med hit, for hun savner jeg ekstremt mye nå. Jeg hadde egentlig ikke troen på at jeg kunne klare å holde ut så lenge. Men det er faktisk ikke noe problem. Jeg trives veldig godt her.

I dag våknet jeg ikke før kl. 14.30, det er litt sykt. Jeg la meg kl.01.00 i natt, så det var ikke så veldig sent heller. I går spurte jeg hun tyske roomien min om hun ville være med ut for å spise, jeg har nemlig funnet en sushi restaurant som jeg har så lyst til å spise på. Men synes ikke det er noe gøy å dra ut på restaurant alene, heldigvis fikk jeg med meg henne. Restauranten vi skal spi se på heter Hoseki, da tar bare 30 min og gå dit, så vist maten er godt kommer jeg til å kjøpe mat der flere ganger og ta med hjem hvis det er mulig. Men nå er det 40 min til vi skal gå og jeg sitter fortsatt i natt klærne.

Likes

Comments

Jeg var så nervøs da jeg gikk til jobb i ettermiddag. Jeg skulle ikke begynne på jobb før kl. 14.00. Jeg dro så jeg hadde godt tid, det angrer jeg litt på for de har siesta fra kl.13-14.00, så sjefen min hadde ikke kommet enda. Og han ene som var her sa at jeg kunne bare dra til en caffe og kjøpe meg noe og komme tilbake om en liten stund. Jeg dro til butikken for å kjøpe noe å drikke og spise. Siden på den butikken hadde de noen pannekaker jeg har siklet etter. Jeg var på butikken ganske lenge før jeg dro tilbake. Og sjefen min hadde fortsatt ikke kommet, så jeg satt og ikke gjorde noe i 30 min før han så dukket opp.

Nå er jeg vertfall på jobb og jeg skal få være med på guida turer etter hvert. I dag fikk jeg tilgang til instagram kontoen deres og facebook siden. Og litt senere skal jeg opprette snapchat konto, jeg er ikke helt sikker på om de har buk for det, men det er vell bare gøy. Siste sjefen sa til meg før han dro var: du er i Italia nå, du trenger ikke å jobbe så mye.

Som du ser på bilde under, er dette en sykkelbod og kontor. Jeg sitter på en hems, det var så skummelt og gå opp trappen fordi den var så lealaus. Og det er to kontor her som er delt opp ved hjelp av bokhyller. Litt annen stamfar enn i Norge. Skal ikke klage på hvordan jeg har det hjem i Norge, når jeg kommer tilbake dit.

Likes

Comments

Det er det som er så vanskelig, det å finne på noe når man ikke har noe å gjøre. Jeg skulle egentlig begynne på jobb i dag, men siden han som skulle lære meg opp måtte på ett haste møte utenfor Florence,så derfor fikk jeg fri i dag. Det er godt med ekstra lang helg, men samtidig er det kjedelig når man ikke har planlagt noe. Så jeg ligger bare i sengen å ser på forskjellige TV-serier.

Legger ved litt bilder fra helgen, denne helgen var så bra. Vi hadde det så gøy, som vi alltid har når vi er sammen.

Likes

Comments

I dag er det to uker siden jeg kom til Firenze, og liker meg så godt her. Jeg kunne lett ha flyttet hit, men i en annen leilighet som har vært mer i sentrum. Og at jeg slipper å bo med noen. Jeg trives best å bo alene, og med familien. Jeg koser med vertfall masse her og anbefaler alle å ta en tur til Firenze. I denne uken har jeg vært en del med klassekameratene mine på fritiden, det er så koselig og jeg liker de kjempe godt. Vi var på fest på fredagen og det var så gøy, nesten alle fra klassen var med og vi hadde det så gøy.

  • 38 Lesere

Likes

Comments

En uke har godt å jeg har hatt det fantastisk. Jeg trives utrolig godt her, det føles ut som jeg er hjemme. Denne uken har det skjedd så mye spennende. Jeg har vært en god del på sightseeing i Firenze, for jeg ville jo så klart se byen mår jeg er her. Uken startet med at vi gikk rund så litt, prøvde å finne sentrum og spiste god mat.

Tirsdagen tok vi guidingbuss gjennom hele byen, Byen her er så utrolig vakker, anbefaler virkelig alle å ta en slik tur.

Etter skolen på onsdagen, dro vi ut for å spise lunsj, det var utrolig godt. Vi gjorde ikke så mye spennende denne dagen, vi var på sentralstasjonen for å kjøpe busskort, men jeg hadde glemt pengeboken min, og der lå alle kortene mine. Så jeg måtte dra tilbake på torsdagen og det var egentlig litt bra for da fant jeg Victorias Secret, jeg kjøpte ikke så veldig mye der, bare en parfyme og en liten veske. På fredagen gjorde vi heller ingen ting, utrolig godt å slappe av noen dager. For de første dagene følte jeg at vi måtte gjøre alt.

Lørdagen måtte vi stå opp tidlig for da skulle vi til Pisa, det er min favoritt by, så koselig å liten by. og jeg var så gald for at det nesten ikke var noe folk der, men det var fordi alle folkene var rund det skjeve tornet.

I dag er det søndag og jeg skal ikke gjør en eneste ting. Det regner som bare det, og det er så kaldt. Det er perfekt søndags vær. Jeg er blitt helt hektet på Game of thrones, Jeg begynte på sesong en uken før jeg dro, og nå har jeg to sesonger igjen. Dette er forresten utsikten fra rommet mitt, jeg har en liten hage, med masse katter.

  • 63 Lesere

Likes

Comments

I går fant jeg endelig sephora, vet du hvor jeg fant den? Nemlig på sentralstasjonen, der har jeg jo nesten vert vær dag i denne uken. Jeg smilte fra øre til øre når jeg gikk ut av butikken, selv om jeg hadde brukt en god del penger. Her er vertfall det jeg kjøpte.

Conturpalett fra KAT VIN D det kostet 45 euro// 418 NOK. Jeg har den i fargen light

Conturkost fra KAT VON D det kostet 29 euro// 269 NOK

Consiler fra KAT VON D. Den kostet 26 euro// 241 NOK

Foundation fra KAT VON D. Den kostet 34,50 euro// 320 NOK

Makeup forever øyenskygge, jeg har farge nr, 302 og 102. For en øyenskygge kostet det 21 euro // 195 NOK. Siden jeg kjøpte to ble det 42 euro// 390 NOK. Og selve palette hvor øyenskyggene ligger i kostet 2 euro// 2o NOK

Better than sex mascara fra too faced. Den kostet 25 euro// 232 NOK

Kjøpte også noen masker fra Sephora, den ene for å ha under øynene og den andre for å ha på leppene. Begge kostet 3.90 euro// 36 NOK. Til sammen ble det 7,80 euro // 72,57

Siden jeg kjøpte så mye fikk jeg masse gratis prøver

Hvilke produkter anbefaler dere fra Sephora?

Likes

Comments

Instagram@lottetoften