Jeg synes det er så gøy å se slike innlegg, så derfor tenkte jeg å lage ett selv. Og håper dere også synes det er gøy å se slike innlegg.

Add meg gjerne på Snapchat: lottetften

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Det som var i denne boksen ble jeg utrolig fornøyd med. Og alle produktene luktet så godt. Jeg måtte teste ut alle produktene med en gang, og jeg liker dem så godt. Skal ha med alle tingene i Kofferten når jeg reiser til Italia. Anbefaler alle å kjøpe Glossybox.

Likes

Comments

Dagen i går var slitsom, vi reise hele dagen og var ikke hjemme på Hitra før kl.00.00. Det var så utrolig godt å komme hjem igjen. Når jeg kom hjem i går snakket jeg mye med familien før vi la oss. I morrest våknet jeg kl.13.00, det er litt sent. Men vi passer hundene til naboene så vi gikk tur med de rett etter at jeg hadde våknet. De er så søte. Resten av dagen skal jeg slappe enda mer av og vakse alle klærne mine.

Likes

Comments

I natt brå våknet jeg fordi jeg skvatt av torden lyden som var ute, jeg gikk ut på terrassen for å se og da lynet det, og plaskregnet. Etter det fikk jeg ikke sove, det var så skummelt og jeg var helt alene på rommet. Fordi hun som jeg deler rom med hadde dratt ut, jeg hadde sykt vondt i foten så klarte nesten ikke å røre den. Men det er TV på rommet, så jeg hadde de ganske fint

Siden det var så uvær i natt ble det ikke noe fint vær i dag, og jeg som gledet meg til å nyte de siste soldagen i dag. Det er overskyet, og iskald vind. Så i dag blir det innedag, noen skal i vei for å tatovere seg. Og noen andre skal shoppe, det er litt slitsom å gå i gatene fordi det er mange innkastere som prøver å få oss inn på klubbene. Så vi kommer sikkert til å sitte inne i dag frem til vi skal ut å spise middag. Denne dagen kommer ikke til å bli så særlig spennende. Men det er godt med en helt rolig dag også da.

Likes

Comments

Det er faktisk så kjipt å bli sykt når man er i syden. Både jeg og hun jeg reiser med er kjempe dårlig. Vi ble smittet av noen andre vi var med for di hadde blitt ganske dårlig. Og når alle drikker fra samme flasker og kopper så blir det slik. Og i tillegg så holder jeg på å fryse ihjel på nettene på grunn av aircondition, så det hjelper heller ikke noe særlig. Men vi har vært å kjøpt oss masse smertestillende, øredråper og halsdropps. Så nå skal vi bli frisk så fort som mulig, vi skal ha en rolig kveld.

Likes

Comments

Denne uken har gått fort, i morgen eller natt til lørdag kommer resten av gjengen. Gleder meg så masse til de kommer. Men får noen dager siden ble vi kjent med 4 par jenter, det var to og to som reiste sammen. Så når vi var å spiste sammen i får bestemte vi oss får å dra på partyboat i dag, festen før partyboaten starter 15.15, så nå skal vi sole oss noen timer før vi drar dit. Etter partyboaten skal vi til hotellet for å dusje og ordne oss før vi drar ut igjen. Det er gratis drinker ombord i båten så jeg skal ikke ha med noen ting, telefonen blir også på hotellet. Ellers kommer jeg garantert til å miste den.

Likes

Comments

Jeg trodde aldri denne dagen skulle komme, det har tatt alt for langt tid. Dagene har gått så sakte, men endelig har jeg ferie og i morgen reiser jeg til Magaluf, med min gode venninne. Vi gleder oss sykt my.

Og i dag kom det ene øyenskyggepalettet jeg har ventet på en stund, det et fra Carli Bybel. Det er sååå fint, har veldig lyst å ta det med til syden, men er redd for at det kommet til å bli knust.

Likes

Comments

I dag var vi i stordjøbadet, vi hadde de så sykt gøy. Resten av dagen har vi bare slappet av og dette er så koselig.

Likes

Comments