​​​​Hallå​, idag har det inte hänt något speciellt gått i skolan och ätit lunchbuffe med Millton. Sen har det bara blivit säng-häng. Funderar på att åka till Ica och köpa lite chips och dipp, mummmss. 

Imorgon är inte vilken dag som helst. Jag börjar nämligen på ett nytt jobb. Jag kommer vara assistens till en ung tjej utanför sala och imorgon är min första dag då jag ska gå dubbelt med två andra. Jag hade turen att få komma samma dag som dom ska på julbord på måns ohls så det ska bli riktigt gott. 

Känner ofta en ångest över att vara anställd någonstans. Ända sen jag fick veta att jag fick jobbet att jag haft det i bakhuvudet och det har legat och skavt. Är glad att jag har ett jobb men känner sådan press. I skolan gör jag allt för mig själv, men när det kommer till jobb så finns det människor som räknar med mig. Tror det känns jobbigt för jag inte riktigt litar på mig själv. Vet att jag ibland bara behöver stänga mig ute från omvärlden, men så kan man ju inte göra när man jobbar. Hoppas det kommer kännas bättre efter att jag har gått dubbelt några gånger. Trivs även bra med tiderna. Det är långa pass men bara 1-3 pass i veckan, vilket passar mig perfekt. Skulle aldrig kunna ha ett 8-16 jobb. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Andra advent. Idag har jag inte gjort ett skit. Ångestklump i magen och jobbiga tankar, längtar tills imorgon.

Likes

Comments

God morgon. Idag vaknade jag upp tillsammans med Millton och Madde. Dock hann jag knappt upp ur sängen innan båda var tvungna att åka iväg till jobb och födelsedagsfirande. Igår var vi hem till Micaela för en traditionell hemmafest med beer pong, dans och skratt. En riktig endorfin höjdare. Nu har jag precis kokat upp vatten och ska dricka påse nummer nio från min te-julkalender som kom här om dagen. Älskar den. Ska få i mig några pepparkakor och titta på julkalendern också sen kan dagen få börja. Millton slutar tidigt idag så hoppas vi hittar på något när han kommer hem. Vi har ett pizzakit ligger i kylen så bjuds nog på hemmagjort pizza denna afton, inte helt fel.

kram

Likes

Comments

Jag har wifi vi kan dela på

Den här natten e för två

Skit i han som aldrig ringer upp

Du har tinder om d e så

Å jag har smink om du vill låna nåt

Har en spliff kvar här nånstans

D e två och tjugo upp till himlen nu

Vi ska ingenstans inatt

Ingenstans inatt


Jag har nagellack och tålamod

Om ditt hjärta blivit kallt

Vi hör motorvägen vakna snart

Dansar på flaskor vi ska ingenstans inatt

Och när du tappat tron på vackra slut

Har jag laddare och sprit

D e två och tjugo upp till himlen nu

Vi har allt förutom tid

Allt förutom tid

Likes

Comments

Massor med kärlek<3 Igår tog jag och Lina tåget till Stockholm för att umgås mad fina vänner och gå några timmar på stan. Åt god mat och fick med mig fina minnen hem. Tack för igår. 

Likes

Comments

Precis ätit jättegod mat och nu ligger jag i matkoma. Har byt om till mjukisbyxorna och ikväll ska jag bara ta det lugnt för att vara utvilad inför morgondagen. Ska fixa i lägenheten och på halloweenfest imorgon kväll min första studentfest, snart börjar studentåret på riktigt. Taggad till tusen(!!!!)

Likes

Comments

Blev en tur till Västerås bestående av ett snabbt sjukhusbesök, IKEA och en tur på Erikslund. Köpte nya sköna kuddar och annat smått & gott. Vi åt även brunch på IKEA det var riktigt gott!

Likes

Comments

​Nästan alla mina lektioner blev inställda så bara suttit hemma och pluggat och tvättat än så länge. Känns skönt att få något vettigt gjort blir lätt att dagarna bara försvinner annars. Nu ska jag springa ner och starta en till maskin. Vi hörs snart igen, kram. 

Likes

Comments

Hämtat ut mina nya skal jag bestämde i veckan, älskar dom! Sitter i bilen efter ett träningspass på gymmet och ska strax åka och hämta upp Millton sen ska vi hem och laga tacos, mm. Gick bra på gymmet idag blev 30 min på bandet, framgång!

Likes

Comments

Inte gjort mycket idag. gått i skolan, tränat och umgåtts med Millton. Tur man har honom<3 Känns så bra på gymmet nu. Går till en sjukgymnast då & då för jag har problem med min rygg och har fått ett träningsschema av henne. Så vet exakt vad jag ska göra när jag kommer dit vilket underlättar något enormt för mig. Nästa steg är att jobba på kondisen, vill så gärna kunna gå ut att springa utan att det känns som det jobbigaste man kan göra.

Likes

Comments