Precis ätit jättegod mat och nu ligger jag i matkoma. Har byt om till mjukisbyxorna och ikväll ska jag bara ta det lugnt för att vara utvilad inför morgondagen. Ska fixa i lägenheten och på halloweenfest imorgon kväll min första studentfest, snart börjar studentåret på riktigt. Taggad till tusen(!!!!)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blev en tur till Västerås bestående av ett snabbt sjukhusbesök, IKEA och en tur på Erikslund. Köpte nya sköna kuddar och annat smått & gott. Vi åt även brunch på IKEA det var riktigt gott!

Likes

Comments

​Nästan alla mina lektioner blev inställda så bara suttit hemma och pluggat och tvättat än så länge. Känns skönt att få något vettigt gjort blir lätt att dagarna bara försvinner annars. Nu ska jag springa ner och starta en till maskin. Vi hörs snart igen, kram. 

Likes

Comments

Hämtat ut mina nya skal jag bestämde i veckan, älskar dom! Sitter i bilen efter ett träningspass på gymmet och ska strax åka och hämta upp Millton sen ska vi hem och laga tacos, mm. Gick bra på gymmet idag blev 30 min på bandet, framgång!

Likes

Comments

Inte gjort mycket idag. gått i skolan, tränat och umgåtts med Millton. Tur man har honom<3 Känns så bra på gymmet nu. Går till en sjukgymnast då & då för jag har problem med min rygg och har fått ett träningsschema av henne. Så vet exakt vad jag ska göra när jag kommer dit vilket underlättar något enormt för mig. Nästa steg är att jobba på kondisen, vill så gärna kunna gå ut att springa utan att det känns som det jobbigaste man kan göra.

Likes

Comments

Finaste Torun.

Min bror har fått en bebis. För fem dagar sen kom denna fina varelse till jorden och jag blev faster för andra gången. Bebisar måste ju vara det mysigaste som finns så idag åkte jag förbi hos min storebror för att få mysa lite. Underbart!

Likes

Comments

Idag blev det middag på mat & prat med Milltons fina familj. Vi har mest fixat massa i lägenheterna idag. Både i Milltons renoveringsprojekt och med att packa upp flyttlådor i hans pappas lägenhet som vi bor i till våran är klar för att flytta in. Längtar så tills vi blir klara!

Likes

Comments

Halloj! Blev en utgång igår då Kaliffa var i stan. Tog sällskap med Lina och Madeline ut. Det var kul men som vanligt är förfesten alltid det som är roligast. Vill tacka mina fina vänner för en fin kväll<3 Kram

Likes

Comments

Te, citron & fröknäcke med serrano<3

Godmorgon. Just nu sitter jag med min frukost och kollar på Temptation Island, haha hatkärlek till det programmet. Inväntar Felicia så ska vi bege oss till gymmet och köra ett pass. Vi köpte kort för bara någon vecka sen så ska bli skönt att komma igång på riktigt och lära sig maskinerna ordentligt. Skönt att vara igång igen!

Likes

Comments

Just nu: Påväg till optikern i spöregn (utan paraply) för att förhoppningsvis hitta anledningen till all den huvudvärk som plågar mig allt för ofta.

Likes

Comments