​För några veckor sedan så fick jag assistera under spraytankurs vilket var såå kul. Det är verkligen något jag kan tänka mig fortsätta med. Kursen varade i 4h som jag höll i ensam. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Moussen kommer i en snygg o fräsch flaska som kommer med en medföljande applicator vilket jag tycker om. Tidigare buser jag köpt måste man lägga till en handske för 50kr vilket är ganska surt.

Priset på denna ligger på 249kr och finns som sagt på www.stylistshopen.se eller på Citystylisterna i Västerås. Moussen finns i två färger, en av dom har en lila underton vilket passar mörkare hudtyper och personer med en mer oliv underton. Den färgen heter malibu.

Den färgen som jag använder är orginalet som har en mer grön underton. Vilket passar mig som är mer rosa i hyn. 

Bild nummer 1 är jag nyskrubbad och insmord. Där ser ni min exakta hudfärg som n ser drar lite mer åt det rosa vita hållet. 

Bild 2 är jag precis insmord med brun utan solen. Den är väldigt lätt att applicera, luktfri och torkade väldigt snabbt. Lämnade ett jämt resultat även fast jag är torr på vissa partier.

Bild nummer 3 har det gått 5h sen jag applicerade moussen och eftersom jag haft en varm morgonrock på mig så har den lämnat en svag bus doft.

Bild 4 så är jag nyduschad och insmord med lotion. Nu Är den helt luktfri och har lämnat en fin gyllenefärg. 

Jag skulle säga att appliceringen håller i ca 6 dagar utan att krackelera beroende på hur väl du tar hand om den. Riktigt prisvärd  och en flaska är väldigt dryg och håller ca 15 helkropps appliceringar! 

6h

Likes

Comments

​Började med en spraytan med färgen rapid från B,gorgeous och sedan en partymake. Nöjdkund!

2h

Likes

Comments

​Den 16 mars var jag hos Makeupstudion i Stockholm är jag höll en come-on-over kurs med märket B.Gorgeous. Så kul att få presentera så grymma produkter och färger som B.gorgeus faktiskt är. Och de älskade det!

Spraytan samt brun utan sol för hemmabruk finns på WWW.STYLISTSHOPEN.SE

​Det kommer upp ett inlägg senare ikväll där jag visar upp B.gorgeous bus mousse och där jag säger min åsikt om produkterna. 

5h. ​

Likes

Comments