View tracker

Nej nu får vi bli friska har inte tid att vara sjuka, det har vi aldrig men just denna period är det mycket som ska hinnas med. Jag vill jobba,köra på körskolan och hinna med allt annat runt om. Tydligen influensatider, nu hoppas vi håller oss friska framöver. Det blir soffläge och äta bra energirik mat med allt vad kroppen behöver så ska vi nog ta oss igenom denna sjuktid. Majken ska tydligen se Mr Bean på TV Elliot gillar också det av någon anledning. Ingen idé att diskutera att det finns annat att se på för husfridens skull.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hemma och är sjuka. Sitter och funderar ut recept på bra mat, jag har gått med i Olga Rönnbergs julutmaning och det känns verkligen rätt i tiden med tanke på hur sjuka vi varit och träning som behövs komma ikapp. Det går ut på att motstå alla onyttigheter under julen och få in träning på det. 🙂 När man missat träna då är det extra viktigt att äta nyttigt, men för min del har jag tänkt tvärt om "det är ändå kört." 🙄 Att sätta på sig offerkoftan och svulla på är = som att ge upp det tänker jag inte. Jag vägrar förlora allt som tagit tid för mig att bygga upp styrka,uthållighet och hållning. Stanna dåliga vanor innan det gått för långt. Nu finns chansen att göra detta med nöje. Till frukost: mosad Avokado på knäckebröd och makrill i tomatsås, kaffe som jag bryggt med kanel i. Till mellis: ostkaka inte det nyttigaste men nästa gång ska jag göra egen. Middag: potatis,kyckling,fräst vitkål/champinjoner och en getoströra på turkisk yoghurt med soltorkade tomater. Kul nu kör vi!

Likes

Comments

View tracker

Ja som sagt att planera vardagen har jag försökt sluta med men hur gör man då med resten av sakerna som bara måste bokas och fullföljas? Ja jag kan inte skriva allt för då hade det blivit en novell, det hinner jag inte. Jag tänkte denna vecka kan bara inte fallera -jodå det kunde den visst. Perfekt att jag är ledig ons.tors och fredag när jag jobbar helg för då hinner jag med massor. Onsdag plugga körteori, torsdag köra med körskolan och fredag till vårdcentralen. Nu är det bara skapa en plan B. Majken vart sjuk igår kväll med krupp liknande hosta och feber på det :( Själv känner jag mig inte helt 100 men att vabba när jag är ledig de kommande dagarna går inte igen. Så snälla låt 2017 börja bättre. Nu försöker vi göra det bästa av situationen så alla blir nöjda. Hann med att laga mat, tvätta och städa innan jobbet kl 12.00. Det är bara inse att så är livet! inte alltid en dans på rosor. Jag är en person som gillar att ha fullt schema och jobba på men just nu känns det som att inget rullar på. Nu är jag på g till jobbet och ska tänka om med ny energi och redo för att möta dagen med allt får underbara kunder till...

Likes

Comments

Godmorgon! Helgen har swishat förbi och när jag väl skulle gå och lägga mig och sova så gick det bara inte. Tusen tankar och planer och där ligger man och vet att klockan ringer kl 05.00, när klockan ringde så kändes det som jag precis somnat. Ja bara tuta och köra det är ju ändå måndag, ska bli intressant och se vad denna vecka har att erbjuda. 🙂

Likes

Comments

Städar dag! ja just nu en paus i städningen, sitter och funderar vad som händer denna lediga helg :). Inga planer just nu ganska skönt det också ibland. Om några timmar när rastlösheten smyger sig på så kommer jag nog på något.

Likes

Comments

När man bara råkar gå förbi ett snyggt plagg ja jag tänkte - "äh men behöver inte dessa". Men när jag har tänkt på byxorna i en vecka och prövat tre gånger ja då är det bara slå till för jag kommer använda dem 🙄. Men så sköna och älskar färgen grö/grå. De fick följa med hem.

Likes

Comments

Inspiration! vissa människor ger en både energi och ny inspiration även om livet ser olika ut för alla så kan man tro på sig själv genom att inspireras av andra. Att ha vänner, förebilder en partner som vet vilket håll/riktning de vill i livet betyder mycket mer än vad man tror. Försök att inte omringa dig med buttra människor för dom tar mer än dom ger. Att se andra som lyckas gör mig starkare för att ingenting är omöjligt! gäller bara att sätta fart dit man vill och inte lägga på locket och ge upp. Min vardag blir aldrig som jag planerat därför har jag slutat planera för mycket och ta dagen som den kommer huvudsaken jag går åt rätt riktning. Många gånger har jag hoppat av, men hoppa bara på nästa tåg. Vad inspirerar er?

Likes

Comments

Tog mig dit det är sant! värmde upp på cykel och dessa fem minuter kändes väldigt långa. Ska försöka börja om och stärka upp kroppen igen, den har sjunkit ihop typ helt utan styrka. Sätter mig på pilates bollen för att försöka mig på sit ups, kändes ungefär som om jag satt på en vibbra hela jag skakade, vad är det som händer eller vad har hänt med mina fd magmuskler? Ja dumt nog så har jag inte tränat på länge men det har inte funnits utrymme för träning okej där ljög  jag det finns alltid tid om man vill.  Jag har haft fokus på annat, lite smått besviken på mig själv att det gått så lång tid sen förra träningen men med nytt fokus så ska jag resa mig upp igen. JUST DO IT!

Likes

Comments

Nu är jag på g hem efter en middag med vännerna jag inte träffat på flera år men det känns så äkta och vi är lika bra vänner nu som då. Vi pratade om allt gamla & nya minnen . Tur att vi inte hade någon som lyssnade på allt vi sa för det var ämnesbyte och helt osammanhängande, ingen skulle fatta. Vi hade så mycket att prata om och planer...

Likes

Comments

Nu så! nu har jag varit hemma och varit sjuk i fyra dagar. Jag har så svårt att ta det lugnt men det har jag gjort nu, jag märker när jag börjar bli frisk efter några dagar med rastlöshet utan ork kommer massa idéer fram. Vart är min blogg? varför läser jag inte andra bloggar som ger mig inspiration längre? och träningen har fallerat. Det är bara att inse att livet är som en berg och dalbana, dessa månader som varit har jag bara tagit en dag i taget och försökt få ihop livets pussel med försök att ta körkort, renovera hemma, jobba och allt där i mellan...

Men nu känns det som om jag kan slappna av och då kommer motivationen till mina intressen fram sakta med säkert ett av mina intressen har varit renoveringen här hemma men när man är mitt i allt så vill man bara få de klart. Det var längesedan jag la upp bilder på vår renovering, när vi köpte huset för ca 5år sedan så var det totalrenovering som nu börjar arta sig. Nu håller vi på med det större badrummet och byta värmesystem.

Så här ser det ut hemma hos oss :)

Likes

Comments