Vart ska jag börja? denna vecka har varit full med jobb men helgen ledig. Min mamma och pappa är här på besök, idag har vi varit i stan och shoppat och fikat på Vete-Katten med barnen. Jag införskaffade även ett par bluetooth lurar så nu slipper jag jobbiga sladdar :). I morgon har Jonas fixat överraskning till mig, så det blir spännande. Nu blir det att gå och sova för barnen ger ingen sovmorgon även om man önskar. Natti Natti!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ledig måndag, tisdag denna vecka och det finns massor att göra. Men just nu sitter jag ute och piffar till naglarna som har kommit sist på att göra listan. Lite bokade möten och viktiga saker att komma ihåg den här veckan. Idag har jag hunnit blonderat och tonat håret, så skönt nu börjar sommaren närma sig när jag går över till platina-blond. :) I morgon är jag och barnen lediga så vi ska vara hemma och fixa i trädgården sedan ska jag hinna med en vända till gymmet också. Trevlig måndag allesammans!

Likes

Comments

Denna helg är det jobb som gäller. Det vart ingen träning igår men det vart trädgårdsarbete istället, jag klippte vår gräsmatta (åker) för första gången för i år så den hade vuxit en hel del. Vår gräsklippare sjöng på sista versen redan förra året och vi har inte hunnit köpa ny. Efter det gick jag med trimmern, samt städning av hela huset så det vart lite träning ändå. :) Trevlig helg!

Likes

Comments

Nyss tränat och på bara några veckor så kommer musklerna ihåg mig. Jag behöver bara uppfriska minnet med rätt övningar. För flera år sedan när jag började styrketräna så kände jag mig sjukt osäker bland fria vikterna men nu tar jag utrustningen jag behöver och kör! inte massa tvekan och funderingar om folk ser och tycker jag gör fel. Nu känner jag om jag gör rätt, får jag kontakt med muskeln jag tränar? ja då är det rätt. :) Trevlig torsdag allesammans!

Likes

Comments

Det är tisdag och jag är på väg till jobbet. Det känns att jag tränade igår lite öm här och där. Lämnade Elliot på förskolan i morse och idag skulle de på utflykt till museum. Ryggsäck med egen matsäck min lilla kille på snart 6vårar <3. Denna vecka är full av jobb och planer, idag blir det jobb hela dagen. Allt rullar...

Likes

Comments

När jag tränar ska alla kläder sitta skönt och ett plus är ju också att det sitter bra. Idag hade jag planerat att införskaffa nya träningskläder. Så vart det också,  jag hittade rätt direkt från New Balace (Heidi Klum) och mina färger kaki grön och svart <3 nu ska det tränas. :) Annars blir det en lugn helg med lite av varje. Trevlig lördagskväll!

Likes

Comments

Barnen är friska nu och jag är på väg till jobbet för att göra mitt bästa och med fokus fokus. Sedan ska jag hem till barnen för Jonas ska ha aw med jobbet. I morgon. ska jag träna igen så proteinet är med i lunchväskan idag :). Det är viktigt att ladda varje dag med bra sömn och mat även om man inte tränar varje dag. Nu så är jag redo att möta denna soliga fredag! :)

Likes

Comments

Jag håller i min plan som går frammåt. Jag känner att jag gör min grej på gymmet. Igår kväll var det fullt med folk men jag kopplar bort med hörlurar och kör min grej, även om jag inte är i min livs form just nu men det blir att kämpa på och inte tappa energin. Idag vart det att vara hemma med Elliot som fick feber igår kväll och i morse. Snacka om att livet är berg och dalbana. Men men så är livet bara kämpa på med allt vad livet har att erbjuda!

Likes

Comments

Tydliga mål har gett mig ny energi! nu är jag på väg till jobbet och väskan är packad med träningskläder,protein och med ny energi! jag ska köra träningspass nr två för denna vecka och jag har beställt nytt kort till gymmet där hemma också. Först fokus på jobb sedan träningen. :)

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig jag ska ha dubbla träningskort för att kunna ta alla tillfällen som ges att komma iväg, jag så upp mitt kort där hemma :\ så ska starta upp det igen. Nu idag ska jag träna vid jobbet, jag har kommit på mig själv att jag måste ha mål så innan juli ska jag vara i god form igen. Nu är det måndag och åter igen en chans att utvecklas denna vecka. Kör bara kör trevligt måndag allesammans!

Likes

Comments