Header

Sola skiner i Karlstad! Humöret är på topp efter en jobbvecka med en förkylning på lur. I dag fick jag se mina lite mer kreativa kreationer i tryck.

I går hade jag hand om Nya Kristinehamns-posten, NKP. De hade en påskspecial, bara kolla hur snyggt det blev! Högmod deluxe men vad fan! Nöjd är jag! Det är sådana små grejer som övertoningar, färg och friläggningar som gör mycket för en sida. Även Å:et i vårshopping ska egentligen inte stå ut sådär, men vad gör man inte när man har tid, energi och en massa kreativitet inombords?

Jag "pimpettade" färgerna i bilden på ljusen och skapade en övertoning som passade hela temadelen. Wooooop!

Fantastiskt fint när jag gick hem vid 18:00.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag visade en kompis som ska gifta sig i sommar några bröllopsbilder som jag tidigare tagit. Så jag kände, varför inte lägga ut dem på bloggen? Det här är Lars och Hannas bröllop från 2014. Det ni ser nedan är några av mina favoriter från bröllopet. Enjoy!

Likes

Comments

Tiiiiisdag den 28 februari 2017, vilken händelserik dag! Eller ja, det har väl inte hänt så himla mycket men ändå något "outside the box" så att säga.

Jag har länge velat kolla upp varför ett av mina hål i öronen inte "fungerar". Gav upp för ungefär ett år sedan på att ha örhängen i det hålet. Fick i julklapp lite pengar av systeryster till att gå och ta om hålet. Så det gjorde jag i dag! Hade mejlat lite med Linda på Judiths Hudfärg, en tatuerings- och piercingstudio i Karlstad innan jag gick dit på drop in.

Kort och gott så kunde det finnas flera anledningar till varför hålet krånglat och det hela slutade med att vi tog om hålet. Känns för jävla bra alltså, äntligen! Snygga örhängen i hålen om några månader!

Skickade en snap från studion, "Hos piercaren". Folk bara: "WHAT vad gör du ens där"? Mitt svar skulle varit "Jag kan också vara wild and crazy." Men mobilen ändrade det till "Wild and SWEET". Haha! Jag är alltså wild and sweet!

Hittade även världens sötaste post it lappar på TGR i dag.

Likes

Comments

Under flera veckors tid har dessa skönheter stått på en hylla hos Myrorna i Karlstad och väntat på en ny ägare. Sebastian har varit och pillat på dem varje gång vi varit där under den senaste månaden. I dag slog han till!

Väldigt fina sillburkar som man faktiskt kan ha till precis vad som helst.

Under "fotograferingen" fick jag hjälp av Sebastian, då han såg att jag hade tre fiskhuvuden i en linje, så han vred på burkarna för att få mer av det andra mönstret i bilden.

Likes

Comments

Igår mötte jag upp Sebban i stan för att kolla efter födelsedagspresenter till mamma som fyller år den 24. Sedan testade vi ett nytt fik, Söta Grodan!

Jag hade inte tänkt att fika något förutom en kaffe men det är inte ofta man kommer över en GLUTEN- OCH LAKTOSFRI kladdkaka. Mhmhmmhmh, så gott!

Likes

Comments

Hur snyggt är inte detta duschdraperi? Det känns som hemma i Sundsvall när jag tittar på motivet. Skog, skog, skog! Badrummet har gått från bara ett badrum till ett badrum med mysig känsla.

Varit sugen på att köpa duschdraperiet i flera månader men jag tyckte att 249 kronor för ett duschdraperi var lite väl... Sedan var det nedsatt till 100 kronor men då avvaktade jag liiiite till. Hittade det för FEMTIO kronor förra veckan. Vilket kap! Det lönar sig att vara snål ibland!

Likes

Comments

Igår briljerade jag med mina fantastiska matlagningskunskaper. Jag gjorde egen pizzabotten, glutenfri. Sedan mixade jag krossade tomater, kryddor och några färska tomater till en tomatsåååås. Dagen innan hade jag gjort pizzasallad som bestod av 90% vinäger och 10% vitkål. Till sist gjorde jag en fantastisk vitlökssås.


Yes, yes! Very good. Gick upp minst fem kilo i går kväll men så värt.

Likes

Comments

Min fina sambo kom hem med detta på alla hjärtans dag. Han känner mig så väl. Att han står ut med mig är nog för mig. (Dock är presenter alltid roligt att få, HEHEHE)

Likes

Comments

I dag är det en vecka sedan jag var i Skåne, whaaaat. Tiden går så fort! Jag hade turen att få se Skåne snötäckt! Ja, du läste rätt, SNÖ i SKÅNE! Jag trodde inte heller att det existerade på grund av, ja fördomar. Ungefär som om att folk tror att det går isbjörnar på gatorna i Norrland så trodde jag att Skåne _ALDRIG_ får snö. Inga förseningar, ingenting. Thumbs up för Skånetrafiken!

Min korta Skånevisit blev inte direkt väl fotograferad. Jag skäms men jag tänkte inte på det alls... What kind of photographer am I? Dock filmade jag en snutt så havet gjorde sig hört innan jag åkte hemåt.

Likes

Comments