Det är januari, det sägs vara den fattigaste månaden på hela året. Svar jaaaaa. Vi har nästan ingenting kvar här hemma, vilket ledde till att jag bestämde mig för att göra egen havregrädde så vi slipper gå och köpa.

Har inte hunnit testa den ännu i någon maträtt, det ska jag göra imorgon. Men håller tummarna för att det smakar som havregrädde man köper i affären.


Likes

Comments

Jag har rätt så mycket fritid, vad ska jag göra med all dötid? Jo, jag vet inte. Denna video är ett försök till stop motion (och till att döda tid). Jag kommer inte ihåg vad idén kom från, bara att jag var tvungen att göra något av den lilla leksaksbilen Sebastian tog upp från Skåne. Så, säg hej till Mach! Han visar upp sin transformering i sitt lilla rum.

(Hade ju varit en fördel om jag tränat på att faktiskt... transformer honom rätt så han inte ska behöva snurra tio tusen gånger runt, det är jag som inte vet hur jag ska göra.)

Likes

Comments

Rubriken är ett citat från Carrie Fisher herself. Jag såg Rouge One i lördags, då hade de, spoiler alert, digitaliserat in en ung Carrie Fisher i slutet. The feelings då. :-( Beställde boken när jag fick höra att hon avlidit, den kom för någon vecka sedan och då försökte jag göra en snygg bild för att presentera min nya bok. Vad tycks? 

Likes

Comments

"Page 1 of 365. Make it matter", "Årets första träningspass" och så vidare.

Mina "first pages" av 2017 har tillbringats i sängen och soffan. Att resa sig ur soffan är ett träningspass och att andas gör ont. Inte känt av någon förbättring än, har nog lyckats dra på mig något väldigt jobbigt. Min huvudsakliga diet består just nu av isglass.

Men igår drack jag lite varm choklad gjord på kokosmjölk.

Likes

Comments

Ett gott nytt år till er alla! Jag firade in det nya året med världens förkylning. Feber, hosta, ont i halsen, snorig, täppt och så vidare. Vaknade flera gånger natten till den 31/12 av andnöd, väldigt läskigt. Sjuk nu, friskare längre in i året! Tolvslaget firades in med tomtebloss och lite bubbel innan det var bums i säng.

Nu ligger jag nedbäddad i soffan med uppvärmt kaffe och min filofax. Jag fick nya filofaxpapper för 2017 av mamma i julklapp, det är ett projekt i sig att få i ordning en filofax. Dock orkade jag bara sätta i papperna, får fylla i födelsedagar och liknande senare. Nu gör hela kroppen ont igen så tror jag ska ta en ipren och sova en stund.

Började i alla fall första januari med att en smoothie full av grönkål, spenat, spirulina och annat nyttigt.

Likes

Comments

​Så sitter jag här igen, på mitt nygamla jobb. Sista dagen i dag. Sista dagen i Sundsvall på ett tag. Åker hem imorgon som tidigare planerat, dock med bil. Då Anders, min mosters man, är här upp i Sundsvall just nu och tar bilen hem till Göteborg. Så han kör via Karlstad så jag kan få lyxåka!

Alltid lite vemodigt när en resa tar slut, för jag tänker alltid att tiden går så fort och baaam – sista dagen. 

Igår gick Carrie Fisher bort, tragiskt. Höll tummarna att hon skulle klara sig efter att hennes mamma skrivit på Twitter att hon var stabil... I paniken beställde jag hennes bok, "The Princess Diarist". Som handlar om hennes memoarer från inspelningen av den första Star Wars filmen. 

Nu är det dags för mer kaffe och effektivt jobb, det brukar vara lite slött i flödet av sidor på morgonkvisten.

Likes

Comments

Jag fick en turbulent tågresa till Sundsvall då tåget från Karlstad till Stockholm var över 100 minuter sena. Som tur var väntade tåget som skulle gå Stockholm – Sundsvall in oss som kom från Karlstad.

Hade smsat syster flera gånger för att se om mina syskonbarn kunde möta upp mig, då jag inte träffat Mille på hela fyra månader! Men hon jobbade och Uffe med, SA HON.

Väl framme så möttes jag först av mamma och sedan lite längre bort stod mina små busfisar. Vi tog en hälsosam middag på donken, där Mille som bara är 1,5 år skulle smaka på ALLAS hamburgare, haha!

Likes

Comments

Yeeeeeeah! I morgon åker jag upp till Sundsvall för första gången sedan jag flyttade till Karlstad. Nervös, som alltid när jag ska resa och lite jobbigt då tåget går så tidigt på morgonen. Jag är ju inte människa förrän efter lunchtid... Kommer fram 15:56 i alla fall. Ingen snö har jag fått höra, vilket är en besvikelse. Vi vill ju ha en vit jul, både med snö och utan alkohol!

Vad ska jag göra i Sundsvall?

Jag ska umgås med familjeeeeen, mina syskonbarn kommer vara så less på mig i slutet av min vistelsen. Hehe.
Sedan ska jag faktiskt jobba på mitt "gamla" jobb, min förra chef hörde av sig och just då visste jag inte hur det såg ut med jobb i Karlstad, men eftersom jag ändå skulle hem och för att jag är så fruktansvärt nyfiken på hur allt gått när TIO tidningar adderades till redigeringsnavet i Sundsvall så kände jag; vad fan, jag har tid!

Den 23 december ska jag äta lunch med Anna på Sushi House, bästa sushin! Saknat den restaurangen så himla mycket. 15 bitar coming my way så att säga.

Nu ska jag till apoteket för att köpa åksjukepiller, för det är ju ganska najs att inte må illa under tågresan som tar sex timmar och 30 minuter.

Likes

Comments

I dag beslöt jag mig för att ringa till Apple support angående mitt katastrofala batteri som min telefon, iPhone 6, har. Den kan hoppa från 100% till 89% på två minuter. Den har även hoppat från 78% till 30% till 50% när laddaren väl satts i.

Apple säger att mitt batteri behöver bytas ut, ja! MEN! För att det är ÖVERANVÄNT. Så, okej. Jag får alltså inte använda min mobil precis som jag vill för enligt Apples idioti är det för mycket i något test de gjort? Okej. Okej. Hur ska man använda en iPhone då? Snälla, berätta! En timmar max per dygn sammanlagt?

Min mobil är inköpt i april/maj 2015, 64 gb. Finns inte en repa på den eller något. Använder den som en normal människa använder en mobil. Blir så fruktansvärt förbannad att Apple stoppat in ett skitbatteri och sedan skyller på MIG när det slutar fungera.

Sista gången jag någonsin köpte en iPhone.
Och det roliga är att Apple supporten tyckte det var bra att jag förvarar min mobil i en vante på vintern då skiten inte tål kylan. En iPhone är ju gjord för klimatet 16-34 plusgrader om jag minns rätt. Läs på hemsidan så får ni se.

Det roligaste är att Trygg-Hansa ALDRIG hört talas om detta problem. Då jag ringde dem för att kolla om men försäkring täcker ett batteribyte.

Köp inte en iPhone. Eller, köp min billigt. Byt batteri för 400 kronor bara!

Mitt fejs efter samtalet. "Överanvändning"

Likes

Comments

Alltså ja! Detta kafé var helt fantastiskt! Det ligger precis vid busshållsplatsen Residenstorget i Karlstad och det är hur mysigt som helst där. Det bästa är att det fanns massor av glutenfria och mjölkfria alternativ till sådana krångliga människor som jag!

Hade en mysig eftermiddag med Sebastian, kolla bara på honom. Hur söt får man vara?

Sätter du som läser detta din fot i Karlstad så bums till Molly's!

Likes

Comments