View tracker
View tracker

En två dagar gammal Metro men vad gör det? Nyheter till kaffet är gött.

Likes

Comments

View tracker

Igår julbakade jag och Felicia. Vi fick improvisera en del då jag varken hade kavlar eller värst många pepparkakasformar. Det gick ändå! Skam den som ger sig.

Felicias fantastiska vinglas.

Likes

Comments

Ha, ha, ha, ha! Kollade igenom min kanal på youtube som inte uppdaterat på herrans massa år. Jag hade ju en kort episod där jag la upp redigeringsförlopp och tips. Något jag funderar på att göra igen, fast bättre då. För vissa av dessa videor är skrattretande. Åh, ens yngre jag underhåller en alltid.

Likes

Comments

När Sebastians familj hälsade på för att fira hans födelsedag så tog de med sig några av hans tavlor som stod och damma i Malmö. En tavla med från en James Bond film och tavlan på bilderna, Darth Vader wants you! Väldigt nördigt, passar in bra i lägenheten. Speciellt då det gula i tavlan matchar den gula tonen i köksbordet och köksluckorna.

Likes

Comments

När jag gick ut vid 18:00 insåg jag att det var förjävla kallt ute plus att det hade kommit snö. Firade detta med att skynda hemåt och krypa ner i en jultröja och mysbyxorna.

Likes

Comments

Ta-daaaaa! Den coolaste tårtan du sett på länge va? Alla som har koll på spel ser att det är Hyrule Shield ur Zelda-spelen. Fantastisk design på tårtan, beställde den på Hanna Larssons konditori här i Karlstad. Hur nöjd som helst! 

Jag smakade inte tårtan, då Sebastian förtjänar en dag per år där han får äta gluten och laktos. Dock verkade alla nöjda. Tårtan var fylld med lakritsmousse och vaniljkräm. 

Likes

Comments

Testade denna skönhet i dagarna. Tyvärr ganska kort så det lägger sig väldigt osmickrande på magen, men vi kan ta tillfället i akt att se hur fin den såg ut framifrån.

Update: Hittade tröjan i en storlek större i dag och då passade den bättre! Woho! Nu hänger den på väggen hemma.

Likes

Comments

Okej, så jag har ju hintat om att helgen inte gick som planerat.

Hela lördagen flöt på utan problem, vi besökte Mariebergsskogen vilket var jättemysigt. Tog en fika på Naturum och kikade på de olika utställningarna som fanns där. Vi åt tårta (ska återkomma med bild på den fantastiska, specialbeställda tårtan), drack kaffe och Sebastian öppnade paket hemma hos oss.

Klockan 17:00 träffades vi igen på stan för att äta på en mer lyxig restaurang innan vi skulle på musikalen "Tillbaka till den förbjudna planet". Maten var hur god som helst och allt gick att ordna efter mina allergi, gluten- och laktosfritt.

Allting flyter på utan några problem, musikalen var jättebra, även fast jag inte riktigt förstod vissa referenser då jag inte är så insatt i 60-tals rock. Sebastian fick förklara efteråt, simple as that liksom.

Efter musikalen gick vi till Bishops, som ligger integrerat med Elite Hotell vid Stora torget i Karlstad. Det är här det börjar gå fel... Jag började må väldigt illa. Extrem yrsel och jag kallsvettades. Först tänkte jag att det är för att jag druckit lite vatten under dagen, så jag gick till toaletten och drack lite vatten, tog det lugnt, andas lite.

På vägen tillbaka till Bishops så kände jag direkt att kroppen var emot mig, så jag fick nyckel till Sebastians föräldrars rum.

Jag börjar med att be om ursäkt till den stackare som fick städa upp toaletten jag hann spy ner på vägen till rummet. Det gick inte att stoppa och jag hade tur som hann in på en toalett. Kunde verkligen inte hålla tillbaka det. Sprang sedan fort som fan upp till rummet och tryckte huvudet i toaletten. Där blev jag sedan sittandes i ungefär 40 minuter, då hade jag spytt upp allt. Även vattnet jag försökte dricka för att lugna kroppen.

En taxi senare var vi hemma och jag spydde två gånger hemma igen, bara galla och vatten. Sedan sov jag i 12 timmar, var vaken några timmar och sov sedan igen.

Vi misstänker i dagsläget matförgiftning. Tyvärr. Då jag var den enda som blev sjuk så misstänker vi den glutenfria skaldjuscocktailen som bara jag fick. Tråkigt avslut på helgen och det känns lite pinsamt gentemot Sebastians familj, men vad ska en göra liksom... Matförgiftning är matförgiftning.

Har fortfarande inte riktigt återhämtat mig än, äter inte alls som jag borde men jag har fått i mig mat och vätska i alla fall. Inväntar nu att yrseln och illamåendet ska ge med sig.

Roligare bilder från helgen kommer!

De eventuella bovarna. (Dock är ej cocktailen till vänster min, det blev en bättre bild av Jespers cocktail)

Likes

Comments