Header

Igår mötte jag upp Sebban i stan för att kolla efter födelsedagspresenter till mamma som fyller år den 24. Sedan testade vi ett nytt fik, Söta Grodan!

Jag hade inte tänkt att fika något förutom en kaffe men det är inte ofta man kommer över en GLUTEN- OCH LAKTOSFRI kladdkaka. Mhmhmmhmh, så gott!

Likes

Comments

Hur snyggt är inte detta duschdraperi? Det känns som hemma i Sundsvall när jag tittar på motivet. Skog, skog, skog! Badrummet har gått från bara ett badrum till ett badrum med mysig känsla.

Varit sugen på att köpa duschdraperiet i flera månader men jag tyckte att 249 kronor för ett duschdraperi var lite väl... Sedan var det nedsatt till 100 kronor men då avvaktade jag liiiite till. Hittade det för FEMTIO kronor förra veckan. Vilket kap! Det lönar sig att vara snål ibland!

Likes

Comments

Igår briljerade jag med mina fantastiska matlagningskunskaper. Jag gjorde egen pizzabotten, glutenfri. Sedan mixade jag krossade tomater, kryddor och några färska tomater till en tomatsåååås. Dagen innan hade jag gjort pizzasallad som bestod av 90% vinäger och 10% vitkål. Till sist gjorde jag en fantastisk vitlökssås.


Yes, yes! Very good. Gick upp minst fem kilo i går kväll men så värt.

Likes

Comments

Min fina sambo kom hem med detta på alla hjärtans dag. Han känner mig så väl. Att han står ut med mig är nog för mig. (Dock är presenter alltid roligt att få, HEHEHE)

Likes

Comments

I dag är det en vecka sedan jag var i Skåne, whaaaat. Tiden går så fort! Jag hade turen att få se Skåne snötäckt! Ja, du läste rätt, SNÖ i SKÅNE! Jag trodde inte heller att det existerade på grund av, ja fördomar. Ungefär som om att folk tror att det går isbjörnar på gatorna i Norrland så trodde jag att Skåne _ALDRIG_ får snö. Inga förseningar, ingenting. Thumbs up för Skånetrafiken!

Min korta Skånevisit blev inte direkt väl fotograferad. Jag skäms men jag tänkte inte på det alls... What kind of photographer am I? Dock filmade jag en snutt så havet gjorde sig hört innan jag åkte hemåt.

Likes

Comments

Jag älskar min filofax och jag letar ständigt efter nya grejer att sätta i den. Fast, det är väl snarare att jag älskar kontorsmaterial och allt det till. I alla fall, när jag fyllde år gick jag och Sebastian på stan och då hittade han denna receptlåda från Lagerhaus. Den reades ut och i den fanns dessa insättningar. En snygg, praktisk låda OCH nya insättningar till filofaxen. Win, win! Så jag fick den i födelsedagspresent.

Tre hål senare i varje blad med min singel-hole hålslagare så passade de perfekt i filofaxen. Dags att bli husmodern av detta århundrade. Än så länge har jag bara ETT recept och det är på glutenfria scones med märkningen "FAKTISKT GODA!".

Om jag minns rätt så skrev jag så för vi hade dagarna innan gjort glutenfria scones på bovetemjöl. Alla borde veta vid detta lag att bovetemjöl är djävulens avkomma. Bovetemjöl är både äckligt och svårjobbat, så varsågod! Det behöver ni alltså INTE köpa!

Likes

Comments

Många tror inte att redigering spelar någon roll. Enligt mig behöver nästan ALLA bilder någon sorts redigering, även om bilderna är helt fantastiska på alla plan redan. Ett extra lyft. Jag har tänkt att göra några videor till youtube där jag går in mer på vad jag menar med redigering.

Min iPhone sa godnatt för några dagar sedan, då batteriet håller i max tre timmar. Nu använder jag Sebastians Sony som jag varit lite skeptisk mot, speciellt kameran. Dock så tog jag denna bild i dag! Då kameran inte presterar till 100% så får jag tänka på det i redigeringen. Bilden har jag redigerat i Snapseed och VSCO. Taaa-daaaa!

Likes

Comments

Jag är inne på min sista vecka som 22-åring. Hur hamnade jag här? När blev jag ens 22 år gammal? Det var nyss som jag började på universitetet som 19-åring. Visst, man kanske får lite panik när åren "springer" iväg men helt allvarligt, jag skulle aldrig i mitt liv vilja vara tonåring igen. Never ever. Sitter vid köksbordet just nu och bläddrar igenom posten som kommit under veckan. Folktandvården, CSNs årsbesked, ICA Kvantum SUNDSVALL (som verkar ha stora problem med att förstå att jag har flyttat) och så vidare. Bredvid mig har jag en smoothie som mest smakar choklad, men låt er ej luras! Det är både grönkål och bladspenat i den. Lyssnar högt på Ångestpodden, fantastisk podd. Ja, det är en helt vanlig, solig torsdag i Karlstad.

Nu ska jag dyka ner i Premiere Pro och klippa en video om mitt senaste loppisfynd!

Stay tuned, nu ska jag fånga dagen och min sista vecka som 22 år med denna låt.

Likes

Comments

Det är januari, det sägs vara den fattigaste månaden på hela året. Svar jaaaaa. Vi har nästan ingenting kvar här hemma, vilket ledde till att jag bestämde mig för att göra egen havregrädde så vi slipper gå och köpa.

Har inte hunnit testa den ännu i någon maträtt, det ska jag göra imorgon. Men håller tummarna för att det smakar som havregrädde man köper i affären.


Likes

Comments

Jag har rätt så mycket fritid, vad ska jag göra med all dötid? Jo, jag vet inte. Denna video är ett försök till stop motion (och till att döda tid). Jag kommer inte ihåg vad idén kom från, bara att jag var tvungen att göra något av den lilla leksaksbilen Sebastian tog upp från Skåne. Så, säg hej till Mach! Han visar upp sin transformering i sitt lilla rum.

(Hade ju varit en fördel om jag tränat på att faktiskt... transformer honom rätt så han inte ska behöva snurra tio tusen gånger runt, det är jag som inte vet hur jag ska göra.)

Likes

Comments