Jag sitter i soffan iklädd träningskläder, redo för ett konditionspass om en dryg timme. Jag har peppat mig själv mentalt i minst 48 timmar nu om att det kommer bli fantastiskt skönt EFTER konditionspasset...Jag är pumpad, jag är redo. Jag och min inhalator är redo för alla hinder på vägen mot fettförbränning! Jag ska inte direkt säga att jag avskyr konditionsträning, jag bara gillar styrketräning mer. Men, pepp! Glad! Redo!


...Vi får väl se hur jag känner efteråt.

Uppdatering:

Det var inte alls så jobbigt som jag trodde det skulle vara... Jag kanske inte tog i riktigt. Kroppen har inte varit på topp den senaste tiden...Men nya tag i morgon, kanske blir ett axelpass då. Får se vad jag känner för. Det var en till tjej på gymmet som körde kondition, hon sprang fort som faaan på rullbandet, inspo deluxe! 


Här nedan ser ni två fantastiska bilder på mig och mitt goda (helt okej smak, det går ner...) proteinpulver. Jag glömde e:et i protEinpulver när jag skrev ut etiketten med min nya dymo... Fantastiskt snedsteg när man jobbar som redigerare!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Felicia var här och hälsade på den 18-20 augusti. Då passade vi på att åka över till Köpenhamn över dagen. Vi besökte mysiga butiker, Felicia hittade några fina burkar för förvaring av kaffe och te. Sedan åt vi i en galleria som hade fantastisk mat, som jag kunde äta! Woho! Dagen avslutades självklart med glass. (Som jag också kunde äta!)

Köpenhamn var verkligen en mysig stad, tyvärr fattade både jag och Felicia ingenting av vad danskarna sa till oss.
Butiksbiträden: "In English?"
Jag och Fillan: "YES PLEASE"

Eller ja, vi kan i alla fall säga "Takk".

Likes

Comments

Jag vet inte var jag ska börja. Jag önskar jag kunde säga att allt gått smidigt här i Skåne och det är frid och fröjd.

1. Vi fick inte bo i lägenheten som vi skulle bo i. Så nu letar vi lägenhet på en redan överbelastad bostadsmarknad.
Vilket gör att vi pendlar till och från jobbet från Beddingestrand. Det är långt men tur att Beddinge är så pass fint.

2. En positiv punkt – Jag trivs jättebra på jobbet!

3. Skånetrafiken försämrar min vardag något kupiöst. Var och varannan dag är pågatågen till Trelleborg inställda eller försenade. (Jag åker först buss från Beddingestrand till Trelleborg och därefter pågatåg till Triangeln.)

Allt känns lite mäktigt bara, man kan blir grinig av för lite sömn när tågen inte går som de ska. Stressad över bostadssituationen. Och hösten har jag förträngt. Jag hoppas jag fortsätta på Sydsvenskan på något sätt.

Jag har i alla fall försökt börja träna, så förhoppningsvis sprudlar energin snart.


Likes

Comments

Vi firade chokladbollens dag med att göra chokladbollsglass! Baserat på banan och jag skulle nog säga att det var mer bananglass med smak av kakao men det gick hem hos svärföräldrarna ändå!

Dagarna flyter på här i Beddinge just nu, dagarna börjar med frukost följt av en promenad, lunch och annat påhitt. Jag försöker se det som en liten semester.

Likes

Comments

Summering av min vecka

Första veckan i Skåne avklarad! Många intryck som ska smältas och jag har drömt väldigt konstiga drömmar den senaste tiden. Jag antar att det är hjärnans sätt att bearbeta allt.

Jag har besökt Sydsvenskan! Väldigt mysig redaktion på TRE våningar! Det lär bli mycket motion i sommar då kaffemaskinerna är på första våningen och redigeringen sitter på den nedersta våningen.

Sebastians mamma fyllde 60 år i helgen, det firades med en weekend på Bornholm, Danmark. Mer bilder därifrån kommer vid senare tillfälle. Men gud, Bornholm var hur fint som helst.

⇑ Höjdpunkter:

Bornholm.

Sydsvenskan.

Vädret!

SNAPSHOTS:

Precis som på Dagens Nyheter fick man skriva in sig i receptionen, med sig fick man en finfin lapp.

Vi följer rapsfältens utveckling noggrant, det ska tas magiskt gula landskapsbilder.

Himlen, eller himmelen som skåningarna säger, var on fire en kväll.

Hotellfrukost på Bornholm.

Magisk solnedgång på Bornholm.

Vyn från hotellets reception.

Färjan anlände till Ystad igår.

Likes

Comments

För ett tag sedan gjorde jag en liten stop motion video av ett loppisfynd. Det är klurigt att få till ljuset och allt men men, det blev helt okej!

Likes

Comments

Summering av min vecka

Jag har inte direkt haft en händelserik vecka, jag och Sebastian valde att fira påsk i Karlstad. Vi hade en liten sillunch tillsammans och en äggjakt. Mer än så har vi inte gjort då vi som bekant håller på att packa ner hela lägenheten.
Vi fick i alla fall goda nyheter strax innan påsken kickade igång, vi slipper dubbelhyra. Vi ska officiellt vara ute ur lägenheten i Karlstad den 1 juni! Vi flyttar ju långt innan det så det blir nemas problemas så att säga.

Årets påsk är synonymt med snö. Det har snöat hela påsken och grannbarnen byggde snögubbar över hela kvarteret. Mysigt!

Jag och Fillan besökte Ikea två gånger denna vecka, samma snubbe i kassan i restaurangen båda gångerna. Det blev lite pinsamt. Men vad gör det när kaffet kostar fem kronor?

Vid ett besök på Ica Maxi köpte jag Rouge One. Traditionen där jag eller Sebastian ser en ny Star Wars film och köper den på Ica fortsätter! The Force Awakens köptes på Ica Kvantum i Sundsvall.

Veckans tankar:

Att tiden går extremt fort just nu. Det känner som om man har tusen saker att göra men ingen tid.

⇑ Höjdpunkter:

Äggjakt! I mitt ägg fanns naturgodis, så gott!
När min "52 list for happiness"-bok kom i posten!
Zelda - Breath of the wild. Yääääs, detta spel alltså. Gudomligt!

Tips, trix och annat (o)nödigt

Köp ett Wii U eller en Switch people, spela Breath of the Wild! Tips från coachen!

SNAPSHOTS:


Äggjakt! Jag råkade handla liiiite för mycket godis för vad ägget kunde hålla men det var snabbt löst, så att säga. Hehe.

Efter en stunds velande blev det versionen till vänster.

Påsken bjöd på massvis med snö.

Fika på Ikea med Fillan. Billigt och gott! Best of two worlds liksom.

Vi gick in på en leksaksbutik för jag ville kolla efter kinetic sand(?) eller vad det nu heter. Kom i stället ut med en ny insikt, att jag ska samla på Tsum tsum!

Likes

Comments

Vi vaknade upp till ett snöigt Karlstad. Rätt mysigt, så länge man är inomhus. Så i dag får bli en riktig mysdag med spel och eventuellt lite städning.

Likes

Comments

HELL TO THE FUCKING YES!

I dag fick jag hem min "52 lists for happiness"-bok.
Det finns 52 olika listor, bestämda av författaren som man ska fylla i och sedan reflektera över.
På framsida står det, "Weekly journaling, inspiration for positivity, balance and joy".

Egentligen är jag inte så mycket för saker som lovar sådana saker, det finns en annan bok, "52 list project" men anledningen till att jag inte köpte den var för att jag fick ångest över att jag inte hade den från vecka 1. Då den boken är bunden med årets riktiga veckor samt indelad i årstider. Så den köper jag i december! Det fick bli denna bok, förhoppningsvis så kanske en del ångest, oroligheter och annat släpper genom att jag granskar mig själv medan jag gör det som är roligast, listor!

Boken luktar fantastiskt, inbunden och den lät sådär härligt som bara inbundna, nya böcker gör när man öppnar dem för första gången.

Jag älskar listor! Jag gör listor varje dag, kan inte leva utan listor. Sedan följer jag inte mina listor utan måste göra listor över listor som jag skjutit upp och så vidare. Hela min existens är en enda lång lista.

Kom över denna på när jag såg på en av Elin Keros videor på YouTube. Blev helt lyrisk för jag hade inte ens kommit på tanken att det fanns utgivna böcker med bestämda listor att köpa! Oh my LORD!

Så, nu har jag valt en penna som bara ska användas till den här boken. En penna med 0,05 millimeter spets, mhm!
Ni som inte har speciella pennor till olika saker är onormala. Så ni vet.

Likes

Comments

Från och med den 21 maj så bor jag i SKÅNE! Från och med den 1 juni bor jag i Malmö! Från och med den 29 maj jobbar jag som redigerare på Sydsvenskan!

Som jag sett fram emot detta och jag hoppas jag inte överskattat Malmö.
Jag har en lista över saker jag längtat efter:


 • Lush - Tänk att bo i en stad med Lush!
  Det tragiska är ju dock att de tre första månaderna i Malmö så har jag inget badkar.
  Är det okej att slänga ner en badbomb i havet, tror ni?
 • Sephora - ÄNTLIGEN! Nu kan jag hitta en foundation som passar mitt bleka jag utan att behöva hetsa till något tåg.
 • Organic Makers - Jag är torrare än sandpapper. För något år sedan kom jag över Organic Makers på nätet och tänkte beställa men det blev inte av på grund av flera anledningar. Nu kommer jag bo i staden där butiken finns! Hej egna body butters och oljor! Jag längtar efter att bli babylen!
 • Det glutenfria bageriet - Det finns ett 100% glutenfritt bageri i Malmö!
  Sign me up som stammis redan nu, tack!
 • New Yorker - Ja, du läste rätt! Vissa hatar denna klädkedjan, I love it!
 • Närheten till kontinenten - Dagstripp till Danmark? Inga problem! Glöm inte passet bara!
 • Sista minuten-resor all over tha world! Jag har nästan aldrig bott nära en flygplats med bra sista minuten-resor. (Jag räknar inte halvåret i Stockholm nu). Realistiskt nog så lär jag inte ha tid för detta men ändå! Möjligheten finns!

Likes

Comments