​Tjaaaa!

Om ni missat det (vilket ni troligen har) så ska jag försöka mig på en tjejklassiker nästa år tillsammans med Emelie O. Följ vår resa hääääääär.

Ciao!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Sådärja. Jag tycker alltid det är bra att vara ledig på måndagar. Smygstarta veckan lite. Eller man kan säga att den började ganska oväntat kanske. På träningen igår fick Rebecca en smäll i huvudet när hon passade rondat flickis flickis, hon fick lite ont i huvudet men inte mer med det. Hon ringde 1177 på kvällen för hon kände sig väldigt illamående och yr och de sa att hon skulle ringa 112 på en gång. Sjukt oklart. Sagt och gjort, Rebecca ringer och de frågar om hon behöver en ambulans, men hon kände sig inte så dålig. Så jag kom istället och åkte med till akuten. Vi fick en stol och säng att ligga på i en korridor. Vi kom in ca 21:00 och fick åka hem vid 00:15... En mycket lång kväll. Hon fick sova här och jag hade fått i uppgift att väcka henne var tredje timme för att se om hon mådde bättre. Men bättre mådde hon när hon vaknade på riktigt imorse i alla fall. Det känns skönt!

Jag skjutsade hem henne och har sedan varit och handlat. Både mat och kläder hehe... Hittade inte så mycket, bara en polotröja som kan vara skön nu till hösten. Nu försöker jag samla krafter till att dammsuga och moppa golvet och sedan laga mat och åka och träna. Imorgon kommer min mamma, TJOHO! Vi ska åka till Målilla på SM-final i speedway. Ska bli supermysigt!!!

Ciao

Likes

Comments

​Hello again

Helgen har ännu en gång tagit slut. Var igår ute med Sebbe, shit asså. Roligaste kvällen på riktigt länge. Vi var på Harrys och där var det blandat med folk asså! Skitkul! Men man måste ju typ ha en kille med sig när man går ut. Det blir väldigt sliskigt annars oftast. Så vi dansade på halva natten och hade skitkul!

Idag vaknade vi upp till kyla och spöregn. Men inte gjorde det någonting när vi äntligen hade säsongspremiär med cheerleadingen. Det var så roligt att träffa alla och äntligen få sätta igång efter denna hektiska sommar med mail hit och dit. Jag tror det kommer bli en supersäsong!

Nu ska jag ta ett bad, läsa bok och sedan sova för att dra tillbaka till skolan imorgon!

Ciao

Likes

Comments

​Onsdag. En otroligt onödig föreläsning var jag på och köpte en bok. "Vad är statsvetenskap". Kul att läsa...

Ikväll är det nån årlig ölfest på campus och stackars J är nykterfadder. Det innebär att han måste vara där från 17:00 tills dess att det slutar 01:00 och vara nykter hela tiden. Ingen i hans klass ska dit heller så han kommer nog inte ha så kul... Jag ska nog cykla dit tills det slutar och göra honom sällskap hem kanske. 

Själv ska jag slänga ihop en kladdkaka och ta bussen till Sebbe sen. Vi ska käka kladdis och kolla film! Skön lillördag, Imorgon är jag "ledig" så då blir det lite plugg... Men ikväll måste jag försöka ta vara på det najsiga vädret!

Ciao!

Likes

Comments

​Första dagen i skolan var lika nervös som när man skulle börja ettan. Nästan värre, för du vet att de i din nya klass dömer dig mer än vad dina nya klasskompisar i ettan gjorde. MEN trots denna oro gick det bra. Tro det eller ej men jag fick faktiskt vänner. Vi hade en föreläsning på eftermiddagen och jesus vad jag känner mig korkad. Förstod ungefär hälften av vad han pratade om... Hoppas jag förstår mer imorgon.

Måste hur som helst börja med att skriva 500-750 ord om vad jag förväntar mig av denna kurs. Får man skriva "jag tröttnade på att jobba på Mio och det här var den enda kursen som verkade någorlunda intressant"? Kanske inte blir så jättepopulär då. Får jobba på det...

Ciao!

Likes

Comments

Ett andra försök att springa idag. Gick mindre bra. När jag var halvvägs på min 5 km-runda fick jag svänga av och springa hem så sprang kanske 2,5 km. Känns inte så bra... Mina vader var helt slut och de orkade liksom inte lyfta mig fram, sen var det sjukt varmt i solen. Jag gick i alla fall aldrig, alltid nåt.

Imorgon börjar skolan. Konstigt men vi får se hur det blir. Ska iväg snart och köpa block och grejer. Sjukt tråkiga pengar... Men först lite vänner!

Ciao!

Likes

Comments

Det har varit en hel helg baserad på cheerleading. I fredags kväll/natt kom Rebecca och det har mest varit cheerleading det pratats om sedan dess. Idag har vi haft ledarskapsutbildning hela dagen. Det var kul och givande, men även fast man inte varit så fysiskt aktiv så är man ändå helt utmattad. Mycket info så hjärnan orkade inte mer. Det blev en tupplur efter middagen och sen en film.

Nu ska jag dra mig tillbaka och läsa min bok som är så sjukt spännande. Rörgast av Johan Theorin. Läs den. Bara gör det.

Ciao!

Likes

Comments

​HETT TIPS!!! Gör som den här figuren säger. Lev som han, lyft som han, var som han. Läs hans bok, se hans program. Sen tränar du. P.S. Kalle Zackari Wahlström heter han, om ni inte visste.

​Tänka sig hörrni, jag kom iväg. Och jag kom tillbaka också! I början är det alltid tungt, efter ca 1 km känns det hur lätt som helst, efter 2 km känns det jobbigt med andningen och efter 3 km funkar andningen men benen och hjärnan skriker till mig STOPP STANNA DET HÄR ÄR VANSINNE. Men jag gav mig inte. Kanske för att folk såg mig. Man vill ju inte vara den som stannar.

Har i alla fall tagit en dusch och fixat i ordning lite här hemma för Rebecca kommer från Malmö om ca en timme. Sedan ville jag belöna mig lite och ha lite mysigt, så jag tände ljus och nu lyssnar jag på fin svensk jazz. Herregud, man skulle kunna tro att jag är 68 år gammal.

Ciao!

Likes

Comments

​Hej på er!

Se där, det blev ett uppehåll på 4 månader. Snabb recap; jag bor fortfarande kvar i Linköping, jag ska om 3 dagar börja plugga Statsvetenskap, jag har tillsammans med Rebecca blivit huvudtränare för Linköping Lightnings, jag har varit i Afrika, Shine har vunnit RM-silver. Det konstigaste och mest omställande händelsen är att min morfar dog hastigt i början av sommaren. Något av det värsta som hänt mig. Vi hade urnbegravning för exakt 1 vecka sedan och det var inte förrän då det hela kom ifatt mig. Det var en fin minnesstund men många tårar. Bland det svåraste jag tagit mig genom och jag kämpar fortfarande.

Annars ska vi se om det denna gång går att hålla detta vid liv. Men det vågar jag inte lova. Jag ska i alla fall nu FÖRSÖKA ta mig ut på en löprunda (eh va?!).

Ciao!

Likes

Comments

​Det är ännu ett sånt här tillfälle. Jag står vid en vägkorsning. Eller mer en återvändsgränd kanske. Eller en väg som går rakt ut i skogen och som delar sig i tusen stigar. Det finns BARA frågetecken i mitt liv just nu. Vad ska jag göra i höst? Var ska jag vara? Vem ska jag vara? Plugga? Jobba? Resa? Stockholm? Linköping? Hemma hos mamma? Med Jonte? Cheerleading? Aej jag vettefan. Känner mig så sjukt tom men samtidigt så full med skit som bara vill spruta ur. Kan inte räkna hur många gånger jag svalt gråten. 

Fuck this shit

Likes

Comments