Header


Tänkte bara att jag ville gå in och önska er alla en fin söndag.
Här har det kommit lite snö i natt, inte alls roligt men det är bara lite puder så den försvinner snabbt och så är det ett par plus grader, det är också bra!

Jag har nu på förmiddagen sålt min gravyrpenna som jag hittade i gömmorna i klädkammaren, har haft den i flera år och bara provat den en gång så... då la jag ut den på en köp och sälj sida på facebook och nu är den då såld.
Toppen!En fin söndag nu till er alla.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Dom!? Vilka dom är vet jag inte men vilka dom än är så undrar jag hur dom tänker.
Lillänge är stort men inte så stort att det rymmer fyra stycken sportaffärer, jag har väntat länge på vilken av affärerna som får stänga först och nu har det hänt.

Först kom team sportia, sedan kom stadium outlet efter dom kom xxl och sedan kom sporttjänst.
Sporttjänst låg nere på stan. Varför skulle dom hit? Vill dom gå i konkurs? Det bästa för dom hade väl varit att vara kvar på stan, nu finns ingen sportaffär på stan ALLA ska till lillänge tydligen.

Kanske finns det någon som begriper detta och kan på ett vettigt sätt förklara

Nu är det ett faktum att första sportaffären stänger. Team Sportia tvingas slå igen, dom har nu 20-50% på allt (dock ej röda priser) i butiken, jag & Kjell var där i fredags, Kjell hittade inget han ville ha, han tittade på skorna men då det var ord röda priser på dom så väntar han och det gjorde alla, såg det var många vid skorna men ingen verkade handla några. Jag däremot hittade mig ett par sköna byxor.

Likes

Comments


Här sitter vi nu med skålar fyllda med godis finns det någon som gör likadant som jag, jo jag säger jag för det är inte Kjell. Jag tar på mig allt själv

Till påsken köper jag dom där jättegoda dragé äggen i olika glada färger och så måste jag ju köpa ett gäng av dom sega äggen som det är choklad över ingen påsk utan dessa ägg så är det bara.
I år hittade jag små svarta lakrits ägg också så då blev det några av dom med. Men varför köpa sådana mängder, ja det är faktiskt en bra fråga. Okej godiset i påskatider är billigt kostade bara 39:- kilot och när det är så billigt plus att det är gott då köper man ju inte bara en gång nej i alla fall inte jag då köper jag lite varje gång jag går på affären när påskgodiset finns.

Några veckor före påsk talade jag om att jag och Angelica bla varit på dollar store där hade dom då gula stora fyrkantiga byttor med påsk skumgodisar så då hade vi även det godiset här i påsk.


Tror ni påskgodiset är slut?
Nej just de... NEJ!

Jag har i dag sorterat godiset i olika lådor, varför? ja det vet jag faktiskt inte 😱

Så nu sitter vi här med våra lådor och väntar på att godiset ska ta slut.
Någon som är sugen? hahaha...

Likes

Comments


Hade hoppats att det skulle sluta att blåsa till idag men inte det så fönstren får vänta än någon dag. I morgon blir det inte för då är det söndag och den är vigd till kinamat på stan och bingo.


Idag då... Kjell kom in till mig i sovrummet strax efter att jag vaknat, klockan var väl runt halv tio. Jaså är du vaken sa han, jo det var jag, jag jade vaknat vid nio men innan jag kliver upp så kollar jag nätet på telefon och spelar lite.
Tänk att Kjell alltid kliver upp före mig, han är morgonpigg han.

Han frågade om jag ville ha någon frukost, Nej tack blev svaret.
Vi bestämde att vi skulle ta en sväng till pingstloppisen och shoppisen så jag klev upp när jag spelat klart, gjorde mig i ordning och så drog vi iväg.

Ingen fika på pingstloppisen men däremot så hittade jag tomtar och troll böcker, det fanns fler men dom var i sämre skick så dom fick vara kvar 15:-/styck kostade dom


Vi träffade Micke en jobbarkompis till Kjell, trevlig kille det där... & så träffade vi en kvinna som också är trevlig som jag aldrig lär mig namnet på.

Ja ja... vi pratade en stund eller det var mest Kjell som gjorde de, jag sa mest hej och tittade sedan vidare i loppisen.


Vidare till shoppisen, där blev det inget handlat mer en fika & det var inte så illa de, jag tar ofta en macka där när vi åker från förmiddagen men nu var jag inte sugen så nu blev det en munk och en kaka som var som en dammsugare men fy... den var inte god. Så någon sådan blir det inte igen.


Jag ville hem så när vi var klar där åkte vi först och handlade cigaretter till en kompis, dom hon röker är inte så vanliga så dom finns inte på alla ställen så mot raggarn sedan till Coop Forum, där inhandlades bla dagens middag som blir sallad för mig och grillat till Kjell.

Det var skönt att komma hem igen, det är så där när jag somnar sent och på det sover oroligt då är en del dagar extra jobbiga och trötta.

Ska tillbringa resten av min dag i soffan med stickning och serier på datorn.


På tal om tomtar och troll så måste jag ju lägga upp korten på Kjell jag fotade när vi fikade 😍
Hahaha... Där fick du lille gubben 😃

Likes

Comments


Jaaaa... inte blev det mycket garn kvar men det spelar ingen roll, det viktigaste var att garnet räckte och det gjorde det.
Visste ju inte hur små jag skulle behöva göra sockarna så det var en chansning och den chansningen gick hem 😊Har nu påbörjat dom rosamelerade sockarna i samma garn som dom gråa.
Lär säkert bli tre par av detta också om jag inte väljer att göra två par med längre skaft, men tror det blir samma modeller som i det gråa garnet och då blir det tre par.

Likes

Comments


Jösses amalia vad det blåser här idag, tänkte först att jag börjar med fönstren i alla fall, det var medans jag låg kvar i sängen men sedan när jag gick upp så ångrade jag mig.
Kjell gick iväg för att posta paketet till Carina och när han kom hem tyckte han det var klokt att jag låtit fönstren vara, vi får se vad det är för väder i morgon annars får fönstren vänta till nästa vecka ihop om att det är lugna och fina vindar då.


Istället så tog vi itu med skåpen över kyl och frys och skafferiet så nu är det klart också, inte så mycket som jag trodde som skulle bort men en iordningställande behövdes verkligen och det blev ganska bra resultat och vi hittade saker som i alla fall jag inte hade en aning om som fanns där, bla konserverad frukt.
Kan hända det blir lite päron med lättvispad grädde senare idag 😊

Likes

Comments


Idag har jag börjat att förbereda våren och sommaren. Mattorna har blivit tvättade och bara för en timme sedan ungefär var vi i grovtvättstugan & hämtade dom från torkrummet.


I morgon om vädret tillåter så blir det till att börja med fönstren, det är vår & då ska dom putsas på alla sidor, på hösten blir det bara på in och ut sida, men nu är det vår och då ska alla sidor putsas plus att persiennerna ska rengöras, så ganska mycket jobb med fönstren den här tiden på året.

Jag vill ha städat in våren till senast valborgsmässoafton för dagen efter 1 maj, då är det vår på riktigt och då ska det vara klart.


Har inte bara tvättat mattor idag. Jag & Kjell hjälptes åt att städa och rensa i klädkammaren, skönt att ha det gjort, skulle blivit gjort för länge sedan men bättre sent än aldrig.

Nästa objekt som ska gås igenom blir skafferiet finns nog en del där också som ska rensas bort. Jag förstår inte varför det så snabbt blir oreda i klädkammare och skafferi.

Ja ja det är väl inte så snyggt där inne nu heller, går inte att få till det snyggt i en klädkammare men det är i alla fall mycket bättre en innan vi började.


När vi höll på att fixa i klädkammaren så hittade jag en stor påse med fyllnadsvadd, då jag inte använder detta längre och inte kommer att göra det heller så frågade jag min vän Carina @florasmatte om hon ville ha påsen.
Jag menar att hon gör ju sina superfina nallar och annat fint som hon virkar så jag frågade om hon ville ha påsen och det ville hon, så nu ligger den inpackad här och väntar på att få bli iväg skickad i morgon eller i helgen.
Tack vännen att du ville ha detta så det kommer till användning.Vi var en sväng på shoppisen igår igen och då där vi parkerade bilen där såg vi tussilago.
På tal om vår liksom...


Det blev en fika och igår hittade jag en sak att köpa.
En bricka som man lätt kan ha tex i sängen, i bilen i soffan eller lite varstans 45:- tyckte jag att den var värld, just de den ska också in i klädkammaren, undrar om det finns plats eller ska det bli oreda där inne på en gång.
Hjälp... 😉

Likes

Comments


Dom två första nystanen av soft raggi garnet som jag köpte på Coop Forum till kanon pris är nu snart uppstickade.

Det blev två par, ett par som jag redan visat här och så det här paret som blev klart igår kväll. Detta par fick ett litet längre skaft än dom första men stl är densamma 37-39.


Sista paret är nu påbörjat av detta fina och supermjuka garn, det är bara en undran jag har och det är: Kommer garnet att räcka?
Jag har mätt upp så dom två nystanen har exakt lika mycket garn.
Min förhoppning är att garnnystanen ska räcka till ett par små sockar, återstår att se om det blir så eller inte.

Likes

Comments


Första julen som jag och Kjell var tillsammans var julen 2005 vi bodde då även tillsammans.
Jag kände för att vara lite rolig & gullig så jag skickade ett julkort till han på hans jobb.
Hann jobbade då med det administrativa på hjälpmedelscentralen vartefter så bytte han arbetsuppgifter men just då satt han inne på ett eget rum vid datorn mest hela dagarna.

Han blev glad för kortet, kortet satte han fast med en tejpbit på en av hyllorna så att kortet hängde ner, där satt det året runt, sommar som vinter.

Jag visste att han hade det där då jag ibland var på hans jobb. När han sedan slutade med det administrativa så trodde jag att han kastat kortet men nej då... det fick följa med till dom nya arbetsuppgifterna.
Det berättade han när han en dag när han snart skulle gå i pension & hade med sig det söta tomtekortet hem.

Förvånad jag blev... 😍

Likes

Comments


Jag fick ju som jag berättade igår i detta inlägg bla att jag fick min första smakbox med namnet vårkänsla.

Nu när jag satte mig vid datorn så hade jag ett mejl från SMAKBOX dom hade sett att jag hämtat ut mitt första paket och önskade mig välkommen, sånt är ju så klart alltid trevligt.
Vänlighet liksom, sånt gillar jag.


Dom hälsade mig inte bara välkommen dom gav mig också en personlig kod, en kod som DU om du vill kan använda och få 20% rabatt på din första box (finns inga köptvång efter den)

Så har du någon gång funderat på att prova på smakbox då är detta ett ypperligt tillfälle.
Du får 20% rabatt och även jag får då rabatt på min nästa box.

Klicka dig in här så kommer du till SMAKBOX sedan klickar du på börja prenumerera eller klicka här BÖRJA PRENUMERERA och så fyller du i alla dina uppgifter där.
Där det står kampanjkod skriver du in min personliga kod som är. bb7hyk. klicka på aktivera. (grön knapp)
när du sedan fyllt i alla dina uppgifter klickar du på den gröna knappen: starta prenumerationen nu.
Klart! nu har du vårkänsla paketet till 20% rabatt & bara behöver vänta tills du får ett sms om att paketet finns att hämta på ditt utlämningsställe.

Paketet skickas den 25 april så före då måste du ha anmält dig.

Detta var väl ett jättebra tips en onsdag i april 😍

Likes

Comments