Header


Idag kom då dagen när det skulle bli studentbal för Angelica och en massa andra elever i hennes klass och på hennes skola, för jag antar väl att det inte "bara" var Angelicas klass som hade balen? men jag vet inte.

Angelica och hennes klasskompis Linnea var hemma hos Angelica och gjorde sig i ordning, tidigare på dagen hade dom varit i skolans salong och fixat håret.

Chauffören skulle hämta dom 16:20 så jag & Kjell åkte dit till klockan 16:00 så jag skulle kunna ta lite kort, på plats var redan Linneas mamma och bror.


Först några kort inne.Här kom Linneas mamma med på ett hörn.
Några kort när dom var på väg ut.
En Angelica 💗 som var ganska nöjd med att bli fotad fast fler kort blev det... 😍
Så fina dom är tjejerna som ska på bal 😘✨
När vi kom till parkeringen så stod bilen där och väntade med chaufför så då blev det några kort även där.
Angelica ringde efter några timmar och undrade om vi kunde komma med snus som hon hade glömt att ta med.
Jag ringde Kjell och kollade om han snart skulle komma hem från sin promenad och det skulle han, då när han kom hem åkte vi till OK/Q8 köpte en dosa XR mörkblå och åkte sedan vidare till gamla teatern där Angelica fick sin snus och jag fick två kort till 😊
Angelicas kompis Marie var vid gamla teatern och tog emot tjejerna, hon la ut korten på facebook så det är därifrån jag lånat dessa kort. Tack Marie 🌺Där till höger i glasögon har ni han som körde tjejerna i sin fina bil.Angelica i röd klänning och Linnea i blå klänning.
Ni är kvällens finaste ni fina tjejer.
Hoppas ni fick en helt oförglömlig kväll med mycket skratt och gott att äta och dricka.
Pussar & Kramar
Så här ser deras kväll ut på papper i form av biljetterna först på gamla teatern och sedan vidare till marité.
Det är Linneas mamma och bror som hämtar på gamla teatern och så ska dom byta om för ett sedan åka vidare till marité sedan blir dom hämtade där av bror o mamma igen för att komma hem och sova.
Tack för hjälpen bror och mamma.
Kjell ska upp tidigt & jobba så det var toppensnällt att det gick att lösa så här.

En selfie från kvällen som Angelica lagt ut på sin facebook sida.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


HJÄRTA...

Tycker springformarna är bra när jag bakar, så bra med den där kanten som så lätt går att plocka bort, bra både när jag gör tex butterkaka, en mjuk kaka eller kanske en paj.

För ett tag sedan hittade jag en alldeles ny på shoppisen som jag köpte för bara 25:-


Detta är en del av @maxarna fotoutmaning.
#maxarnasfotoutmaning

Likes

Comments


Idag har solen skinit riktigt skönt, det är en sådan här dag jag blir sugen att plantera och göra fint i balkonglådorna men det får vänta tills vi kommer hem från båtresan.
Vi åker tidigt på onsdag morgon och kommer hem natten mot fredag och är det då att det blir riktigt varma dagar så är risken ganska så stor att blommorna är ledsna när vi kommer hem, vi har ingen som ska passa våra inne blommor då vi bara blir borta två dagar och då ska ingen behöva göra det på balkongen heller så vi väntar några dagar till med dom blommorna.

Kjell hittade en svensk fasad flagga på Coop Forum som han tyckte vi skulle ha på balkongen.
Okej då! Han satte upp den det första han gjorde när vi kom hem.

Hörde på Kjell att han är nog sugen på en jämtlandsk fasadflagga också, så kan hända det kommer upp en sådan också.


Jag tog bort duken vi hade på bordet då jag tyckte den gjort sitt och la dit den nya som jag hittade förra veckan på Coop Forum, blev ganska nöjd med hur det blev.
Middagen intogs på balkongen efter att jag gjort i ordning det som för närvarande gick att fixa.
Riktigt skönt var det att sitta där med fötterna på räcket.


Jo men vet ni när vi skulle gå in på rusta och handla Ajax mycket billigare där än på Coop.
Vem är då på väg ut när jag är på väg in? Kjell hade redan gått in.

Jo jag ser Signhild (Mikaelas farmor) tror det är fler år sedan jag/vi såg varandra så kul det var att få krama om henne och prata en stund. Hon hade med sig en trevlig granne som hjälper henne att komma ut ibland.


Har börjat på Nallegarnet och jag tycker det verkar vara ett bra garn, påminner den del om sju bröder garnet och det kan nog ha att göra med att nallegarnet också brukar kallas lillebror till sju bröder, det berättade hon som jag köpte garnet av på gregoriemarknaden.

Likes

Comments


Eller vad säger ni?
Visst är dom väl små och söta?

Storlek 1-2 månader
Pris: 30:- porto tillkommer med 7:- om dom ska skickas.


Garnet som blev över av det lila garnet räckte inte till ett par små i samma stl som dom andra små i det rosa och gråa garnet så jag tog helt enkelt och gjorde ett par mindre sockar och nu är dessa klara och soft raggi garnet slut.
Dax att börja med nallegarnet tror jag... & ett par nya sockar 😊

Likes

Comments


Ett MÅSTE...

Ja tänker jag efter så finns det en hel del måsten men om jag nu ska välja ut ett roligt måste och ett måste jag mår bra av då blir det min stickning eller det handarbetet jag håller på med just nu och oftast är det en stickning i form av en socka.

Handarbetet är ett måste när jag sitter i soffan eller om vi ska ut och åka bil, ett måste är det också att ha med den på bingon, auktion...

Detta är inte ett måste för att jag måste om ni förstår utan det är ett måste för att jag vill ha det för att jag tycker det är roligt.


Detta är en del av @maxarna fotoutmaning
#maxarnasfotoutmaning

Likes

Comments


Monica hon fixar hon... ja även Håkan hennes man. Två så fina och snälla människor.
I söndags då hade vi avslutning på våran stickgrupp, vi börjar igen efter sommaren & blir det att vi är på furan samtidigt i sommar så kommer vi säkert sticka tillsammans då också.

I söndags var det i alla fall avslutning och då hade Monica & Håkan köpt en så jättegod smörgåstårta som vi fikade på i pausen, denna tårta var köpt på ica maxi och det säger jag ju att nästa gång jag ska köpa en smörgåstårta då blir det helt klart där.

Igår skjutsade Kjell mig till vitgården, första gången för i år som jag spelar bingo där men inte gick det inte...
Nej då men trevligt var de.
Karin och Bosse var där, dom var snälla att jag fick åka med dom hem.

Bingomaskoten fick också följa med men han gör då ingen nytta, han har tagit semester som maskot, så på söndag tror jag han får vara hemma men samtidigt så vet jag ju inte när han tänker börja jobba igen så kanske dumt att inte ta med han.


Då jag visste att Monica och Håkan skulle komma på bingon så köpte jag med en blomma till dom ifrån mig, Karin och Anita. Ville dom skulle ha någon uppskattning för det dom gör och ordnar.


Sockarna som jag satt och stickade på ville Monica köpa så det lovade jag att hon skulle få göra.
Dom är nu klara och hon kommer att få dessa när vi ses nästa gång.

Så här blev dom Monica.

Likes

Comments


Dag 23 = MÖRK.


I lördags var det en vacker sommardag, när vi skulle ut och titta på folk och cruisingen så mötte mig denna synen när vi kom ut och skulle gå till bilen.
Den starka fina solen och kameran på min mobil blev detta mörka kort.


Detta är en del av @maxarna fotoutmaning
#maxarnasfotoutmaning

Likes

Comments


Mina ögon är inte roliga just nu och jag börjar fundera på om det kan vara pollen, jag har inte haft problem med pollen på många många år, när jag var ungdom då gick jag och fick sprutor mot gräs och björkpollen sedan efter det har jag inte haft några besvär.
Visst har jag kunnat känna ibland lite men inte så att jag skulle vilja kalla det besvär.

I år däremot... ja jag vet inte om det är pollen men titta på mina ögon.
Igår kväll när jag kom hem från bingon så började båda mina ögon att rinna och klia, fick även besvär i luftrören så var tvungen att ta min astmamedicin i spray form och givetvis så tog jag också av mina tabletter, köper Kestine receptfria.

Tabletterna får jag ta lite då och då men min astma spray... oj minns inte när jag var tvungen att använda den sist.


Jag ska avvakta och se hur våren/sommaren tar sig med mina ögon om det bara var tillfället, fortsätter det då måste jag kontakta hc och få komma till en doktor. Då kan han skriva ut bättre medicin mot pollen till mig.


Jag kan också bli så här om jag kommer i kontakt med något jag inte tål men förstår inte vad det kan vara, för mig veterligen har jag inte gjort det.

Så här rolig såg jag ut igår kväll och idag, inte lika hemsk idag som igår men onda är ögonen ajajaj...

Likes

Comments


Dag 22 = HÅR!

Som jag sökt och letat, vet inte hur många olika frisörer jag varit hos sedan Åsa på salong hårtrend sålde och flyttade.
Hade hon varit kvar då är jag säker på att jag gått hos henne än idag.

Men som sagt hon sålde sin salong och flyttade. Efter det började år många år av letande till för ca ett år sedan då jag för första gången gick till Tina och hennes salong Z-Hårstudio, nu är mitt letande slut.


Sedan har jag ju självklart även Angelica att gå till 💗

(Korten är redan tidigare visade)


Detta är en del av @maxarna fotoutmaning
#maxarnasfotoutmaning

Likes

Comments


Efter att vi tittat när Sverige vann mot Finland så tog vi oss ut för att titta på fina bilar och massa folk.
Det hade varit springmeet tidigare på dagen och det är ju supertrevligt och roligt för dom som gillar att titta på fina bilar, jag är väl inte överförtjust i det plus att jag inte hade orken med min huvudvärk så vi åkte aldrig dit.


Men senare då efter hockey då drog vi ut, tycker det är roligare på kvällen att åka runt och titta eller stå någonstans och titta när dom åker runt i sina fina bilar, vet egentligen inte vad det är för skillnad mot dagen, inte så mycket mer än att bilarna rör sig.
Jaja... hör ju hur kluvet det låter... på kvällen kostar det ingen entré avgift heller... 😊


Jag bjuder här på ett bildregn från igår, innan vi åkte hem så blev lite att äta på Mc-Donalds, inte ofta vi är där men ibland händer det.

Likes

Comments