View tracker

Nu har det gått en tid sen mitt senaste inlägg, vanligtvis brukar de gå en tid och sen så kommer det aldrig något inlägg och det slutar med att jag tar bort min blogg. Not this time ;)

Mycket har hänt sedan mitt senaste inlägg och ska jag vara helt ärlig så känns det som om de var fler än 18 dagar sedan jag skrev det. Nu ska jag äntligen komma igång med mina studier och gå ner i tid på jobbet, ev ska jag springa mellan två jobb. Vecka 40 åker jag norrut och ska spendera några dagar i fjällen. Jag har dessutom tagit tag i mitt hem och börjat göra om lite smått. Viktigast av allt, jag känner mig positiv igen och god damn that feels good!

Igår jobbade jag 12-22 och när jag kom hem var jag nog rastlös och trött på samma gång, för er som inte vet så blir jag rastlös få fort jag inte har något att göra eller ska göra, så jag började stortstäda, stryka tvätt och tvätta på en fredagkväll ja, hör och häpna! Nöjd la jag mig vid 01 och blev väckt av fyllisar vid 03. Otroligt nog vaknade jag tidigt idag och jag ska snart ut på min morgonpromenad runt sjön sedan bär det av söderut för shopping och annat!

Hejs


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag hade kunnat skriva om allt möjligt, hur min outfit för dagen ser ut, göra en makeup video eller hur damen med blommig klänning lös upp på mataffären här om dagen men det lämnar jag nu..


Just nu ligger jag på min filt i gräset under två stora pilträd och hör ljudet av fåglarna, vinden, vattnet och ett litet sus av trafiken. De gör mig harmonisk och för första gången någonsin kan jag erkänna och godkänna för mig själv att det är okej att inte vara okej..

För lite över ett år sedan förlorade jag mig själv, hela min tillvaro som jag visste om föll i tusen bitar och såg min enda utväg som var att lämna allt jag visste för nya tag, nya möjligheter och ett nytt jag. Jag vill minnas mig själv som ett energiknippe där allting var möjligt, jag gillade livet och jag tyckte om att vara jag. Jag flyttade från staden jag vuxit upp i, staden som jag visste alltid skulle finnas kvar om jag någon gång ville återvända.
Jag tror att någonstans i denna jakt på att hitta mig själv så har jag förlorat mig själv ännu mer, jag har glömt bort vad som är viktigt och strävar efter saker som är helt meningslösa. Jag saknar att vara målmedveten och att kämpa för någonting, jag saknar att känna att varje dag är en ny möjlighet för att upptäcka någonting nytt, jag saknar rösten, leendet, energin och bara känslan av någon som faktiskt gjorde mig lycklig och de senaste dagarna så har jag saknat att bara känna någonting över huvudtaget.
Jag vill att livet ska vara mer än att bara ha ett fint hem, jobba och betala räkningar, att ständigt längta till fredagar och klaga på måndagar, någonstans där emellan så måste man stanna upp och uppskatta tiden. Jag läste en väldigt bra quote här om dagen "instead of counting your days make your days count"och de är något jag tänker leva efter fram över.
Jag vill tro att detta bara är en början och inte bara ett slut, en början till att en gång för alla hitta mig själv och ett slut på långa dagar av att bara längta och fundera..

Idag är en dag, min dag för att vända blad och lämna allt jag vet om just nu och allt som tynger ner mig, jag låter dessa tankar flyta sakta iväg och beger mig nu ut på nya äventyr.

  • 380 readers

Likes

Comments

View tracker