​Äntligen har Provence log set kommit till Sverige! Försökte beställa detta till min gasolkamin när jag köpte den men hittade inte en jävel i hela Sverige som hade det här ved kittet. Rekommenderar er grannar som jag tipsat om detta och följ denna länk så kommer ni direkt till kittet, eller om ni inte har en provence gasolkamin idag så köp den komplett. Vem vill ha kol när det finns the puré thing! ;) Såg att detta ved set passar till flera gasolvärmare så, Manhattan bland annat. Antagligen så går det att använda till nästan alla gasolkaminer med synlig låga. 

Jag har varit väldigt dålig på att hålla bloggen uppdaterad! Träffade en kvinna som jag verkligen blev störtförälskad i.... Hon är också bloggare och det var faktiskt på tal om bloggar hon och jag träffades! Inga hard feelings men ja, livet. Man kan inte bestämma vad andra människor ska känna! Livet går vidare och såhär någon månad efter uppbrottet från ett ganska intensivt men kort förhållande så känns det mycket bättre! Jag är nog vad man skulle kunna säga en ensam varg! 

Kommer fortsätta och uppdatera bloggen lite oftare! Häng kvar och tappa inte hoppet om mig! Fler trevliga tips om inredning med mera kommer!

Likes

Comments

Äntligen klar med köket! Som snickare skäms jag nästan lite att jag köpte mitt kök ifrån ikea. Men Ekonomin tillät ingenting annat och ändock! Jag måste säga att det blev otroligt snyggt. Ikea blir ofta kopplat med billigt skräp i bland gemene man men enligt mig och mina kollegor så är det toppen! Möblerna håller så länge designen är "inne", perfekt ;)

Blev nöjd men det kunde ha varit lite svårare :D

Här är gasolkaminen jag köpte! Den kostade nästan lika mycket som köket men var pricken över jet heltklart! :D

hmmm, försöker lägga upp en bild som jag tog på gasolkamin och köket i helhet men det verkar inte gå! Jag är hyfsat van vid datorer och program men nu gick jag bet! Haha nu såg jag det ;) Hade varit enklare med ren html kod istället för det här "enkla" systemet! Shit, klockan är snart 12 och jag måste hinna käka innan vi ska färdigställa garaget vi arbetar med! Postar mer bilder på köket senare! Mer info om nästa projekt! 

/ Lostpanda

Likes

Comments

Pandor är i likhet med människor, vänliga i utseendet men kan vara oberäkneliga och helt andra personligheter än vad ögat ser! Dom ser ju dock bra gosiga ut ;D Iaf... Ingen större baktanke på varför just det skulle vara just "lostpanda". Eller? 

Jag arbetar som snickare och håller även på med renoveringar för min egen skull på fritiden. Lever ensam utan familj och allt jag gör är för mig själv! Kommer posta och hålla bloggen uppdaterad med vad som händer i mitt ensamma liv som snickare. Ni kanske finner inspiration att börja göra om där hemma ni också! 

Likes

Comments