Hejhej! 

Måndag och ja måndagar är tråkiga. Sov länge och sen blev det frukost! Slappade i soffan innan jag åkte in till stan för att börja jobba. 

Nu sitter jag på jobbet och det är helt dött och väntar bara på att få stänga. Ikväll beslutade vi även om att stänga tidigare, så det är skönt! 

Efter jobbet blir det sola solarium innan det stänger och sen köra ett gympass för första gången på as länge. Tänkte köra lugnt nu i början, men det blir ändå ben och rumpa! Heja mig. 

Sen blir det väl förmodligen sängen för att imorgon åka till frisören klockan 10, älskar att va där och bli ompysslad !!! Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen är jag nästan helt helt frisk.
Idag blev det ben, rumpa och mage! 😃
Skönt att vara tillbaka.

Solen är framme och jag är ledig.
Igår var jag i Göteborg med Nicolina, shoppade inte så mycket, blev några nya trosor och en mascara.

Imorgon är det träning igen, med Linnea 😍

  • 96 Readers

Likes

Comments

Äntligen fredag och löning. Tyvärr är jag ännu inte helt frisk så träningen är jag fortfarande ifrån en stund till. Idag har jag ätit frukost med Sandra, mysigt! Sedan slängde jag ihop några matlådor så jag klarar mig i helgen på jobbet.

Nu ligger jag i soffan och vilar tills jag ska börja jobba.

Kanske råkar klicka hem lite nya träningskläder från Nelly. Har hittat några snygga godbitar jag vill ha 💕

Ha en bra helg.

  • 96 Readers

Likes

Comments

Förkylningen har kommit även till mig. Vilar från träningen tills jag är helt frisk. Nu väntas en helg fullt av jobb, hoppas på att jag är helt frisk tills på måndag så jag kan köra igång igen.

Idag har jag bara tagit det lugnt, först blev det sen frukost med Isabelle. Åkte sedan vidare till Evelina och drack té. Enzo satt och väntade på mig så var tvungen att åka hem efter en stund för att gå en runda i blåsten.

Nu är det soffhäng tills maten är klar! Potatismos med snitzel 💙 ikväll blir det mys med Timothy och Enzo.

Imon kommer äntligen lönen!!!!! 👍

  • 98 Readers

Likes

Comments