Hej, hej Allihopa! Äntligen så är nästan all snö borta, men det är fortfarande skitkallt och halt här i Göteborg. Är skittaggad idag. För att det är första dagen på mitt nya jobb. Tror det kommer bli skitroligt! Vad har ni för er idag?

Kommer antagligen inte blogga under helgen,eftersom jag kommer att jobba en del. Förhoppningsvis får jag internet iaf under helgen. Aja, ha en bra helg people!

See you soon🌹

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alihoppa. Idag är en städdag. Vad har ni för er?

Funderar på att göra en kniv tatuering, på handleden. Ja, jag är en kock.
Vad tycker ni?

See you soon🌹

Likes

Comments

Hej Allihopa! Jag hatar snö och det började snöa ännu mer igår kväll. Aja får väl hoppas att det regnar bort snart. Vad gör ni idag? Själv ska jag plugga igen. Måste få in uppgiften i engelskan. Kommer också kanske börja jobba snart, så är jättetaggad på det.

Har fortfarande träningsvärk kvar sen helgen, när vi flyttade. Så jobbigt. Måste börja träna. Hatar gym dock så får väl börja träna hemma.


Hoppas att ni får en bra dag. Ska försöka att få upp mer inlägg. Kommer antagligen få internet i slutet på veckan.

See you soon🌹

Likes

Comments

Hej hej allihopa! Hoppas att ni har haft en bra dag hittills. Jag sitter och pluggar just nu på espresso house. Har en uppgift jag måste lämna in imorgon, som jag typ inte ens har börjat med. I know, men den är nog inte så svår att göra. 

Förresten, förlåt att det inte kom upp några inlägg i helgen. Jag flyttade och har inget internet hemma just nu. Vet inte heller när jag får det. Så det kommer antagligen inte komma upp så många inlägg senare.

Vad ska ni göra idag?

See you soon🌹

Likes

Comments