Header

L O Y A L T Y

ITS TO DIE FOR 

Jag har varit extremt dålig på att uppdatera här på bloggen (även om jag inte tror att mina typ 10 läsare bryr sig så värst mycket...). Jag har numera lämnat Barcelona och är tillbaka i Sverige. Tänkte även skriva ett sammanfattande inlägg angående Barcelona senare.

Men, som rubriken lyder ska jag alltså flytta till Stockholm. På TISDAG! Stockholmsflytten är ett väldigt spontant beslut som jag tvingades ta med cirka två dagars betänketid. Mina kusiner har en lägenhet i Bandhagen i vilken de hyr ut rum. Deras inneboende flyttade ut och jag fick möjligheten att flytta in. Har dock inte jobb än men hoppas att det löser sig... Gotta pay the rent... Så om någon råkar känna någon som söker personal inom typ vad som helst i Stockholm så ba, hit me up!

Mina Nikes som jag köpte på Limited Editions i Barcelona

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I onsdags drog jag och mina roomies på Tyga på nattklubben Pacha.
🐯🐯🐯🐯🐯🐯🐯🐯🐯🐯🐯

Likes

Comments

Barcelona

Igår drog jag, och min holländska klasskompis Rajja, till Citadella parken. Mysigt väder och solnedgång (men nästa gång tänker jag ta med chips och öl).<3

Likes

Comments

OOTD: Klänning från Monki, hatt från Kangol, solglasögon från H&M, skor Nike Air Max 97 OG QS ' Metallic Gold' från Limited Editions BCN

Igår drog jag förbi en sneakerbutik, Limited Editions. Det är en sneakerbutik som jag verkligen rekommenderar om man befinner sig i Barcelona och är streetwear intresserad. De säljer märken så som Adidas(yeezys), Nike och Off white. Fick tag i det sista paret Nike Air Max 97 OG QS ' Metallic Gold'<3

Min roomie Anja + klasskompis Mao

🔥🤑🚧Babe 🚧🤑🔥

Likes

Comments

Är så jävla lycklig över mina roomies atm! Bor med 4 supertrevliga tjejer. Två 20 åriga tjejer från Turkiet, en 19 årig tjej från Brasilien samt Anja i bilden ovan, en 21 årig tjej från Kina. Vi har i princip samma klädstil, delar garderob, festar på stranden, lagar middag tillsammans och organiserar photo shoots.<3

Likes

Comments

Okej, så igår kväll bestämde jag mig spontant för att köpa biljetter till Post Malone som skulle spela på nattklubben Razzmatazz samma kväll... Jag velade länge eftersom jag inte hade någon att gå med tills jag bestämde mig för helt enkelt vara spontan. Jag skrev till en tjej i FBeventet och frågade om jag kunde gå med henne och hennes kompisar. Hon sa ja!

Så jag drog dit. När jag väl kom dit var tjejerna dock sena så jag ställde mig i kön som redan var lång för att kunna få en bra plats. Jag lyckades hamna med några svenska killar som var fett trevliga. Hängde med dem under kvällen och drog med dem hem eftersom metron var stängd och det skulle ta 1h för mig att gå hem om jag inte lyckades få tag i en taxi.

Likes

Comments

Igår hängde jag på stranden (som vanligt?) tillsammans med en gullig kille från Kalifornien, som går i samma konversationsklass som jag. Efter det gick vi på sushi-dejt på en mysig liten restaurang cirka 15min från min lägenhet.

Planen var egentligen att dra ut senare under kvällen tillsammans med några britter som jag träffade på W Hotel kvällen innan. Jag kände mig dock för trött och låtsades att min lur dog... Idag tog jag dock en fika med en av killarna(sjukt trevlig, gillar streetwear sneakers och hip hop) innan han skulle flyga tillbaka till Birmingham! Idag är planen mest att chilla, tvätta och (kanske) plugga lite ...

Esther påväg till Tibidabo

TYLER HAR SLÄPPT 2 NYA SINGLAR?!🍣🔥🚧

Likes

Comments

Igår drog jag, roomies och deras jobbkompisar ut! Först drog vi till en nattklubb som spelade reagge, Boombastic. Riktigt nice men lite tomt. Sedan drog vi vidare till W Hotel. Rekommenderar starkt. Dock bör man dricka någon annanstans innan då alkoholen är sjukt dyr. Dresscoden är fancy...

Ett tips om man vill dra ut på klubbar i Barcelona är att ladda ner appen Xceed. I appen kan man se vilken typ av musik som spelas på olika klubbar under kvällen, samt signa upp på gratis gästlista. Detta är bra för klubbar på stranden, tex Opium, Pasha, Shoko. Strandklubbarna är ganska turistiga och det kostar ofta 20€ att komma in om man ej står på listan.

Likes

Comments

I går besökte jag och tre klasskompisar nöjesparken uppe på berget Tibidabo. Dagen började dåligt, vi gick vilse, åkte fel, hamnade uppe på fel del av berget och inte en enda människa (inte ens busschauffören som körde den buss som enligt parkens hemsida skulle ta oss till Tibidabo) verkade ha någon aning om hur man tog sig dit. Vi var trötta och irriterade... Efter att google maps informerat oss att det skulle ta 2h att gå, beslöt vi oss för att ta en taxi.

Tillslut kom vi fram till parken och då kunde alla slappna av lite mer. Vi bestämde oss för att åka ALLA karuseller, även de som var för småbarn vilket inte alltid uppskattades av personalen... Carpade diem ganska rejält helt enkelt. ;-)

Sugar, spice and everything nice.🌈🍬🍭🍦

We out here takin L's

Likes

Comments

Idag har jag chillat på stranden med min roomie Annabel, en 19 årig tjej från Belgien. Ville passa på att hänga med henne då hon flyttar ut ur lägenheten redan imorgon. Igår samt idag har det flyttat in två nya människor. En tjej från Kina och en kille från Irland. Känns väldigt skönt då de jag bodde med från början flyttar ut den här veckan.

Imorgon är planen att dra till en nöjespark uppe på ett berg, Tibidabo, tillsammans med några tjejer fån min klass och på onsdag eller torsdag kommer min kompis från Sverige hit. Tagga!

Vince Staples har släppt nytt album, Big Fish Theory, det är sååå jävla bra! Är hypad på att se honom live på Way Out West i sommar!!

Likes

Comments

Insta@losalmson