Vi har sovit hos Olivias farmor och farfar inatt. Igår passade jag och J på att ta ett bad i deras bubbelbadkar medan Olivia var hos sin farmor. Så skönt och avslappnande! Idag har vi inte så mycket på schemat. Olivia ska få bada, och annars ska vi bara mysa i soffan.

För ett tag sedan fick vi en gå-stol av Olivias farföräldrars grannar som har små barn. Den skulle såklart testas idag nu när hon är så mycket starkare i nacken (känn ingen press!), men vi insåg snabbt att hon får växa lite till. Benen nådde inte ner till golvet, haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mammas lilla hjärta. Jag älskar verkligen ihjäl mig i denna lilla tös. Alltid så himla glad! Och alla dessa miner! Kan sitta och titta i evigheter och skratta åt alla roliga grimaser hon bjuder på. På kvällarna har hon börjat skjuta fram underläppen för att se riktigt, riktigt ledsen ut, gny lite, för att sedan spricka upp i ett brett leende. En sådan lurifax! Hon är väldigt lik sin pappa och kommer bli en riktig busunge.

Likes

Comments

Igår var vi och hälsade på Anna i Göteborg. Så himla mysigt att träffa henne! Olivia har inte träffat henne många gånger med tycker väldigt bra om henne. Hon var superglad hela dagen igår och skrattade till och med när hon var hos Anna. Jag var inte där just då men hörde skrattet från ett annat rum. Hennes första skratt! Jag berättade detta för J när jag kom hem och han såg det sedan som sitt mission för kvällen att få henne att skratta igen, men misslyckades, haha!

Den sista bilden är tagen av Anna!

Likes

Comments

Hejsan hejsan!

Idag har vi väl inga större planer mer än att ta tag i lite tvätt. Så skönt att få sånt gjort!

Nu på morgonen låg Olivia och tränade nacken på en filt på golvet, och hon lyckades vända över från mage till rygg flera gånger! Så stolt i mamma-hjärtat. Hon har vänt över från rygg till mage, men tänker att en nog inte riktigt kan räkna det med tanke på att hon låg i sängen och hade hjälp av en studsig madrass.

Igår rensade vi ut alla kläder i storlek 50 och sa hej till 62! Hon växer så det knakar vår lilla tjej. Hon har haft 50/56 ett tag nu, men 50 börjar sitta lite väl tajt. Hon är ju ändå strax över 57 cm lång, så det är inte jättekonstigt.

Likes

Comments

Så vem är nu jag? Jag har tidigare bloggat på nouw under annan domän. Jag slutade för lite mer än ett år sedan, och den pausen var välbehövlig. Att få gå under radarn en stund.

Mycket har hänt sedan jag skrev sist. Jag blev gravid, vi flyttade, jag fick en fast tjänst, vi gifte oss och vi födde vår helt underbara dotter Olivia. Ett mycket händelserikt 2017, och jag har vuxit som bara den.

Jag är en snart 22-årig tjej, som för tillfället är mammaledig, bor tillsammans med min man J och våra katter Dexter och Leon, och såklart vår dotter på 2 månader. Vill precis som alla andra leva en mer aktiv livsstil. Kan förhoppningsvis hitta tillbaks när våra vardagsrutiner blivit mer fasta. Utöver det är jag en pedantisk inredningsfantast.

Jag startade ny blogg därför att jag delvis saknar bloggandet, bildredigerandet, skapandet! Men egentligen främst för att det är så kul att kunna gå tillbaks och läsa om vad jag gjorde för 1 år sedan, 2 år sedan. Nu när Olivia är liten och växer så otroligt snabbt så kände jag att nu är det dags! Hoppas ni finner mitt skrivande och vår vardag intressant att följa!

Likes

Comments

God morgon!
Ja, eller egentligen är det ju inte morgon utan förmiddag. Jag ställde klockan på 08.00, men vaknade inte förrän en halvtimme senare. Efter att ha ammat Olivia gick vi upp. J ligger fortfarande och sover.

Idag är planen att börja packa inför flytten som bär av den 1 februari, ska bli så kul! Vi flyttar från ett hus i bushen, till en lägenhet i samhället. J pendlar i dagsläget nästan 1.5 timme till jobbet enkel väg, så nu bosätter vi oss lite närmare.

Jag har inte presenterat mig ordentligt, det kommer lite senare under dagen. Håll utkik!

Likes

Comments