Jag kommer att ta en lite längre paus från bloggen den här gången. Jag kommer tillbaka!

Bjuder på en gammal bild på mig och lilla bebis Selena, det finaste jag och Selenas pappa har <3.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Några av mina favoritplagg av Selena,

hennes Adidas kofta som är såååå skön och bra! Hennes fina mössa från h&m som hon älskar och det är nog den ända hon verkligen kan ha på sig, alla andra är inget jämfört med denna.

Hennes ros/beiga långärmade tröja som är från Lager 157 är bara så fin och tjock.

& Skorna är från feetfirst .

Likes

Comments

Gud vilka tråkiga rubriker jag har, ''trött'' ''home sweet home'' ''segt'' ''hemma'' ''sjuk bebis''. Aja. Skitsamma, jag bryr mig inte så mycket. Tycker bara att det låter så tråkigt haha! Ignorera mina fina ögonbryn på bilden, jag har varken haft tid och lust. Ibland lägger dom sig sådär fult så dom ser så onoppade ut. Som på bilden då!

Jag har varit hos min morbror där mamma har varit och hälsat på, de kollade på min morfars begravning genom fbs camera via mina kusiner. Jag kunde tyvärr inte komma och kolla för jag var tvungen och jobba.. TRÅKIGT, men så är det. Jag fick iallafall lite bilder och det verkade ha varit en jätte fin ceremoni. Nu vilar han ifred med min mormor, båda två bredvid varandra som det alltid ska vara <3

Det var självklart jobbigt att se min mamma så förkrossad, att se min morbror inte vara lika glad och aktiv som han brukat vara. Det var tråkigt att se båda så nere. Tänk att när jag var hos min mamma frågade jag min moster efter min morfar, och allt var bra, en vecka senare går han bort.. Livet kan vända så himla snabbt.

Idag mår jag lite bättre än vad jag gjorde för några dagar sen. Jag har varit mest trött, inte kunnat sova helt om nätterna för jag bara tänker så himla mycket, tankarna spökar med mig. Det är verkligen jätte jobbigt, ibland slår verkligheten mig med, och då blir det värre.

Imorgon ska jag och Selena mysa som vanligt, hon är fortfarande sjuk, har varit tvungen och omboka två intervjuer.. Stackars min plutt! :(

Likes

Comments

Godmorgon från denna lilla ungen. Hon är fortfarande sjuk, så idag blir det ingen dagis för hennes del. Denna dumma slemmhosta som inte ger sig! Men snart så blir det nog bra får vi hoppas. Idag ska jag jobba, känns inte som en bra timing men jag kanske kan tänka på annat då förhoppningsvis. Men Gud vad jobbigt det är. Natten var mörk, som en på jobbet säger. Jag fick sova ut tillräckligt mycket för att orka med denna tidiga morgonen. Det känns väldigt kul att jag vant mig mer vid hennes rutiner nu.

Likes

Comments

Jag har suttit här ett tag, och undrat vad jag ska skriva. Kanske mest för att jag bara vill skrika ut mina ord som jag skriver nu,men Selena och Alle sover. (Haha). Mina ögon svider, jag vill bara gråta men det gör så ont så jag försöker hålla tillbaka mina tårar. Det var längesen jag gick igenom något sånt här, den här smärtan i mitt bröst kommer aldrig att ta slut, iallafall inte på ett tag. Och det gör ont, jätte ont. Jag önskar jag kunde prata med honom just nu, jag önskar jag kunde vara där med honom. Tänk att vi någon dag kommer att uppleva att våra föräldrar går bort, tänk när våra barn får uppleva den dagen vi går bort. Alla kommer dö någon gång, och smärtan kommer alltid att vara gömd där.

Jag önskar döden inte fanns, jag önskar man kunde leva hela sitt liv utan en massa sjukdomar. Tänk vad skönt det hade varit... men nu är det inte så. Och hur egoistiskt är inte det tankesättet ändå..

Gud Gud Gud, jag som säger att jag inte tror på dig. Eller om du ens finns? Ändå ber jag till dig, som jag gör nu. Ta hand om mina nära och kära, nu är min morfar med min mormor. Äntligen.


Likes

Comments

Jag hade velat skriva en text till dig som jag hade sparat på min dåvarande iphone som denna bild på oss två är tagen ifrån. Vi tog säkert 10 bilder med varandra och 90% av de bilder blev suddiga, min moster var nog inte så bra på att ta kort med iphone 4 då. Jag minns när jag var 12 år och åkte till Nicaragua med mamma för att hälsa på dig och alla andra där nere, vi stannade i två månader hos er. Tänk dig vad mycket tid vi fick över med dig. När vi åkte hem och jag skulle säga hejdå till dig så kramade du mig och sa att det kanske var sista gången vi skulle ses, eftersom du var så gammal. Jag sa ''Nejdå.. jag kommer tillbaka, du får inte gå någonstans'' Jag gav dig en hård och lång kram, pussade dig på kinden och sa att vi kommer ses snart igen. Tiden gick, och året blev 2014, efter min student fick jag åka och hälsa på dig. Jag var hos dig i 8 dagar innan jag flög till Miami igen. Vilka underbara dagar vi hade med varandra. Vi pratade och skrattade och delade minnen och hade allmänt roligt med varandra. Jag såg hur trött du alltid var, men ändå stod du på fötter. Vilken kämpe du är, tänkte jag. När vi skulle skiljas åt i Nicaragua blev jag ännu mer ledsen, den här gången grät jag ännu mer när vi skulle säga hejdå till varandra. När flygplanet lyfte krossades mitt hjärta i bitar, det var som om någon ville säga mig något, att detta kanske var sista gången jag någonsin skulle få träffa dig min gamling. Och det var det, men just då ville jag inte föreställa mig det. Jag trodde du skulle fortsätta kriga på, men energin fanns inte mer.

Idag fick jag veta att du gått bort, min mammas sms fick mig att nästan gå under. ''Palliativ vård, han mår inte bra, han kan gå bort när som helst nu'' men på ett sätt vägrade jag tro på det, för jag har hört innan att du varit nära på att gå bort men du har alltid tagit dig upp igen. Men den här gången ville du inte mer. När mamma ringde mig och storgrät så kunde jag inte göra något annat än och gråta, gråta gråta gråta. Tack Gud för att jag har min bebis, som jag verkligen kämpar för. Jag vet inte vad det hade varit av mig. Jag vet att du har det hundra gånger bättre nu, vart du än är, vi alla gråter för dig idag. Min kära gubbe....

Tack för din tid hos oss allihopa, we love you so much papa Pedro. Te extraño muchisimo <3

Likes

Comments

Vi kör på en mer intressant lista om mig, jag berättar väldigt sällan om MIG. Så här får ni en liten lista om mig.

1. Jag är rädd för att åka flygplan, då menar jag, väldigt rädd.

2. Jag har under hela mitt liv haft sömnparalys.

3. Jag finner havet & solnedgång väldigt vacker, det är en frihet för själen.

4. Jag har alltid velat börja öva på Yoga men det blir aldrig av.

5. Jag är väldigt lat, men när jag verkligen vill något så gör jag det.

6. Jag tycker om att skriva av mina tankar och åsikter öppet.

7. Jag skrev egna texter som rimmade och hade en mening med mitt liv när jag var mycket yngre. Det mesta var såklart om break ups. (lol)

8. Jag ÄLSKAR musik, jag har alltid musik hemma när jag är med Selena. Från när vi vaknar tills att vi gått och lagt oss. - oftast.

9. Jag har alltid gillat spel, online spel och GTA osv.

10. Jag gillar att jobba med människor och kommer att studera till undersköterska nästa år.

Likes

Comments

Mest lästa

Ingen bebis än!

"Jag ska inte få mer cytotek(?) idag eftersom mina värkar varit regelbundna, just nu har jag ont lit…"

Blir dum i huvudet snart

"Hello, har bara legat och vilat än så länge. Ingen bebis än, bara extremt jävla mycket huvudvärk. H…"

Jobbig natt..

"Godmorgon! Vaknar faktiskt av årets mensvärk som höll i sig en bra stund, fyfan vad ont de gjorde..…"

Tröttis

"Alltså, att jag hann halvt fixa mig är sick! Har sovit till och från, lite tätare värkar nu och jag…"

Huvudvärkens mamma

"Jag känner mig, just nu, trött i huvudet. Nu har jag ont i huvudet, efter att ha sovit ett tag och …"

Aj

"Just nu ligger jag med CTG och en infart tror jag de heter(?) i armen, min puls ligger på 120 typ h…"

Igångsättning!!!!

"Asså jag vet inte vad jag ska säga, göra, må, jag är i chocktillstånd. Såklart ville inte blodtryck…"

Redo för kontroll?

"Samma visa idag, vakna dötidigt och får för mig att jag försovit mig. Letar i panik efter min lur, …"