Header
View tracker

Nu är vi äntligen hemma & jag lagar mat till mig själv. Fick ingen lyxmat så jag gör lyxmat till mig själv. Alle nannar Selena & jag tror att jag ska bädda ner mig med henne sen.. är så himla trött. Psykiskt och fysiskt.

Likes

Comments

Morbror och Selena tidigare idag.

Hej, just nu är vi på tåget på väg till Stockholm vilket betyder hem. Har nog inte riktigt fastnat i mitt huvud att Stockholm är numera mitt hem nu. Vistelsen i Växjö har varit bra, idag hälsade vi på Alles kusin en stund och vi passade på att hänga lite med Sara också! Jag fick med mig en jätte mysig och lång filt, ska visa sen när vi kommer hem, skit fin var den till Selena! Jag älskar Minnie Mouse, föredrar henne alla gånger före Hello Kitty och Frozen. Nä nu ska jag amma sååå vi hörs när vi kommer hem? Kram

Likes

Comments

Idag följde vi med min lillebror till sjukhuset där han skulle operera bröstet. Eller ah båda brösten, operationen gick bra & nu får han vils och återhämta sig bara. Idag ska vi mysa allihopa, och imorgon åker jag tillbaks till min man i Stockholm. Kan inte lämna han själv för länge ;)

Likes

Comments

Vi kom precis fram till Linköping, och allt jag kan säga är att jag aldrig mer åker tåg till Växjö, inte ens tilm Linköping. Nästa gång tar jag bilen.

Likes

Comments

Selena ville hjälpa till att packa igårkväll, lyckades hon bra! ;)

Åh my ladiess, jag kan inte sova. Jag ska upp om 2,5 timmar och somnar jag NU så kommer jag inte höra mitt alarm. Jag kommer inte orka stiga upp, kommer snooza 10 gånger sen kommer jag inte hinna klä på min dotter eller fixa mig & vi kommer missa tåget. Jag spelade precis upp en händelse i mitt huvud, båda två sover gott bredvid mig just nu men jag kan inte blunda. Jag åker tåg för första gången och jag är lite nervös över hur det kommer gå, hoppas det finns fina människor som hjälpee blatten här. Hahaha, åh nooo. Borde inte sagt så. Och jag orkar inte radera det jag skrev. Aja, jag måste ta ett beslut. Kan ju vila hos mamma när jag kommer fram i några timmar med.. åh beslutsångestens mamma.

Likes

Comments

Gammal bild på min stjärna.

Oh lord, tiden går så fort. Har hunnit packat våra saker tills imorgon, ska upp tidigt och fixa lite innan vi ger oss av. Jag åker tydligen gratis med Selena på bussar, hur skönt är inte det? Haha så bortskämda mammor är här, vi kan gå med en låtsasdocka i vagnen och åka gratis.

Aja, nu ska jag sova. La inte märke till att klockan var så mycket, ta hand om er! PUSS

Likes

Comments

Kommer få ett ryck och ta bort fb snart, jag är nog inte menad att ha facebook haha! Det tar min tid, blir typ psykad när jag sitter fastklistrad i mobilskärmen och glömmer omvärlden. Jag ser bara när Alle är på sin mobil fastklistrad och jag får damp när han inte lyssnar på mig, fan hur ser det ut för mig då? Blir arg i onödan, kan inte sova för jag måste kolla fb etc etc. Vill ta bort mer än hälften av mina vänner, men jag vill inte göra ny fb & jag pallar inte bläddra och rensa. Det är som att "börja om" typ haha! Aja... idag ska vi inte göra nååågonting, tänkte packa en väska snart och sen duscha & idag ska vi lägga oss tidigt eftersom vi ska upp jätte tidigt inatt! Åh vad jag inte längtar alltså.. katastrof. Hoppas jag får lite sömn! Föresten så har jag bokat tid för piercing, är inte nervös men jag har längtat somfan. Sen ska jag tattuera mig när jag slutat amma och sparat lite för denna tattuering jag tänkt mig kommer att vara något speciellt. 2017 kommer att bli ett roligt år!

Likes

Comments

Jag har drömt två gånger i raken att jag är gravid, lyckan som uppstår i mitt hjärta! Blev så glad för det är så jävla fint och vara gravid, även fast jag mådde skit! Längtar tills jag kan ge Selena ett syskon, men tills dess så är det bara och njuta av min söts prinsessa.

Likes

Comments

På torsdag ska jag och bebis Selena lämna Stockholm för att åka till mormor, sen åker vi vidare mot Växjö. Min lillebror ska tyvärr genomgå en operation, kan berätta mer om det när allt är klart och allt har gått bra för det känns inte rätt att säga något nu. Jag vill bara att folk som läser detta håller tummar och tår! Längesen jag åkte tåg nu, men det känns rätt och finnas där för min mamma med och mina syskon.

<3


Likes

Comments