Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Jag är så trött så trött, att jag inte orkar packa här hemma. Är så trött att jag inte orkar vara mig själv, är så trött på att jobba till och med, är trött på att ständigt vara trött. Är trött på min sömn till och med, vill kunna somna på 5 minuter om det nu gick istället för timmar senare. När vi flyttat så kommer allt att bli ännu bättre, och när allt lagt sig i sin ordning så ska jag berätta lite mer om vad som händer. Tills dess får ni hålla ut.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Förlåt för en väldigt väldigt dålig uppdatering. Men idag har det varit kaos jobbigt här hemma, vi passade på att fixa alla våra kläder, lägga undan våra saker och laga mat plus försöka underhålla Selena samtidigt och hålla lite koll på henne. Hon målade på sina fina rosa skor jag köpt till henne menmen, det hände ju för att vi var så inne i våra grejer att vi glömde bort att hon faktiskt är väldigt busig. Men nu är det klart för idag och imorgon inväntas mitt fjärde samtal(trorjag) med psykologen. Vilket känns både upp och ner efter denna veckan som varit, men vi får se hur det går imorgon. Nu ska denna nyduschade morsan sova, godnatt!

Likes

Comments

Den här dagen kommer endast att bestå av tvätt och tvätt och tvätt. Vi hade så mycket kläder här hemma som behövdes tvätta om på nytt och självklart måste det göras. Så nu har jag varit nere i tvättstugan och nu ska jag blunda en timma innan jag behöver gå ner igen. Happy saturday! 🌬

Likes

Comments

Ser ut som jag är redo att slå sönder någon med min trötta blick. Vilken mage jag hade för och vara så liten, vilka fina minnen jag har att bära med mig, men usch för min förlossning, ni som missat den och vill läsa den får klicka vidare till min andra blogg och leta efter ''förlossningsberättelse'' Annars funderar jag på att skriva om den här, men det kommer nog ta sin lilla tid. Nu ska jag duscha, för jag stiiiiinker.

Likes

Comments

Jag har nog aldrig typ inte velat visa mig ute igen på samma ställe som jag var på idag. Om ni bara visste, jag är så korkad. Man måste ju dra ut på svängen.... idiot. Men det gick bra. Fan vad jag teasar nu, men jag kan verkligen inte berätta för då kommer jag bara bli påmind hela tiden. Och ja, jag hade faktiskt en jätte bra dag på jobbet annars, jag älskar verkligen det jobbet jag har, tråkigt som fan att jag måste lämna det bara. :((

Likes

Comments

Efterbilden är knappast rättvis tycker jag. Jag som noppat mina ögonbryn fina, jag noppade lite ovanför ögonbrynet efter att jag tog den andre bilden, BARA SÅ NI VET, JUST MAKING THINGS CLEAR. Och jag använder faktiskt kräm för att ta bort, det gör mindre ont och jag känner att jag även får upp mer hårstrån plus att det inte blir lika rött efteråt som det brukar bli när man inte har någonting på.

Har även hunnit platta mitt hår tills imorgon, känns som det behövs, fredag, ledig, efter flera dagars jobbande sen förra veckan och helg, jag tror att jag förtjänar det. Idag kände jag hur ångesten helt plötsligt smög sig fram på mig, jag ville bara lägga mig och sova så det kunde gå över, men nej. Here we go again.. Det är bara att kämpa och blicka framåt. Ellerhur?

Likes

Comments

Men gud jag måste ju noppa mina ögonbryn idag.... växer som ogräs, värre än det till och med. Nåväl

Likes

Comments

Välkommen hem till mig, äntligen hemma från gymmet. Lite väl för sent men det gör ingenting alls, det gick bra och det fick bli rumpa och ben idag, känns skit bra! Har kollat på lite videos hit och dit och jag får så mycket inspiration, nu har jag gett mig in på att göra en 12 veckors schema, träna ca 3-5 dagar i veckan och ta före och efter bilder och sen fortsätta efter det. Jag har ju mina mål och jag hoppas att jag kan nå dom snart, det kommer ta sin tid men jag måste fokusera mig på att INTE GE UPP! Det är prio nummer ett, never give f*cking up, och denna gången ska jag hålla detta, en hälsosammare mamma och Lorena.

Nu är det inte heller så långt kvar tills vi flyttar och då kommer jag ha mycket mer tid på mig också att få göra mitt och då har jag ingen bortförklaring. Just nu måste jag bara hålla motivationen igång och bevisa för mig själv att jag kan klara av vad som helst.

Bildresultat för motivation quotes

Likes

Comments