^ spot on

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

För en gångs skull får man chansen att sova ut och sova en hel natt och vad händer? Jo man vaknar såklart vid sex. 😂 Mamma tog Sally inatt (sov hos dom med efter jobbet och allt) så hade chansen, typiskt..! Ligger och kollar på bilder på min sessa nu, hjärtat slår dubbelslag bara av att se henne. ❤️

Likes

Comments

Tror nog att alla människor hört uttrycket "det blir aldrig som man tänkt sig". Jag har nog aldrig kunnat relatera så mycket till det uttrycket som nu. Jag har varit borta från bloggen av diverse anledningar, bl.a. mitt mående och att jag varit väldigt stressad, men den största anledningen är att jag och Sallys pappa separerat. Tänker inte gå in på detaljer, men det höll inte. Samtidigt som jag bara vill hålla allt inne vill jag också bara skrika allt rakt ut, så landade i nåt mittemellan och valde att skriva i bloggen. Jag saknar att blogga, det måste jag erkänna, men så fort siffrorna går upp får jag den här paniken att det MÅSTE skrivas si och så mycket och jag MÅSTE ha nåt intressant att skriva om konstant. Nej, det måste man inte. Så jag kommer successivt börja blogga igen, enbart för nöjes skull, för det är mycket med uppdelning av saker, vårdnad, umgänge etc. som ska tas om hand.

Ta vara på varandra, ta inte varandra för givet och lev ett liv med dagar fyllda av kärlek!


Mammas allt ❤

Likes

Comments

Hej. Tänkte bara säga att jag lever och så. Det är väldigt tufft nu för mig så kommer antagligen fortsätta min paus, men skriver kanske ibland!
Fyller ut med en bild från gårdagens skogstrip.

Likes

Comments

TW längre ner i texten!!
Det är för mycket som händer nu med avslut, planeringar och funderingar på framtidslösningar att jag inte pallat blogga. Kommer fortsätta ha min lilla paus tills jag mår bra igen, eller iaf bättre. Då jag rasat i vikt (12 kg på 4 månader) väntar jag på remiss till ÄS-enheten ännu en gång... Blä vad detta är jobbigt.. 😥 Jag som verkligen intalade mig själv att jag har frisk och fri från mina demoner.. Men men, lika bra att ta tag i skiten. Ville bara lägga in ett litet livstecken från mig anyways, så hörs vi längre fram. 👍🏻

Likes

Comments

Denna dagen är helt och hållet ägnad åt själavård. Bara göra sånt som man mår bra av osv. Så bästis Sofie kom till mig på Hästö, så gick vi ner till stranden med Sally och satte oss och mös, snackade skit och bara njöt. Så himla härligt att träffa henne! Sally var helnöjd med det hela och satt och pratade hela tiden hon med. Hon vägrar ju ligga ner nu för tiden haha, busbarn. 😂

Likes

Comments

Nu så, ÄNTLIGEN! Har varit på öron-näsa-hals-mottagningen nu och fått halsmandlarna ordentligt kollade, läkaren jag hade var helt fantastiskt bra. Han sa att det inte var nåt snack om saken utan att de ska plockas bort. Äntligen slipper jag skiten!! 👍🏻 Efter år av tjat, wohoo.

Förutom det så blev det även allmän hälsokontroll med blodtryck, längd och vikt. Har lika lågt blodtryck som vanligt typ, 100/50. 😂 Straffet för att vara lång. 😏 Längden var fortfarande 174 cm (hade blivit rädd om jag krympt haha), och hade bara gått ner litegrann i vikt typ. Nu blir det att invänta kallelsen för operation, wie. 👍🏻

Likes

Comments

Helt lost. Mitt liv har just nu en paus, vet inte vad jag ska ta mig till. Suck. #hejvarningföremo nej men usch, så mycket ångest inombords. Ska skriva av mig ordentligt nån dag. Tror jag. När jag samlat ihop mig och insett vad som händer.
Andas..

  • 1275 readers

Likes

Comments

Som inlägget lyder så behöver jag som sagt HJÄLP! Det är så att jag kokat saft och det blev totalt fyra liter. Eftersom det bara är jag i familjen som dricker saften så tänkte jag skänka bort det mesta till familjer och hushåll som har det svårt. För att kunna göra detta behöver jag dock sju stycken glasflaskor, ca 0,5 L. Letar därför med ljus och lykta efter folk som kan tänka sig ge bort gamla glasflaskor så jag kan göra dessa familjer extra glada! 💕 Snälla, vet ni nån som har i Karlskrona så hör av er!

  • 1317 readers

Likes

Comments

Nu har Sally precis testat sitta i en bebisstol för första gången, och Gud vad duktig hon var! Blir riktigt impad att hon klarade av att sitta så bra som hon gjorde. Så nu blir det till att leta stol till henne att ha hemma. 😁 Det går så foooort haha!

  • 1325 readers

Likes

Comments