Jo som många vet så tränar jag på gym minst 4-5 dagar i veckan. Får ofta frågan hur jag orkar att träna så mycket och var jag får min motivation ifrån. Jo jag har vissa må som jag vill uppnå och för att nå dom måste jag ligga i hårt vilket är det som är mest pådrivande för mig. Sen har jag motivation i form av min underbara flickvän som själv tränar och stöttar mig samt att jag stöttar henne i hennes träning. Så till alla bloggläsare man kan nå sina mål om man bara ger sig fasen på det . Ha en fortsatt bra dag alla :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja då har man köpt nya skor och mer kosttillskott igår. Blev mer pre workout samt BCAA. Sen ska jag även börja äta lagad mat 2-3 gånger om dagen så blir att börja laga mat med. Ha det bra alla sköna bloggläsare ;)


  • 182 Readers

Likes

Comments

Ja träningen går framåt. Har delat upp så jag inte kör alla muskler samma dag. Så idag var det dags för bröst och mage efter att ha kört armar i måndags och ben igår. Filmer kommer med att komma upp på Youtube när jag fixat. Ha det bra alla läsare så hörs vi :)

  • 188 Readers

Likes

Comments

​Jaha ja då har man börjat jobba igen som personlig assistent. Hade första riktiga arbetspasset igår ( 1/7 ) som gick grymt bra. Så känns gött att vara igång igen och stormtrivs med jobbet. Har även lyckats byta mobil och denna gång köpt en helt ny mobil som jag är kanonnöjd med. Ha det gött i sommarvärmen alla och ta det lugnt :)

Likes

Comments

Ja var ett tag sen man skrev nått här nu och mycket har hänt sen sist. Fick ett jobb på 75% som personlig assistent ( vilket jag tyvärr inte har kvar längre). När jag fick det jobbet började jag samtidigt att träna på gym och upptäckte att det var skitkul. Idag tränar jag runt 5-6 dagar i veckan och tycker det är det bästa som finns. Har nu även börjat få tankar på att satsa på att bli bodybuilder kanske då intresset för träning och kost är enormt stor.Har tränat regelbundet sen i februari och börjar nu märka skillnad på att det växt. Märker det främst genom att vissa tröjor idag börjar kännas små. Slänger även med 2 bilder här så ni får se. Den första är från innan jag började träna och den andra är hur jag ser ut nu :)

Likes

Comments

Då var det äntligen helg igen. Är skönt att få vila upp sig lite nu efter ett par dagar med en hel del jobb och 2 nätter i rad med nattjour. Hoppas alla får en bra helg. Puss på er alla där ute :)

Likes

Comments

Ursäkta min frånvaro ett tag nu. Har haft fullt upp och inte hunnit skriva, Har nu även börjat jobba deltid som personlig assitent vilket jag tycker är skitkul. Hoppas ni alla har det bra och fortsätt gärna läsa min blogg. Puss på er alla :)​

Likes

Comments

Äntligen är det helg igen. Nu blir det 2 dagars lugn med spel och tecknat på tv. Ha en bra helg alla :)
  • 308 Readers

Likes

Comments

Vad är det här med att sova? Är inte det rätt onödigt ändå. Jag själv sover allt som oftast 4-5 timmar men jag mår lika bra ändå. Så varför ska man sova en massa? Ha en bra fredag alla där ute :)​

Likes

Comments

Ungar är ju för sköna man måste ju bara älska dom. Satt på bussen in till stan gör möte och in på bussen kommer en hel förskoleklass. Bredvid mig längst bak i bussen sätter sig 3 små killar och ser hur dom kollar facinerat på mig när jag sitter och skriver på min självbiografi. Ungar är bara för goa alltså :D Ha en bra torsdag alla läsare :)
  • 314 Readers

Likes

Comments