Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bagare brage i Tibro skänkte dessa möbler till JMN Loppis och all försäljning går till Love Nepal. Vi har sålt det mesta nu och har fått ihop hela 1500 kronor!! Ett stort tack till Er kunder som har handlat. Varje krona räknas och varje krona gör skillnad. Så hemskt att dessa småflickor utsätts för sexslaveri och tillsammans kan man göra skillnad. 1500 kronor räcker för flera flickors välfärd under en månad. Tack ska ni ha 💜

Vi har även en "sparbössa" där vi samlar in pengar till Love Nepal. Två gånger har vi tömt den och har totalt fått in 2300 kronor. Är inte det hur bra som helst? Det är grymt. Det är så kul när man ser att folk vill hjälpa till, en krona eller hundra kronor - varje krona räknas.

Om ni har möbler eller liknande som ni vill sälja och skänka till Love Nepal så kontakta gärna oss. Tillsammans kan vi göra skillnad! 

Marie telefon: 0708-441829

Nikolina telefon: 0723-969686 


Likes

Comments

Allting kan hända på loppis minnsann! Denna morgonen klockan nio slog klockan hög tid för bröllop. Våra underbart goa säljare Irene och Bengt gifte sig denna morgon. Det har varit en hemlighet för många men äntligen var dagen kommen. Familj och vänner satte sig i caféet och åskådade Irene & Bengt , prästen och de två vittnena Marie & Kjell. Det var verkligen mysigt och vackert!

Efter att prästen hade talat och turturduvorna bytt ringar och kysst varandra så bjöds alla på somrig jordgubbstårta. Supersmarrig. Värme, kärlek och glädje. Efter en stund gick Marie och Annika fram med en jättestor blomma och önskade det nygifta paret all lycka från dem och alla säljarna på loppisen. Därefter sa Otto Eggedal i mikrofonen att han önskade han fram nygifta Bengt och Irene på scen och satte på en fin vals och alla kollade på när brudparet dansade så fint. Tack för att vi fick vara med att uppleva detta, det var en ära för oss. Vi önskar er all glädje och lycka i framtiden!!!

Bilder kommer upp inom kort.

Likes

Comments

Ja, för att det ska bli en fin och ljuv helhet så är det mycket småsaker som behöver ordnas, det där lilla extra, den där detaljen du förstår. Det är roligt att pyssla och dona med det man tycker är kul, komma på nya ideér, skapa och se resultat. Det finns så mycket man kan vara kreativ med - bara fantasin som sätter gränser!

Imorgon är det lördag och igen och vi slår upp portarna för besökande kl: 10:00 och vi stänger 15:00.

Varmt välkomna att fynda bland alla spännande saker som vi finns uppe på borden bland våra goa och glada säljare. Blir du trött i fötterna kan man slå sig ner i vårat café och ta en gofika av våra hembakta läckerheter, är vädret fint kan man även sitta utomhus.


Här firade vi Majs och Irenes födelsedag, det bjöds på smarrig jordgubbstårta, kaffe och saft :)

Likes

Comments

För några helger sedan bestämde vi att ordna lite gott käk, grilla och bara umgås och ha det trevligt efter stängning. De som ville fick vara med, några säljare ifrån loppisen och vänner ifrån Fagersanna. Någon timma efter att vi hade stängt så tände vi grillarna och satt ute och njöt av solen. Det var en riktigt skön och varm dag och det kunde ju inte passa bättre!! Jag passade på att ta lite kort (som vanligt) för det är ju så roligt med minnen. Tack allihopa för denna kvällen, det får vi verkligen göra om!!

Kram, Nikolina

Likes

Comments

Tack allesammans för igår, det var riktigt kul och trevligt. Otto Eggedal levererade med musiken - ett stort tack till dig! Vi hoppas att du vill komma tillbaka till oss inom snar framtid för den musiken som spelas är så himla go och härlig. Visst gör det mycket med musik? Speciellt när det spelas live, det lyfter upp och skapar sköna känslor och en livlig men mysig stämning och det märks att det är uppskattat. Förr vart det väldigt vanligt med live-musik på café och barer etc, tyvärr är det inte alls lika vanligt längre men jag hoppas och tror verkligen på att det kommer att komma tillbaka. Som sagt, det skapar helt andra känslor på ett positivt sätt :D

Nu sitter jag i bilen med volymen och musiken på max påväg ut till loppisen, vi firar även vårat 1-års jubileum idag så även idag har man chans att vinna på våran tipspromenad - vinnare dras på måndag. Spännande! Välkomma att strosa runt och fynda, finns massor roligt på borden bland båra säljare till bra priser och varför inte avsluta det med en gofika i vårt café.

Bilder från helgen kommer att läggas ut här på bloggen så håll utkik ;)

Med Varma Hälsningar, Nikolina

Likes

Comments

Nu denna helgen, 23:e-24:e April, så firar vi 1 år här på JMN Loppis. Jösses vad tiden går, eller hur? Det har varit ett fartfyllt och händelserikt år med både skratt och tårar. För ett år sedan stod vi där i denna enorma lokalen som var helt tom. Nu idag har vi ca 60 bord för uthyrning. Vi har en lekhörna för barnen, handikappsanpassad toalett - hela lokalen är handikappsanpassad på bottenplan med breda gångar, sen har vi byggt upp ett stort café i lokalen där vi säljer hembakat fika och mycket annat gott!

På ett år har man träffat otroligt många nya människor, besökare och säljare m.m och vi har knutit många nya band och skapat en otrolig gemenskap hos oss. Vår loppis har blivit en mötesplats för många och vi vill att man ska kunna känna sig som hemma hos oss. Vi har fått höra så mycket fint som verkligen har stärkt och motiverat oss, det är verkligen jättekul! Tack till alla som hjälpt oss och tack till alla säljare och besökare - det är ni som gör att vi kan fortsätta ta detta framåt!

Likes

Comments