Hej nu kommer vi med lite information!

Loppisen startar Onsdagen den 6/7 kl 12.00.

Öppetider:

Måndagar, Tisdagar och Onsdagar har vi öppet mellan 12.00 och 18.00. Lördagar och Söndagar mellan 12.00 och 19.00.

Varför vi inte har öppet Torsdag och Fredag är för att vi ska hinna måla möbler, och ifall en kund vill att vi ska fixa deras möbler lär vi sätta ut tid till det med.

Är det något ni undrar kan ni höra av er till oss på nr och mejl.

Likes

Comments

​Hejsan!

Våra namn är Julia Matsson och Pontus Jönsson. Vi har skapat ett företag genom RS (roligastesommarjobbet). Under snart en veckas tid har vi fått lära oss hur man styr och får ett företag att gå runt och fungera. I måndags hade vi teambuildning, att skapa ett team helt enklet. Sen har vi lärt oss om att skapa en affärsideér, komunikation, ekonomi och imorgon ska vi ha retorik och ska ha en presentation och visa upp vårat företag inför ett draknäste. Våra dagar är välldigt lärorika och man får höra och veta saker man kommer ta med sig hela livet.

Vi har då som sagt startat ett företag som heter Loppis genom RS och vi kommer driva detta företaget i 3 veckors tid.

Ni undrar kanske vad det är vi ska göra? Vårt soriment går ut på att köpa in och fixa till möbler, även ta av våra egna grejer och sälja. Vi kan även ta in möbler utav er och måla de i den färg ni vill eller göra så som ni vill att de ska se ut. Samtidigt har vi loppis ALLA dagar under dessa tre veckor. Loppisen börjar den 6/7 en onsdag för att vi ska ha några dagar att fixa så att de blir så trevligt som möjligt för kunden. 

Likes

Comments