​Jag är nog en av de konstigaste människor jag känner. Eller det är så jag känner mig iallafall. Jag tittar på en serie som heter Glee (tips den är jätte bra) men jag får typ panik, ångest för att jag känner att jag inte tittar så fokuserat och att jag ska glömma vad som händer eftersom att jag inte tittar så fokuserat. Konstigt eller hur. Jag har också ångest över att jag ska börja tycka den inte är lika bra.

 Jag är så stressad, jag ska ha prov om antikens Grekland i övermorgon så jag kan inte njuta av serien. Men om man ska vara helt ärlig, när i mitt liv kommer jag ha nytta av att kunna saker om antiken Grekland. 

Never ever.

Men någon mer än mig kan säkert relatera att man vill ha ett sådant liv som dessa personer har i sådana filmer eller serier the guy gets the girl eller ska man säga the girl gets the guy. Vilket av det så blir det flesta glada av att titta på sådant men jag, jag blir bara en aning deppig ibland. För att man aldrig kommer att ha ett sådant liv Jag blir inte alltid deppig, jag blir också "girli" om du fattar vad jag menar. Men jag är nog bara stressad och lite deppig' men jag är väldigt säker på att det kommer bli bättre efter det där helt onödiga provet.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​They are so nice!

Likes

Comments

Åt glass igår, äter glass nu och kommer äta glass i morgon.

Likes

Comments

​Halloween är det bästa som finns, vad älskar du mest med halloween?

Min favorit sak med halloween är sminket.

Likes

Comments