Skrevet i : HVERDAG

Selv om vi er midt i løpesesongen 2016 så skader det ikke å tenke fremover. Å melde seg på løp fungerer som ren motivasjons-juice, og selve løpet er en fest i seg selv. Per i år er det ikke mange løp på kalenderen, men det betyr også at jeg kan unne meg et par ekstra løp til neste år. Dette året løper jeg min første halvmaraton i Oslo under BMW Oslo Maraton 2016, noe som betyr at neste år er det på tide å ta det et skritt lenger. Jeg vurderer derfor sterkt å melde meg på TCS Amsterdam Marathon 2017 som min første offisielle maraton.

Som nevnt, vi er midt i løpesesongen 2016, men jeg også allerede klart å melde meg på et løp til neste år. Ecotrail Oslo 30k er et løp jeg gleder meg til. Varierende underlag med alt fra sti, grus og asfalt. Dette løpet er i mai og blir derfor muligens det løpet som åpner sesongen.

Jeg har i det siste tatt meg selv i å tenke at det å delta på de samme løpene hvert år ikke gir meg noe glede lenger. Fra da jeg startet å løpe har jeg blant annet deltatt på Sentrumsløpet, KK-mila og iForm-løpet x-antall ganger. I 2017 vil jeg vekk fra det kjære og kjente og heller kaste meg ut i løp jeg aldri har deltatt i før. Der finner jeg gleden min, i ukjente trakter hvor nye impulser, opplevelser og inntrykk stadig gjør sitt fremtog. Jeg håper og tror at 2017 kan bli en svært spennende løpesesong. 

Likes

Comments