Igår var det ett år sedan Julia somnade in. Hon är såå saknad. Av både familjen och Fille.

Hon kommer alltid finnas i våra hjärtan och hon kommer aldrig glömmas.

Jag minns hennes sista morgon som igår. Hur vi alla satt på trappan för att ta ett sista foto.

Vi alla saknar dig! Du är oförglömlig Julia💞


20040921   🕇20160523

Ett par bilder på älskade Julia⬆💞
Bild 1: När vi satt på trappan för att ta ett sista foto.
Bild 2:  En fin bild på en trött Julia.
Bild 3: Precis innan hon ska få valpar.

We miss u💔❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!
En av tre praodagar är gjorda. Det var faktiskt roligare än vad jag trodde att det skulle vara.

Idag blir det först prao sedan ska vi förhoppningsvis till Olofström och kolla på Elise när hon tränar. Hon ska även få sin sin present eftersom att hon inte var på tävlingen i söndags. Så därför har jag inte kunnat visa vad hon ska få😋

Igår fick vi tid till veterinären med Bella. Nästa tisdag, exakt om en vecka. Känns både bra och dåligt. Rädd för att dom ska hitta något men bra för då för vi förhoppningsvis rda på varför hon håller på som hon gör.

Igår red vi barbacka. I början fick det bra. Hon var fin och pitv så fort Donna var framför men så fort Bella skulle gå först så blev det tvärstopp och hon vägrade gå. Det låg även kvar en bom ifrån förgår och det var knappt att jag fick över henne över en BOM. Aja nu tar vi det lite lugnt till veterinären. Vet inte om jag ska rida med sadel mer innan nästa tisdag.
Men idag får hon vila.

Vi hörs!❤💫

Likes

Comments

Godmorgon!
Igår tävlade Saga i Sölvesborg. Det gick jätte bra! En felfri runda och en med ett riv för att han kom för nära. Så hade en bra debut! Själv så var det lite jobbigt i mellan åt då jag såå gärna själv hade velat hoppa där. Men, men det kommer förhoppningsvis fler gånger.

När vi kom hem fick jag rida Hilda. Vi tog mammas egna sadel men vi fick lägga en acavallo padd under för att den skulle ligga bra. Redan efter första varvet kände jag mig väldigt trygg på henne. Hon testade mig lite med att inte gå fram, gå in i mitten osv. men det gick bra. Traven var väldigt stor och de första trav stegen var lite små läskiga. Men samma där, efter första varvet kände jag mig trygg. Tanken var att jag bara skulle skritta och trava men jag provade lite galopp också. Hilda har verkligen inga muskler så det var svårt att hålla galoppen i paddocken. Men hon var såå duktig. Hon galopperade en kortsida i båda varven. När vi hade ridit klart, fick hon bada lite då hon blev svettig. Hon bara stod och njöt😅 Trots att det var kallt vatten.

Efter det åkte vi ner till sommarbetet med Hilda och Lotta. Där nere ska Hilda få "äta upp sig" då hon är väldigt tunn nu efter resan till oss. Sedan ska vi arbeta vidare med muskler osv. Jag tror att detta kommer bli bra!

Sedan red jag Bella. Det gick inte bra. Jag skulle hoppa ett par språng med sadeln vi lånar för den måste snart tillbaka. Det fungerade inte överhuvudtaget. Hon vägrade hoppa. Jag kunde gå på henne hur mycket som helst och bli hur arg som helst men hon hoppade inte ändå.
Nu har det varit så ett bra tag. Alltså att hon inte hoppar. Och hon går knappt fram när man rider vanligt heller.
Så nu har vi beslutat oss för att ta det ett steg längre och kolla om hon har ont. Där efter får vi se om hon är en ponny för mig eller inte.

Idag är det inte vanlig skola. Jag har 3 dagars prao denna veckan 🙌 Ska bli roligt men jag är lite smått nervös😅
Jag kommer vara i en blombutik. Det ligger nära hem så det känns skönt. Jag börjar klockan 10 och slutar klockan 17 alla dagar.

Idag ska Bella ridas barbacka för vi ska se hur hon rör sig. Om hon rör sig annorlunda med sadel och barbacka.

Vi hörs 🙌💫

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag skulle jag och Bella tävlat vår första lokala tävling. Men efter som att jag inte har en egen sadel så får vi hoppa över det. Men jag följer med och hjälper o hejjar på Saga och mina kompisar. Jag ska även ge bästa Elise presenter då hon fyllde 15 i fredags. Vad hon får, får ni veta senare 😋
Det suger rent ut sagt att inte få tävla men det finns inte så mycket att göra.

I eftermiddag ska jag få rida Hilda lite, den nya hästen. Men det kan jag bara göra om vi hittar en sadel till henne. Jag ska bara rida lite och kolla så att hon lyssnar och så att det finns "gas" och "broms". Tanken är att hon ska ner till sommarbetet till ponnyerna nästa vecka och där nere finns ingen paddock eller något som är inhägnat.

Hilda verkar väldigt trevlig och mysig. Jag tror att det kommer bli en perfekt häst till mamma. ❤

I eftermiddag ska jag även rida Bella. Vi ska ta några språng i sadeln då vi inte gjort det ännu.

I eftermiddag får ni veta vad Elise får, Hur det gick o rida och lite vad som händer nästa vecka. Det kommer bli en spännande vecka! Kika in här då 🙌

Vi hörs senare 💫

Likes

Comments

Godmorgon !
Äntligen fredag igen🤗
Denna dagen kommer bli såå rolig! Först skola. Kort dag med 4/5 lektioner. Sedan i eftermiddag ska vi till Kristianstad. Vi ska bland annat till hööks. Jag har inte planerat att köpa något speciellt men det är ju hööks jag ska till och därifrån följer alltid  saker med hem 😉

Ikväll ska antingen Bella vila eller ska jag rida en runda barbacka. Igår var hon helt fantastisk. Jag red barbacka och vi hoppade lite små hinder. Vad hon hoppade! Så duktig! Det var ett hinder som var lite läskigt och det hoppade hon som det vore en meter när det var MAX 70 cm. 😂 Min prinsessa💫

Vi välkomnar även Hillstreet Lass "Hilda" som hon kallas till vårt stall. Ännu en häst från världens bästa Janni! Det är tanken att detta ska bli mammas lilla pålle. Hittills verkar hon vara trevlig. 💖

Vi hörs 💫

Likes

Comments

Hej!
Igår fick Tuva-Lii och Lotta hoppa 20 cm två gånger. Det gick jätte bra och dom var så duktiga. Lotta var jätte taggad och pigg. Öronen var framåt HELA tiden och hon var jätte glad. Jag blev så lycklig av att se henne så glad! Eller man kanske säger tvärtom, jag blev så glad av att se henne så lycklig? Aja ni fattar 😉
Tuva-Lii tyckte att det var jätte roligt och hon tjatar redan om nästa gång och då ska dom hoppa högre enligt henne. Vi får väl se 😉
Jag bjuder på en STOR bild bomb på dom här nedan. Visst är dom söta? 😍

Bella fick vila igår. Idag ska jag springa till hästarnas sommarbete. Det är ca 4 km dit. Om 13 dagar, alltså inte ens om två veckor, springer jag bro loppet. Det blir en nu utmaning men det kommer bli såå kul! Jag springer 5 km. Så jag börjar med att springa till sommarbetet idag och sen ska jag försöka springa 5 km ett par gånger innan bro loppet.
Bella ska ridas. Antingen rider vi bara lite markarbete eller så ska jag försöka hoppa några språng i den nya sadeln. Vilket fall som helst så är jag super taggad!

Vi hörs 💫

Likes

Comments

Hej!
Ja jag vet att jag inte har bloggat något på ett tag men det har gått sådär med Bella och motivationen har varit på botten. Men nu börjar jag om från "början".

För ca tre veckor sedan hoppade jag pay and jump i Tingsryd. (resultat finns i ett inlägg längre ner)
Då var hon sååå sur! Hon hoppade bara för att hon var ""tvungen"".
Jag fortsatte o rida hemma och det gick sådär. Hon var jätte fin i början av ridpasset men på i mitten av ridpasset ställde hon sig i mitten av ridbanan och där stod hon tills jag gav upp. Hon tog inte ett steg till på de ridpasset.
Våran massör kom hem och rättså snabbt kom vi fram till att hon har ont i ryggen pgr av sadeln. Så nu är det bara att leta efter en ny sadel.

Vi var iväg igår o provade en sadel. En santa Cruz Sabine. Den låg bra och Bella verkade trivas i den. Även jag tyckte att den var skön. Vi tränade även för Katta och det gick faktiskt över förväntan. Hon gick fram hela ridpasset och hon var så fin. Det finns film från traven på Bellas Instagram.
-  ballinarabreeze
Kommer även lägga upp en film från galoppen.
Så den sadeln har vi nu lånat. Tanken är att jag ska hinna hoppa lite i den innan vi bestämmer oss.

Eftersom att jag inte riktigt har en sadel nu så har vi strukit oss till helgens lokal. Jag är jätte ledsen över det då jag verkligen vill tävla nu men jag kan tyvärr inte göra något.

Ikväll är det pay and jump. Jag skulle ju egentligen hoppat men även de får vi stå över. Så Tuva-Lii ska faktiskt få hoppa Lotta en klass.
Bella får vila idag. Eller om jag går en runda med henne sen.
Imorgon ska vi antingen småhoppa lite i sadeln annars ska vi galoppera på galopp sträckor i skogen.

Hästarna har förresten släppts på sommarbete.
Där finns ingen riktig paddock utan vi får hoppa lite i skogen.

Nu blir det skola så hörs vi sen 💫

Likes

Comments

För ett tag sedan vann jag en egen designad lyckoängel hos design J.M.L
Det var SÅ svårt att bestämma sig för färg osv.
Jag bestämde mig tillslut för en beige/brun. Jag beställde även två super snygga silver kronor.
Förr förra veckan kom dom och jag är såå nöjd! Det lilla jag har hunnit använda dom, så har dom super bra kvalité! Jag tycker att det är super bra "service".

Så jag tycker att ni borde beställa änglar där ni också! Jag kommer definitivt köpa fler änglar där!

Ni hittar design J.M.L på instagram och här på nouw

@designjml

💫

Likes

Comments

Hej!
Igår kväll klockan 18.00 kom vi ner till Malmö. Det är sååå vackert här!
Efter att vi hade ätit igår kväll gick vi till havet. Såå fantastiskt fint! Det blev massa bilder🙈
Nu är vi påväg till toughest jag springer imorgon men idag springer moster.
Jag är så taggad till imorgon och jag önskar moster ett stort lycka till idag!

Vi hörs senare💖

Likes

Comments