Måndag, ny vecka👐
Bloggen har stått tom ett tag. Vilket jag ångrar. Anledningen är att min mobil gick sönder så jag får ha den jag hade innan.

Iallafall tänkte jag starta veckan med veckans ridschema. Det var länge sedan nu.

Måndag: Vila eller skog
Tisdag: Behandling
Onsdag: Vila
Torsdag: Vila/skritt
Fredag: Skog
Lördag: Paddock/hoppa något språng
Söndag: Tävling 🎉

Det blir mycket vila denna veckan eftersom att hon får behandling imorgon.

<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ny vecka👐
Det känns som att jag mer eller mindre bor i drömmar. Jag får nypa mig i armen för att förstå att det är sant.
Zoe är heeelt fantastisk.
När hindrena börjar bli högre börjar jag tycka att det är jobbigt. Ja jag erkänner att jag har respekt för höjder. Men igår när mamma satte upp ett räcke på 85 cm kändes det såå enkelt. Jag kände mig helt lugn och det var inte det minsta jobbigt. Nu har jag fått "blodad tand" och jag vill tävla och träna nuuuu.

Idag är det först skola. Jag brukar inte ha några problem med att gå till skolan. Jag brukar tycka att det är roligt. Men idag känns det sådär.
När jag kommer hem ska jag och Zoe rida ut en runda i skogen och ladda upp inför imorgon 🙄 Längtar så sjukt mycket till imorgon kväll. Varför berättar jag imorgon eller ikväll.

Vill ni se filmen från när jag hoppade igår så finns den på min Instagram.

lovisa.johanssoon03 

Vi hörs <3

Likes

Comments

Lördag👐
I torsdags åkte vi till Göteborg och just nu är vi påväg hem. Jag tackar Göteborg för denna gången och det har varit super roligt.
Igår var vi på universeum och på liseberg. En helt fantastisk dag från början till slut. Idag har vi varit på EM i fyrspann. Det var svårt att se hästarna då det var så sjuukt mycket folk. Men ett par hästar hann vi se. Sedan begav vi oss till Heden. Vi gick ett varv på mässan. Verkligen skillnad på denna mässan jämfört med Göteborg horseshow och Falsterbo.
Jag fick iallafall med mig hem ett par orangea bettplattor.

Nu är vi påväg hem som sagt. Jag hinner nog inte rida idag då vi är hemma sent men hon ska iallafall hem. Imorgon blir det ridning!

Imorgon är det pay and jump i Mörrum. Jag ska inte hoppa men då det är ungdomsektionen som håller i den så ska jag hjälpa till. Kom och hoppa eller titta! :)

Vi hörs ♡

Likes

Comments

Nu har jag börjat 8:an och det börjar bli dags att tänka på vad jag vill gå för gymnasie. Det står mellan två olika program  hittills.
•Media
•Naturbruksgymnasie
Jag vill ha nära hem då jag vill fortsätta rida och tävla om intresset finns kvar.
Anledningen till att jag funderar på media  är att jag alltid har velat bli fotograf. Jag tycker att det är super roligt att fota och allt som hör till. På Karl Oskar cup, fick jag lov o fota Saga och Glasan och en kompis. (Det var hennes kamera jag fotade med) Det var då som jag verkligen började fundera på det.
Sen har vi ju naturbruksgymnastiet. Alltså jag vet inte riktigt. Jag har mycket mer nytta av att gå media i framtiden men samtidigt vill jag gå något med djur. Men iochförsig så kan du använda hästarna (djur över huvudtaget) o fota.
Jag har lite att fundera på. Det är ett tag tills det ska väljas och jag lovar att jag kommer hinna ändra mig 1000 gånger tills dess.

Likes

Comments

Onsdag👐
Redan gått två dagar i skolan. Sommarlovet har gått lite för snabbt. Nu är det dags att gå tillbaka till den vanliga vardagen. Träningsvärken efter nattpuls börjar lägga sig.

Allt går super med Zoe. Jag gillar henne mer och mer för varje dag. I måndags red vi ut med Saga och Glasan för första gången och det var såå roligt. Hon är helt fantastisk.

Igår red jag Athena och Manga. Zoe vilade då hon har gått varje dag sen hon kom. Hon förtjänade en dags vila.

Idag blir det bomarbete med Zoe i paddocken. Ska bli så roligt!

Imorgon åker vi till Göteborg. Vad vi ska göra där får ni veta sen. Men det ska bli spännande!

Idag åker jag till Lund med klassen.

Likes

Comments

Jag har fått ganska mycket frågor angående Bella. Hur ligger det till med henne? Jo det ska jag berätta för er nu.

Innan Bella blev skadad började vi fundera på om Bella verkligen var rätt häst för mig. Vi funderade på om hon verkligen ville det jag ville. Ett tag senare blev hon skadad och har nu vilat hela sommaren.
Vi vet inte hur länge Bella kommer vara skadad och jag vill rida och tävla nu. Eftersom att vi är osäkra på om Bella verkligen vill hoppa så köpte vi Zoe.

Vi sålde Hilda igår och det gjorde vi för att vi tyckte att hon var lite stor och hon passade oss inte riktigt.

Såå, nu till vad som kommer hända med Bella.

Mamma tar över henne. Det är självklart jobbigt då jag önskar att jag hade kunnat ha henne själv. Men jag vill tävla och jag är osäker på om Bella vill det. Men när Bella är frisk och om hon vill hoppa och tävla så kommer jag få hoppa/tävla henne om jag vill.

Detta känns bra även om det är som sagt jobbigt. Men nu ska jag satsa på Zoe och det ska bli så spännande o se vart vi kommer.

Ballinara Breeze ♡

Likes

Comments

Idag kan jag även stolt presentera Kilcorban Zoe. Hon är min nya bästa vän och tävlings kamrat. Hon är en stor C-ponny född 2009. En väldigt pigg och het ponny som äääälskar att hoppa. Kommer från Irland där hon har tävlat upp till 1 meter. Även tävlat i Sverige två tävlingar. Inga toppen resultat då det går för fort så hon river. Hon behöver en ryttare som kan få tillbaka henne mellan hindrena. Jag är riktigt spänd på vår framtid tillsammans. Jag hoppas att ni vill fortsätta följa mig och Zoe på vår framtid ihop här på bloggen.

Kilcorban Zoe ♡

Likes

Comments

Idag kan jag berätta att Hilda är såld. Såld till en tjej som står inackoderad hos vår tränare. Det känns bra trots att det alltid är jobbigt att sälja hästar. Jag är säker på att Hilda kommer få det super bra. Eftersom att hon står hos vår tränare kommer vi kunna hälsa på henne ofta.
Jag tänkte lägga in massa bilder från tiden som vi haft Hilda. Det blev inte så länge vi hade henne men det blev mycket bilder ändå.

Hill Street Lass♡

Likes

Comments

Godmorgon❤
Tisdag. Ganska fint väder och klockan är inte så mycket.

Igår red jag Athena. Hon var såå fin. Väldigt mjuk. Ställde henne till höger och vänster i båda varven i galopp. Gjorde lite galopp ombyten och hon var såå fin. Pigg var hon med. Det kändes bara så bra. Förhoppningsvis hinner jag rida henne idag också.
Denna veckan ska vi försöka hoppa lite. Var 3 veckor sedan sist.
Hon tycker att det så kul och hoppa. Hon tror att vi ska hoppa bara det står ett hinder i paddocken.

Idag händer det spännande saker men jag vill inte berätta vad ännu. Ni kommer få veta. Jag lovar.

Vi hörs ❤

Likes

Comments