på fredagen var jag med vänner, typ hela natten o långt in på lördagsmorgonen men gud va kul vi hade! skrattat så mycket, älskar mina vänner något enormt mycket! finns inga som ni<3
efter att bara sovit 2 o en halv timme så var det bara att gå upp, men kunde inte fått en bättre morgon fika med gudmor o hjälpte henne att handla lite sen va troll här, en fin kaffe stund med en saknad vän oxå. samt vart med den vännen jag står närmast med <3. nu ska jag försöka slappna av o sova lite.
får se hur det går, ångest så fort jag inte har någon o fokusera på längre.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

haft en slödag märks att det är söndag, men ikv åt jag hos petra o martin och vi gjorde ett test. senare kom kassie upp till mig o vi tände ljus o bara va, mysigt! jag har köpt en ny bok så den ska jag läsa i nu innan jag somnar hoppas den är bra iaf! imorgon är det en ny vecka o det händer lite olika saker på dagarna :) på tisdag får jag träffa mitt älskade barn igen wiiihoo <3

Likes

Comments

varit igång sen 10 idag, hjälp finaste petra och martin o flyttat massa grejjer från ett garage till ett annat. dem bjöd på pizza och jag fick en super fin tavla som nu hänger uppe på väggen i min läshörna. vi hann även plugga lite till :). efter när jag kom hem storstädade jag lägenheten, så nu är alla rum fina igen, o jag har krypit ner i en renbäddad säng som jag inte sovit i på evigheter, nöjd chey som mår bra ikväll !

Likes

Comments

hunnit me massa idag, möte,körskoletest,trollen,tvättat, lagat matlåda o varit med min finaste kassie <3
trots att jag i nuläget inte mår så bra så försöker jag ta nya tag nu, inga fler återfall!imorgon blir än bättre dag! praktik o lite annat. nu ska jag försöka sova lite också är rätt trött så det ska väl förhoppningsvis gå :) 

Likes

Comments

leende läppar- gråtande själ.
hemska tankar- fast jag vill väl.
ledsna ögon- falska skratt.
kalla tårar som faller varje natt.
stark på utsidan,svag därinne.
mörka stunder i mitt sinne.
jag bär en mask som ingen ser, den hjälper mig att le. varför är det bara jag som vet, mina tårar har blivit min hemlighet.

ledsen ikväll vet inte varför men det blir bra ändå, känner mig ensam fast jag har många runt mig.
tårar som rinner av olika anledningar, men de är okej bara det stannar vid tårar. o inget mer! fördjupar mig in i min bubbla med mina pennor o målar istället det får en alltid lugn. sen blir det att sova, hoppas iaf få några timmars sömn inatt !

Likes

Comments

jag är sömnlös, men glad ändå landat i soffan efter en bra dag. mys med kassie vi lagade mat o kollade tv sen målade hon mina naglar.
senare idag ska jag träffa jackii längtar redan 😍
betalat alla räkningar o jag känner mig inte ens fattig (wiiihoo)... på onsdag ska jag på möte o sen umgås med en riktig fin människa som jag inte träffat på snart ett år , haha vi e världelösa på att ses men på onsdag är det vi som gör kalmar osäkert !!:D
har även bestämt mig nu på riktigt att ta tag i mitt liv igen, äta frukost,lunch o middag, inte slarva med medicinen o försöka få en bra dygsrytm igen för det va då jag mådde som bäst o det är så jag vill ha det i mitt liv!!
det finns fortfarande svåra saker att hantera i mitt liv men sakta o säkert börjar jag förstå att det är över mellan oss, o att mina planer inte stämde överrens med verkligheten, känner mig så dum som gick på det yttligare en gång.. men så är livet allt kan inte gå likabra som man vill....

Likes

Comments

ett par dagar sen jag skrev nu, inte haft orken o inget att skriva om..
varit sjuk men känner mig så mycket bättre nu :).petra kom med soppa o kolsyrat vatten till mig, sen kom finaste kassandra över o kollade på lyxfällan o outsiders med mig:).   i helgen blir det att åka till mammii o på lördag kalas för loke.
längtar otroligt mycket till tisdag då jag äntligen får träffa jackii igen :D <3 saknar henne hela tiden o vill bara ha henne hemma hos mig. men nu är det inte så än o jag är trygg med dem hon är hos just nu, självklart är målet att hon ska hem till mig.

Likes

Comments

jag är så otroligt stolt o glad över mig själv just nu, klarade uppkörningen!! alltså jag blev GODKÄND kan knappt tro det själv!!! på måndag är det uppskrivning kanske om jag pluggar gärnet nu så kanske jag har mitt efterlängtade körkort skulle bara kännas så bra, det har jag kämpat på lääänge nu!!!
annars har dagen varit bra, möte o en liten miss i planeringen av mig själv.. råkade somna men tack vare trollen han jag i tid så tacksam över det!!!!:)
imorgon ska jag till praktiken o senare bara ta det lugnt o plugga såklart :D
nu ska jag sova så godnatt på er :)<3

Likes

Comments

idag har varit en bra dag :) vart o träffat mitt älskade barn, varit med en underbar vän o bara varit allmänt glad!!
bokat ett möte på måndag för vidare information om bl.a hur jag kan få hem jackii, mina troll ska även följa med så nu kan nog inget gå fel! jag är iaf glad för varje framsteg jag gör just nu :D
bara det att jag har fått rutiner på allt igen känns så otroligt bra. äta frukost,lunch o middag och allt hemmagjort o lite nyttigt skadar ju inte ett dugg!! sova innan kl 1(egentligen är måler runt 11-12) o gå upp och fixa mig lagom till halv 9. just nu älskar jag hur jag lever, nu ska det bara läggas till lite praktik o möten så är allt som det ska o hur jag vill ha det i mitt liv!
imon är en stor dag för mig,men det kommer upp imorgon, så ni får vara nyfikna;) nu ska jag sova :) kram på er alla som läser min blogg :)<3

Likes

Comments