View tracker

som sagt o gjort det blev ett pepparkakshus tills imon då vi har julmys! ser framemot det super mycket. bara härliga gänget och lite pyssel kanske nån drink även slinker ner ;)..
nu har jag krypit ner i mitt rum hos mamma o ska sova!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

i tisdags tapetserade vi i vårt kök, vi blev såå nöjda ! nu är det bara målning o lite små fix kvar där! sen är det mitt rum. jackiis som självklart ska bli rosa är också ett projekt!! hur ska vi kunna vänta ända tills 1 feb innan vi får flytta in helt sååå långt tid ju 😂🙈🙉🙊
nästan allt är packat i min nuvarande lägenhet bara köket kvar hoppas jag blir av med den fort ! vill bara flytta just nu.
ikväll hade vi myskväll framför tv, så mycket bättre och någon supermysig jul film. imon ska jag försöka få till ett pepparkakshus. nu ska jag sova :) <3

Likes

Comments

View tracker

inte skrivit på ett tag, men nu så är jag nog igång igen!! hänt mycket bara dem senaste dagarna, snart går flytten! juste jag har nämligen gått och blivit med hus !!!! haha kan knappt förstå det men nu går flytten tillbaka till målerås, självklart har jag världens bästa inneboende oxå ! vi längtar galet mycket tills vi kan sätta igång med våra planer !!! sinnessjukt roligt,spännande och galet men mycket genomtänkt!! :)
nu är det sova som gäller! varit igång hela dagen, fast på världens bästa sätt med mitt egna lilla hjärta (jackii) <3

Likes

Comments

på fredagen var jag med vänner, typ hela natten o långt in på lördagsmorgonen men gud va kul vi hade! skrattat så mycket, älskar mina vänner något enormt mycket! finns inga som ni<3
efter att bara sovit 2 o en halv timme så var det bara att gå upp, men kunde inte fått en bättre morgon fika med gudmor o hjälpte henne att handla lite sen va troll här, en fin kaffe stund med en saknad vän oxå. samt vart med den vännen jag står närmast med <3. nu ska jag försöka slappna av o sova lite.
får se hur det går, ångest så fort jag inte har någon o fokusera på längre.

Likes

Comments

haft en slödag märks att det är söndag, men ikv åt jag hos petra o martin och vi gjorde ett test. senare kom kassie upp till mig o vi tände ljus o bara va, mysigt! jag har köpt en ny bok så den ska jag läsa i nu innan jag somnar hoppas den är bra iaf! imorgon är det en ny vecka o det händer lite olika saker på dagarna :) på tisdag får jag träffa mitt älskade barn igen wiiihoo <3

Likes

Comments

varit igång sen 10 idag, hjälp finaste petra och martin o flyttat massa grejjer från ett garage till ett annat. dem bjöd på pizza och jag fick en super fin tavla som nu hänger uppe på väggen i min läshörna. vi hann även plugga lite till :). efter när jag kom hem storstädade jag lägenheten, så nu är alla rum fina igen, o jag har krypit ner i en renbäddad säng som jag inte sovit i på evigheter, nöjd chey som mår bra ikväll !

Likes

Comments

hunnit me massa idag, möte,körskoletest,trollen,tvättat, lagat matlåda o varit med min finaste kassie <3
trots att jag i nuläget inte mår så bra så försöker jag ta nya tag nu, inga fler återfall!imorgon blir än bättre dag! praktik o lite annat. nu ska jag försöka sova lite också är rätt trött så det ska väl förhoppningsvis gå :) 

Likes

Comments

leende läppar- gråtande själ.
hemska tankar- fast jag vill väl.
ledsna ögon- falska skratt.
kalla tårar som faller varje natt.
stark på utsidan,svag därinne.
mörka stunder i mitt sinne.
jag bär en mask som ingen ser, den hjälper mig att le. varför är det bara jag som vet, mina tårar har blivit min hemlighet.

ledsen ikväll vet inte varför men det blir bra ändå, känner mig ensam fast jag har många runt mig.
tårar som rinner av olika anledningar, men de är okej bara det stannar vid tårar. o inget mer! fördjupar mig in i min bubbla med mina pennor o målar istället det får en alltid lugn. sen blir det att sova, hoppas iaf få några timmars sömn inatt !

Likes

Comments

jag är sömnlös, men glad ändå landat i soffan efter en bra dag. mys med kassie vi lagade mat o kollade tv sen målade hon mina naglar.
senare idag ska jag träffa jackii längtar redan 😍
betalat alla räkningar o jag känner mig inte ens fattig (wiiihoo)... på onsdag ska jag på möte o sen umgås med en riktig fin människa som jag inte träffat på snart ett år , haha vi e världelösa på att ses men på onsdag är det vi som gör kalmar osäkert !!:D
har även bestämt mig nu på riktigt att ta tag i mitt liv igen, äta frukost,lunch o middag, inte slarva med medicinen o försöka få en bra dygsrytm igen för det va då jag mådde som bäst o det är så jag vill ha det i mitt liv!!
det finns fortfarande svåra saker att hantera i mitt liv men sakta o säkert börjar jag förstå att det är över mellan oss, o att mina planer inte stämde överrens med verkligheten, känner mig så dum som gick på det yttligare en gång.. men så är livet allt kan inte gå likabra som man vill....

Likes

Comments