Header

Hejsan... I måndags skrev jag att jag och Larsson skulle på bio MEN innan det skulle jag byta P-stav.... Och det är vad detta inlägg kommer handla om... Alltså jag är ingen person som är "rädd" för saker när det gäller läkare, barnmorskor och liknande. Men alltså nu är jag lite "rädd" eller alltså inte rädd men jag vet inte hur jag ska förklara. Såhär är det iallafall, för 3 år sedan när jag satte in min första P-stav så fick jag ett REJÄLT blåmärke, jag hade inte speciellt ont och man kände inte P-staven alls mycket. Då hon som tog in den satte den väldigt långt in i själva "köttet". Men nu när jag satte in min andra så satte hon in den väldigt "långt ut" jag känner den så bra som att det inte ens är hud mellan mitt finger och själva staven. Plus att jag är jätte öm, om jag höjer min arm över axeln så spänner det hur mycket som helst. Det känns även som att jag blöder från "P-staven" hela tiden... Eftersom att min första P-stav inte kändes såhär så blir jag lite orolig samtidigt som jag vet att det inte är någon fara.
På bild syns det knappt men i verkligheten så kan jag till och med se vart P-staven ligger....
(De blåa lilla vågräta sträcket är bara ett sträck från en penna)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är det dags igen. Efter skolan ska jag övningsköra med "pappa" igen och detta blir förmodligen sista gången jag kör tills jag börjar på körskolan. Jag hoppas såklart att det går så bra som möjligt då det blir lättare att köra med körskolan om jag redan kan köra eller vad man ska säga.

Likes

Comments

Älskade sommar, kan du komma snart? Jag sakna dig så mycket, jag saknar din värme, att kunna gå utan jacka, att kunna vara ute sent på kvällarna, att se träden få sin fina gröna färg, att se alla blommorna knoppa ut. Så snälla sommaren kan du inte komma snart? Jag saknar dig!

Likes

Comments

Godmorgon, denna vecka börjar så bra den bara kan. Först och främst så är det ytterligare en vecka närmare sommar och sol. Men det är även så att just idag, denna måndag så händer det 2 speciella saker. Den ena saken är att jag ska byta p-stav, jag har alltså haft min p-stav i 3 år nu så det är dags att byta ut den... Jag är lite nervös inför detta, inte för att det ska göra ont eller så, jag är väldigt smärttålig så det är inte de. MEN jag är orolig för att jag kommer få mycket mens... Jag har nämligen haft sådan tur med min nuvarande p-stav då jag haft mens ca 15 gånger på 3 år, vilket är sjukt skönt. Och jag vet att när en av mina vänner bytte p-stav efter 3 år så började hon blöda hur mycket som helst och det orkar jag verkligen inte med... För jag blir en sådan ragata, en riktig jävla bitch blir jag under mensen så aah liksom det är ju Granis som får ut av de mesta när jag är sådan och det är inte okej.
P-staven ska jag iallafall byta kl 15.00 och efter det ska jag och Larsson hem till mig för att sedan, kl 19.00 gå på bio "beauty and the beast". Det var inte alls länge sedan jag och Larsson var på bio men det är lite vardagslyx att gå på bio, tycke jag iallafall.
Efter bion följer Larsson med hem, hon stannar tills imorgon så åker vi till skolan tillsammans.

Likes

Comments

Hejsan hejsan, hur fint väder är det inte idag?! Blev sugen på att ta en liten promenad så jag gick och kollade lite hur det ser ut här omkring. Slutade med en 30 minuters promenad och massa uppförsbackar. När jag kom hem hade Granis satt upp en hängmatta och GUD så skönt det var att ligga i den!
Imorse var Granis far här och hälsade på samt att han kollade på ett av våra köksskåp som han förmodligen ska fixa 2 luckor till.
Just nu står Granis i köket och skalar potatis medan jag kollar på Sofias änglar, efter de blir det att hoppa in i duschen.

Likes

Comments

Som jag skrev igår så skulle jag åka till Norberg efter jobbet för att ge Ebba en present. Och ja ni förstod kanske inte varför men det är så att IDAG fyller min ängel 16 år! Jag minns så väl när jag satt och skrev ett inlägg om hennes 15 års dag för exakt 1 år sedan. Och jag fattar att de inte är kul att läsa typ samma sak varje födelsedag, varken för de som läser eller för den som fyller år... Därför tänker jag bara göra det väldigt kort detta år.
Ebba min lilla mupp, grattis på 16 års dagen, nu får du börja övningsköra så jag vill passa på att varna alla i trafiken att hålla sig inomhus de närmsta åren!
Älskar dig något enormt mycket och det hoppas jag att du vet, puss på dig min lilla saltgurka!

Likes

Comments

Morrn morrn, idag är det jobb - lördag som ni redan vet vid detta lag. Jag hoppas på att få reda på sommarjobbet idag, om hur många och vilka veckor jag ska jobba. Efter jobbet kommer förmodligen mamma och hämtar mig och skjutsa mig till Norberg där jag ska träffa Ebba och ge henne en present. Efter det vet jag inte vad som händer, åker nog hem till Granis men vet inte riktigt än.

Likes

Comments

I måndags, alltså den 13:de Mars åkte jag till körskolan för att prata lite med dom och se hur jag ska göra för att jag ska kunna ta körkortet på bästa tänkbara sätt. Och det känns faktiskt superbra nu, jag tog "körpaketet" med 16 körlektioner plus att jag köpte till böcker då jag lär mig mer på det än på dator.
Jag har alltså satt ut alla mina körlektioner, vi har även bestämt när jag ska göra risk 1:an, risk 2:an, skrivningen och uppkörningen. Så om allt går enligt planerna så kommer jag att ha körkortet den 31 maj. Vilket skulle vara hur underbart som helst.

Likes

Comments

Hejsan, snart ska jag och Larsson åka till skolan, detta är ingen vanlig torsdag nej för idag ska några i min klass plus några från lite andra klasser åka till Västerås och kolla på Mälardalens högskola och lite sådant. Efter det ska vi till skolan igen och ha en estetik och media lektion(då i håller på med våran film). Det är iallafall så denna dag ser ut, jag hoppas att det blir kul i Västerås men man vet ju aldrig...

Likes

Comments

Idag är det onsdag, en av veckans skönaste dagar då det bara är estetiska lektioner hela dagen! Efter skolan ska jag och "pappa" övningsköra lite och det följer Larsson med på. Efter det följer Larsson med hem och sover kvar, jag tycker att det är så otroligt skönt att sova med kompisar på vardagar.
Det är liksom lite sådär vardagslyx att hinna vara med sina vänner under skoldagarna, det känns så bra i hela kroppen på något sätt. Plus att själva skolveckan går så mycket snabbare då också med tanke på att det känns som en minihelg, det uppskattas verkligen!
Jag ska fråga Larsson om hon kan läsa lite i körkortsböckerna för mig och hjälpa mig plugga lite sådan också.
Måste bara säga det är jag ändå skriver om Larsson och det är att jag inte kan förstå hur någon kan stå ut med mig så mycket som Larsson gör! Hon träffar mig varje dag i skolan, hon hjälper mig att förklara de skoluppgifter jag inte förstår, hon läser böcker för mig, hon förklarar och lägger ner så mycket tid på mig och ÄNDÅ orkar hon sova hos mig och ha mig hos henne... Jag förstår verkligen inte hur hon orkar med mig när jag knappt orkar med mig själv vissa stunder haha.

Likes

Comments