Header

Godmorgon, gårdagen bestod av en tripp till Västerås för att köpa lite olika grejer som mat, en madrass till husvagnen och lite annat smått och gott.
Senare på kvällen bjöd vi Granis far och 2 av hans kompisar på kräftor och kex såå gott och mysigt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

För idag får jag ÄNTLIGEN jobba med mina älskade kollegor Monkan och GB, har saknat dom sååå mycket. Under dom 4 veckorna jag jobbade varje dag så var dom lediga eller hade semester eller liknande så detta blir första gången jag får jobba med dom på ca 1.5 - 2 månader. Så det ska bli riktigt kul!

Likes

Comments

Hej hej, Jag och Larsson var som sagt i Borlänge i måndags och några av er har säkert redan listat ut att jag skulle tatuera mig samtidigt.... Men ja så var det iallafall, jag gjorde min tredje tatuering som blev en hjort med blommor på både hornen och "under" hjorten.
Denna gång när jag tatuerade mig så berättade jag inte det för mamma då hon fullkomligt hatar att jag ens har och tycker om tatueringar... Så jag ville inte typ höra hennes vanliga gnäll om vad jag gör med min kropp.....
Hon såg den dagen efter och ja jag vet inte vad hon tyckte om jag ska vara ärlig. Jag är personligen väldigt nöjd och är så glad att min tatuerare verkligen får fram all jag vill och gör et så bra som han gör!

Likes

Comments

Som jag skrev förut så färgade jag Larssons hår i färgen blå, ja du läste rätt hennes hår är nu mera BLÅTT. Såå snyggt må jag säga och det passar verkligen henne!
Måste faktiskt erkänna att det var riktigt svårt att få en bra efter bild på hennes hår då det är mörkblått. Min kamera verkar inte vilja fånga upp den exakta färgen som hennes hår är men hoppas ni ser någorlunda iallafall.

Före:


Efter:

Likes

Comments

Godmorgon. I söndags åkte jag och Granis till Dala-Järna och hälsade på pappa, samt ät vi träffade Berit. Efter de åkte vi till Nås och hälsade på Hélen och Lars, vi åt lite mat och hade det allmänt mysigt, jag fick även skjuta med luftgevär å jävlar säger jag bara, jag va en naturbegåvning.
På hemvägen släppte Granis av mig i Hedemora hos Larsson och han fortsatte hem.

I måndags åkte jag och Larsson till Borlänge där vi käkade lite samt att jag tatuerade mig hehe.(inlägg om de kommer inom kort)

I tisdags, alltså igår så färgade och klippte jag mitt hår, vilket ni får se inom kort. Jag färgade även Larssons hår vilket ni också kommer få se snart.
De har varit sköna dagar och de känns som jag fått mycket gjort eller vad man ska säga... Liksom jag har träffat människor som jag älskar och gjort saker jag velat.

Likes

Comments

Hej hej, som ni såg igår så var jag och Larsson iväg till Borlänge, och som sagt, exakt vad vi gjorde där kommer ni få reda på inom kort.
Men iallafall så sov jag kvar hos henne inatt och idag ska jag till frisören för ANDRA gången i hela mitt liv, jag ska både klippa och färga håret och vad/hur det blir får ni förmodligen se imorgon!

Likes

Comments

Godmorgon, idag ska jag och min älskade Larsson åka till Borlänge och ha lite mysigt, vi ska göra lite olika saker en av de sakerna är att äta sushi, mums. Vad vi ska göra mer tänker jag faktiskt inte berätta, men de får ni veta sen någon dag.

Likes

Comments

Godmorgon, idag ska jag och Granis åka till Dala-Järna för att hälsa på min pappa. Sist jag träffade honom var på julafton... Vi ska även åka och hälsa på pappas ex fru Hélen som jag inte heller har träffat sen typ 22 eller 23 december...
Sen på hemvägen så släpper Granis av mig hos Larsson i Hedemora så sover jag kvar där och har lite myspys med henne!

Likes

Comments

Ja det jag ser absolut minst fram emot är såklart att jag måste plugga engelska detta år igen då jag inte klarade den i 2:an... Några andra saker jag inte ser fram emot ä de faktum med att min favoritlärare har slutat och att jag måste köra fram och tillbaka till skolan VARJE DAG och det kommer kosta sååå mycket. Något som jag faktiskt fruktar är att detta är det sista året som jag kommer att träffa underbara Larsson så ofta som jag faktiskt gör...

Några saker som jag däremot ser fram emot är såklart studenten, balen, att få träffa Larsson varje dag, att Ebba börjar på samma gymnasium som jag. Konstigt nog så ser jag fram emot gymnasiearbetet, har redan börjat med det så ja det ska bli riktigt kul tycker jag.

Jag tror att detta skolår kommer bestå av väldigt mycket blandade känslor, mycket tårar och minst lika mycket skratt. Tror även att detta år kommer gå så fruktansvärt fort...

Likes

Comments

Alla har vi någon vuxen som alltid tycker, tänker och försöker bestämma/påverka våra val här i livet. För det mesta är det nog ens föräldrar, iallafall för mig. Mina föräldrar är väldigt olika, dom tycker och tänker helt tvärt om (oftast). Så nu tänkte jag berätta lite om vad dom tycker om vissa saker jag har gjort och eller har valt att göra/kommer att göra i framtiden.

- Tatueringar:
Min mamma HATAR att jag har tatueringar då hon inte vill att hennes barn ska ha det. De roliga är dock att både jag och mina bröder har tatueringar haha
Min pappa har inte sagt mer än att mina tatueringar är fina och att jag ska tänka igenom dom ordentligt innan jag gör dom.

- Flyttat hemifrån:
Mamma är glad för min skull att jag hittat någon jag verkligen tycker om så pass mycket att jag tagit det stora steget att flytta ihop... Men samtidigt tycker hon att det är jobbigt då jag har bott hemma i hela mitt liv.
Jag vet inte exakt vad pappa tycker men antar att han är glad för min skull, han märker ingen skillnad då jag aldrig bott hos honom mer än på helger och lov.

- Körkort:
Båda är superglada att jag klarat av det då jag blir helt självständig, jag kan åka vart jag vill när jag.

Likes

Comments