Header

Ja så skönt, har alltså jobbat 2 lördagar i rad plus en söndag och onsdag, torsdag och en fredag. Så nu är det väldigt skönt med en ledig lördag. Som jag dessutom "firar" med att vara i Dala-Järna hos pappa. Ska åka till Hélen vid 11 tiden och senare ska jag, Hélen och Lars äta middag hos Hélens dotter. Ska bli riktigt mysigt sen ska jag passa på och vila upp mig rejält nu innan nästa lördag då jag ska jobba igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej, fredag idag, en av veckans bästa dagar. Idag ska jag faktiskt åka hem till min pappa då det var ett bra tag sedan jag var där. Ska sova hos honom en natt sen ska jag även passa på att sova hos Hélen en natt också. Ska även passa på att göra fransarna hos min kusin då det var ca 8 eller 10 månader sedan jag fixade fransarna sist.
Har även med mig julklappar till både pappa, Hélen, min kusin och till min faster då jag inte kommer hinna tillbaka till dom innan julafton.

Likes

Comments

Godmorgon, idag är det onsdag och lite mer än halva skolveckan har gått. I måndags efter skolan följde Ebba med mig och storhandlade på Willys, efter de skjutsade jag hem henne.
I tisdags, alltså igår gymmade jag och Ebba samt att jag passade på att hämta min post och så. Efter gymmet tankade jag bilen och skjutsade hem Ebba.
Idag efter skolan ska Ebba med hem och sova kvar tills imorgon. blir väl bara att vi tar det lugnt, äter något gott och bara har det mysigt.

Likes

Comments

Detta är en ansikts och kroppsolja som är otroligt skön och den luktar underbart. Den luktar inte så mycket eller starkt utan bara lite i "undertonen" eller hur man ska förklara.
Jag använder den i både ansiktet och på hela kroppen, den enda nackdelen är liksom alla oljor att den är väldigt "dryg" att få bort, den tar liksom väldigt lång tid på sig att torka in i huden...

Likes

Comments

Måndag morgon och endast 2 veckor kvar till julafton, som sagt nu går tiden så himla fort. Denna vecka är det inte så mycket som ska göras. Ska bara sola, gymma, åka till pappa och vara i skolan. Alltså, en hel vecka utan jobb eller några andra måsten.
Efter skolan idag ska jag förmodligen sola, om jag inte är allt för trött vill säga.
Annars ska jag nog börja se över vad jag ska ta med mig för saker till min pappa. Måste även se till så att jag inte glömmer något viktigt som att ta med mig alla julklappar till alla borta i Dala-Järna, Nås och Björbo.
Men nu ska jag göra mig klar inför skolan. Hoppas att ni alla får en underbar vecka!

Likes

Comments

Hejsan, söndag idag och jag kan bara säga att denna vecka har varit bra men ganska jobbig. det är nämligen så att jag har jobbat 4 dagar denna vecka och varit i skolan 2 dagar... Jobbade även förra lördagen och söndagen vilket gjorde att det har varit ännu jobbigare... Har alltså jobbat från 9-18 onsdag-fredag och 8.30-14 igår, så idag ska jag bara vila och ta det lugnt.
Nästa vecka ska jag inte göra så mycket utom skolan, gymma, sola och åka till min pappa.

Likes

Comments

Ja nu är det andra lördagen i rad som jag jobbar, har även jobbat nu varje dag sen i onsdags. Men det är även näst sista dagen jag jobbar innan 2018 börjar.
Idag borde det inte vara så mycket folk då det varken varit barnbidrag, pension eller löning... Så det borde vara lugnt med folk.

Likes

Comments

Godmorgon, godmorgon. Fredag nu igen då och det är helg igen, men inte riktigt den helgen då man är ledig, har kul och gör vad man vill. Nejdå inte riktigt än, det är ju jobb-lördag imorgon. Jag är för första gången inte så jätte taggad på att jobba imorgon då jag jobbade förra lördagen och söndagen plus att jag har jobbar från i onsdags till idag. Men det lönar sig i slutändan då det blir bra med lönen sen hihi.
Men efter jobbet imorgon ska jag bara hem och ta det så lugnt man bara kan göra som människa.

Likes

Comments

Mums säger jag bara, fick hem dessa godingar och dom luktar så ofattbart gott!

Likes

Comments