Header

Satte mig ner häromkvällen och beställde hem lite saker, en parfym som luktar underbart gott och sen råkade det även bli torrschampo.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det finns vissa saker som jag är ganska rädd för och en av dom är framtiden... Samtidigt som jag ser fram emot framtiden så är jag rädd... Det är liksom så omöjligt att förutspå framtiden, man vet aldrig vad som händer, man vet bara vad man vill och tror ska hända.
Visst man vet ju typ att på måndag ska jag göra dittan och den 9 november ska jag göra dattan... Men dom riktiga sakerna som man faktiskt tänker på och inte vet till fullo, som kommer jag att gifta mig? Kommer jag att ha något jobb?  Kommer jag att skaffa barn, ha några djur och kommer jag bo i Västerås, Avesta, Stockholm eller vem vet kanske utomlands?
Som sagt, framtiden är ganska skrämmande man vet aldrig vad som kan hända...

Likes

Comments

Godmorgon, denna vecka har jag fått massor gjort, har hunnit färga ögonbrynen, haft i en färgbomb, jag har hunnit tvätta typ 4-5 maskiner, städa, diskat, bädda rent i sängen, gymmat, förlåt ut hela kylen, varit hos läkaren, fixat med lite papper angående huset och en massa annat plus att jag hunnit med en hel del i skolan också.

Idag ska jag träffa en kompis, hon ska sova hos mig och vi ska förmodligen båda lite tunna och ha de mysigt.

Likes

Comments

Godmorgon, en dag kvar tills helgen drar sig in och man kan andas ut.
Eftersom att det är torsdag så kommer äntligen min älskade pojkvän hem igen! Det är verkligen tomt utan honom.
Men innan han kommer hem så har jag såklart skola och efter jag kommit hem brukar det ta honom ca 2 timmar innan han kommer. Så jag har ytterligare lite längre tid själv...

Likes

Comments

Om ni följt min blogg ett tag så vet ni om att jag har haft vissa beroenden som t.ex. sola solarium, dricka massa Loka, bleka/ha vita tänder och så vidare.
Jag vill fortfarande få så vita tänder som möjligt men det är inte längre ett beroende, iallafall så köpte jag denna. Har inte prövat den ännu men ska göra det så fort jag hinner haha. Jag hoppas verkligen att den fungerar och att jag kan nå de resultatet jag vill.

Likes

Comments

Godmorgon, tisdag idag och det är bara några dagar kvar till helgen igen. Dagen kommer att bestå av 3 lektioner med estetiska ämnen och en enda "vanlig" lektion som är engelska... Men innan det ska jag håll läkaren och ta en massa olika prover.
När jag kommer hem ska jag försöka städa/tvätta lite och bara ta det lugnt!

Likes

Comments

Godmorgon, i fredags efter skolan åkte jag hem, hann inte mer än innanför dörren så skulle jag och Granis tillbaka till Avesta igen för att lämna in bilen och han skulle in på systemet.
Sen blev de bråttom hem för att byta bil och sedan åka till Norberg för att hämta upp Jesper. Från Norberg skjutsade jag dom upp till Smedjebacken där dom skulle dricka lite med några kollegor till dom. När jag åkte tillbaka hem där ifrån så ringde Ebba och Amanda och frågade om jag ville käka lite tacos och bara mysa. Vilket jag såklart inte kunde tacka nej till. Så jag åkte hem en snabbis, duschade och åkte tillbaka till Norberg där vi gjorde tacos.
Amanda hade även gjort lite efterrätt, vi åt, snackade och kollade lite på Idol.
Vid 12, halv 1 åkte jag tillbaka till Smedjebacken för att hämta upp Jesper och Granis. Väl framme frågar dom om jag kan skjutsa hem en kompis till dom. Svarade såklart ja så vi åkte till Nyhammar, sjöng och pratade en massa på vägen dit.
När vi kom hem var klockan 4 på natten så jag somnade direkt... Och 3 timmar senare ringde väckarklockan och jag skulle upp till jobbet. Det var en bra dag på jobbet och när jag kom hem hade vi fått 5 kubikmeter ved som jag, granis och Jesper staplade upp och la i 2 stora "baljor" eller vad man ska kalla det.
Senare på kvällen kom Ebba, Danne och Simon. Dom badade lite tunna och åt mat, jag var så trött då jag bara sov 3 timmar så satt mest i soffan haha.
På söndagen, alltså igår så körde vi tillbaka traktorn hem till Granis far, badade lite tunna och tog det lugnt. Mer än så gjorde vi inte, men kan ju säga att jag varit och är så himla trött och slut i både kropp och huvud..  Har sådan träningsvärk i baksida lår från all vedbärning och ont i ryggen plus att mitt huvud är helt "såsigt".

Likes

Comments

Fick hem dessa snyggingar det blev 2 huvtröjor, en från Levis och en från Adidas. Blev även en T-shirt från Gant och en ursnygg mössa från DOPE,

Likes

Comments

Nu är det dags igen, jobb-lördag. Som vanligt ska det bli kul då jag får träffa några av de mest underbara personer jag känner. Det är så skönt att ha körkort så att man kan köra istället för att vänta på bussar och så vidare.

Likes

Comments

Fredag idag igen, såå skönt med helg. Nu är det bara 2 veckor kvar tills det är höstlov. Det ska bli så skönt att bara ta det lugnt och ha det skönt. Men inatt någon gång ska jag åka och hämta Granis och Jesper i Ludvika då dom är på fest med några från deras jobb.

Likes

Comments