Header

Ja det går inte snabbt men hellre att det går sakta men säkert än att det går snabbt och att man måste göra om hälften. Vi har iallafall bestämt att det ska vara klart till i jul.

Detta var precis i början av renoveringen, vet inte var de andra bilderna tagit vägen men jaja.

Så här såg det ut för en vecka sedan ganska exakt.

Detta är från igår, det syns inte så stor skillnad på bild eftersom att vi bara har slipat nästan alla skåpen och tagit bort färg från en vägg och lite sådant. 
Men det blir mer fix i helgen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon, torsdag idag då.... Ville verkligen bara ligga kvar i sängen idag, den verkligen tilltalade mig att stanna kvar under täcket. Jag brukar inte vara morgontrött men under "vintern" när det blir mörkt ute så blir jag fruktansvärt morgontrött eller ja jag blir trött under stora delar av dagen..... Vilket är jobbigt då jag vill göra så mycket men är för trött för att ens gå ner till köket...

Likes

Comments

Just nu sitter jag i skolan och snorar... Jag har varit snorig i ca en vecka men i måndags blev det mycket värre... Så jag har levt på te, drack minst 6 koppar igår och idag har jag redan hällt i mig mellan 4 och 5 koppar... Så ja det blir ingen kör för mig idag då jag knappt kunde prata fram till för en timme sedan.
Men dum som jag är så sitter jag i klassrummet och sjunger MEN tappar typ andan efter en stund...
Jag verkligen hatar att vara förkyld!
Men som sagt så är det hur underbart som helst att vi har en vattenkokare i bildsalen, så slipper vi belata för de i cafeterian plus att vi kan dricka hur mycket vi vill!

Likes

Comments

Nej det är vi verkligen inte men det är just de som gör oss så unika!

Likes

Comments

Just nu sitter jag i bildsalen och dricker min fjärde kopp te för idag samtidigt som jag läser en bok som heter "en prinsessa i peruk..."
Denna bok är faktiskt skriven av en nära vän till familjen som tyvärr gick bort för ca 6 år sen... Hon skriver om sin kamp mot cancern och massa annat! Rekommenderar alla till att läsa denna bok!

Likes

Comments

I fredags när jag var med mamma i Borlänge så köpte jag julklappar till 3 personer, det slutade på 2000 kr bara till dom 3 haha, men är iallafall klar med julklapparna till just dom så det är bra.
Köpte även lite saker till mig själv och det tänkte jag visa nu.

Värmeljus med doft: 19:- styck.
Värmeljus utan doft: 19:- styck.
Blockljus doft: 59:- styck.
Doftljus i glas: 6:- styck.
Påslakan: 150x200 cm, 99:-
Påslakan: 240x220 cm, 179:-

Likes

Comments

Haha Peggy ser så förtvivlad ut på bilden längst år höger, stackaren.

Likes

Comments

Lindex: Trosor 59.- styck.
​Cubus: Mjukisbyxor 199:- styck, ​huvtröja 199:- 
​Ginatricot: Nyckelring 49:-

Likes

Comments

´Hejsan, som ni redan vet så var jag med klassen i Stockholm i torsdags. Det första vi gjorde när vi kom fram var att gå in i Livruskammaren, efter det hade vi 1 timmes lunch så jag, Sinom och Larsson gick och käkade på Jensen, vilket var supergott. Efter lunchen gick vi till en kyrka och kollade lite sen var det dags för Medelhavsmuseet ´där vi kollade på allt från Egyptiska mumier till Grekiska vaser, jag är inte det minsta intresserad av sådant så jag tyckte att detta var ganska tråkigt men tog en massa bilder iallafall.
Efter Medelhavsmuseet hade vi fritid i ca 3 timmar, så jag, Larsson och Simon gick runt och shoppade lite.
Bilder på det jag handlade kommer imorgon.

Detta var lite bilder från kammaren.

Jensen 10/10 helt klart.

Tog inte alls många bilder i kyrkan men jaja.

Detta var då bilder från Medelhavsmuseet.

Likes

Comments

Godmorgon ja då var det jobb dax igen då, det blir väl vanliga, träffa underbara kollegor, kunder, plocka lite med varor, tror att jag kommer fylla lite godis och massa annat.
Hoppas att ni får en bra lördag!

Likes

Comments