Header

Godmorgon godmorgon, nu är det lördag igen och jag måste säga att denna vecka gått ruskigt fort! Idag ska jag jobba igen, det blir alltså den tredje arbetslördagen denna månad, klagar definitivt inte! Efter jobbet blir det nog det gamla vanliga, åka hem till Granis och bara ta det lugnt och kanske sova lite middag haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Underbart eller hur? Redan torsdag och över halva skolveckan är förbi och snart är det helg igen! Egentligen har jag sovmorgon till 12.00 idag men jag ska till körskolan och övningsköra med dom för sista gången denna månad. Så kl 09.50 börjar körningen och slutar 11.15 och efter det åker jag till skolan.

Likes

Comments

Lovet har faktiskt varit väldigt skönt och välbehövligt! Jag har varit hos Granis hela lovet och eftersom att han har jobbat så har jag och Peggy(hunden) varit ensamma under dagarna. Men vi har hunnit med lite saker iallafall, vi har köpt en kökssoffa, varit i Västerås och i Borlänge, jag och Granis har varit ute i skogen och gått vi har varit ute och fiskat några gånger, haft Emil och Felicia här på mat samt att jag har varit på fest och till sist har vi haft besök av mamma och alla andra som var här på middagen.

Likes

Comments

Andra dagen efter lovet nu då och månaden börjar lida mot sitt slut, vilket är ganska skönt då jag har haft otroligt mycket att göra under denna månad.
Efter skolan blir det att åka till körskolan och köra lite, hoppas att det går lika bra som alla andra gånger.
Efter körningen vet jag inte riktigt vad som händer men tror att jag bara ska hem och ta det lugnt då jag blir väldigt trött efter att jag kört... Tror att det är för att jag är så rädd att göra "fel".

Likes

Comments

Godmorgon, nu var det härliga 12 dagars lovet tyvärr över och skolan börjar igen... Det ska väl bli kul att träffa Larsson igen men annars är det väl ingen höjdare att skolan börjar igen haha. Nej men nu ska jag inte vara så negativ men det är bara så himla skönt med lov!
Hoppas att ni haft ett underbart och skönt lov!

Likes

Comments

Hej hej, gårdagen var verkligen superbra! Jag gjorde en massa god mat, stekt kyckling som fick ligga och sjuda i ca 1.5 timmar, sen blev det klyftpotatis, kroketter, en fräsch sallad och morötter i ugn samt bea sås.
Alla gästerna var här vi 14 tiden, alla var så glada och nöjda. Det var så kul att maten blev så uppskattad och att alla gillade den och tog två portioner hihi.

Titta va underbart fina blommor jag fick!

Likes

Comments

Idag har jag och Granis bjudit hem både mamma, "pappa", moster + henne dotter, Per, Bosse och Kerstin på lite mat och fika då min underbara mamma fyller år imorgon. Vi ville göra det lite speciellt så vi tyckte att det kunde bli lite mysigt att ha ett litet "kallas" med nära och kära.

Grattis på "födelsedagen" mamma, tack för att du alltid har funnits vid min sida, att jag kunnat gråta mot din axel, ack för att du alltid har lyssnat på mig! Tack för allt älskade mamma jag älskar dig så otroligt mycket!

Likes

Comments

Hej hej, för någon månad sedan gjorde jag ett inlägg som handlade om att jag och min klass håller på med en film. Och sanningen är att vi var tvungna att ge upp den vi höll på med då vi hade för lite tid kvar. MEN vi har börjat med en ny film som det redan finns manus till och det är Tintin och Castafiores juveler. Vi valde att bara göra 11 scener då vi inte hade alls mycket tid på oss. Så på en vecka spelade vi in alla scener, tränade manus och massa sådant och jag tror att det kommer bli bra, jag hoppas det iallafall.

Roller:
Castafiore - Jag
Kapen Haddock - Larsson
Professor Kalkyl - Linus
Tintin - Elin
Nestor - Elias
Doktorn - Ellen
Ljud - Jag samt Elias och Paul
Filmning/bilder - Hadeel samt Ellen och Linus

Likes

Comments

Helt sjuk, tiden går så fantastiskt fort och just nu är det underbart att det går så fort! För om endast 50 dagar, alltså mindre än 2 månader så är det sommarlov! Kan ni förstå?! Om mindre än 2 små månader så har jag gått ut 2:an, det kändes verkligen som att jag började 9:an för inte alls länge sedan!
Jag har så mycket som jag ska hinna både före sommarlovet men även under sommarlovet så jag hoppas att det blir som jag vill och som jag tänkt det!

Saknar mina fransar, vill verkligen göra nya igen men gahhh det blir för jobbigt och det kostar en massa pengar, inte lätt att vara en fattig student haha.

Likes

Comments