Allmänt

Hej på er mina hjärtan! ❣

Idag kommer jag öppna Sibylla och jobba fram till 14, direkt efter jobbet drar jag till yrkescentret för ett möte med läraren i samhäll. Väl hemma ska jag fixa iordning inför kvällens middag med min favorit. ❤

Ha en underbar solig tisdag! Kram

Likes

Comments

Allmänt

Grötfrukost startar min dag..

Godmorgon på er mina hjärtan! ❣

Igår var det kaos på jobbet från ca 17-18.30. Så mycket folk och beställningar! Jag slutade 18 men jobbade över tills det inte var kö i restaurangen längre. När jag kom hem såg jag & Ola på melodifestivalen och åt lite snacks.

Idag ska jag jobba 11-18 igen, vi får väl se om det blir övertid idag också. Helst inte säger jag! Är så trött i kroppen och det kliar i ögon & näsa.. slår vad om att jag blir sjuk som alla andra snart.. & jag ska jobba mån-fre så jag behöver all vila efter jobb som jag kan få! Ha en bra söndag

Kram

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er mina hjärtan! ❣

Idag är jag sååå trött men det är bara att bita ihop. Kommer säkert bli stressigt på jobbet idag, det är ju Rally Sweden här i områdena nu. Redan i torsdags började det vara mycket folk så kan tänka mig att det blir värre idag & imorgon. Är nirallyt?

Längtar bara tills jag slutar faktiskt så jag kan krypa ner i soffan / sängen hemma och slumra till. Puh! 11-18 är passet idag men hoppas timmarna går fort. Hoppas ni som är lediga passar på att ha en riktig mys dag!

Kram

Likes

Comments