Allmänt

Måndag: Jobb 11-18. Packa upp väskan från helgen. Tvätta några maskiner med kläder. Städa undan lite i lägenheten. Packa om väskan inför några dagars nya äventyr!

Tisdag: Jobb 12-18. Blir hämtad strax efter 18 i Sunne utav mamma, pappa & min näst äldsta syster, för att sedan åka vidare i kusten. Ska alltså dit ännu en gång i sommar! Dock till ett annat ställe, Marstrand hette det visst. 

Onsdag: Ut på äventyr i Marstrand/Kungälv.

Torsdag: Hem från Marstrand. Kommer troligtvis hem kvällstid så det blir inte så mycket gjort vad jag vet.

Fredag: Städa lägenheten mer ordentligt. Tvätta & byta sängkläder! Kvällsjobb..

Lördag: 09-16. Efter det drar jag och sambon iväg på kräftskiva / 20 års fest hos kollegan och hennes sambo! Kommer bli så himla roligt, taggad till tusen!

Söndag: Soooova! Kvällsjobb..

..random bilder från räkfrossan hemma sist 😊

HUR SER ER VECKA UT?? KOMMENTERA! 😃

/ Louise

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

..sommarfesten i Halmstad var hur rolig som helst! Dock lägger jag inte ut några bilder här på bloggen / sociala medier mer än på mig själv och min fina mamma ♡ då jag av ren respekt inte vill visa upp någon som inte vill. Vi var 65 pers på kalaset så känns lite jobbigt att fråga runt på varje bild om man får använda eller inte 😉 Men iallafall, vi hade olika stationer med lekar och folk skrattade så de höll på att kissa ner sig mellan varven! Hahah!

..vi hade också live musik då vi har duktiga musiker i släkten som hade fixat upp en liten scen osv så det var skit bra drag under kvällen!

..igårkväll kom vi hem och var helt slut både jag & sambon. Åt kina mat hemma och sen bums i säng. En perfekt helg enligt mig och nu är det tillbaka till jobb idag som gäller för oss.

/ Louise

Likes

Comments

Allmänt

..dagens lunch innan vi promenerade till Liseberg! Mr Shou hette restaurangen vi var på och det var så jävla bra service och maten var helt magiskt god!! Rekommenderas till alla som ska äta i gbg vid centralstationen.

..lite bilder från Liseberg 😊 Har varit en superbra dag och så roligt att göra något vi inte gjort tillsammans tidigare jag och sambon.

Vi har även tur i både kärlek och spel i vårt förhållande! 😉

/ Louise

Likes

Comments

Allmänt, Foodporn/VV-recept

..nu äntligen har vi anlänt i Göteborg och sitter på Espresso house och tar en morgon fika. Jag tog en iskaffe Chai och Ola tog en Frappino Cream med smaken popcorn & caramel 😍 Fram tills kl 13 då Liseberg öppnar blir det bara att strosa runt på gatorna och i stan här i gbg. Bara vara ♡

Uppdaterar mer om dagen ikväll 😃

/ Louise

Likes

Comments

Allmänt

..fick hoppa in 12-17 idag istället för att jobba kväll. Så skönt! Så nu har vi varit hemma och packat klart inför vår resa i helgen! 😊 Liseberg på fredag & Halmstad fredag kväll-söndag. Ska bli så mysigt!


Likes

Comments