View tracker

Allmänt

Hej på er mina hjärtan! ❣

Igår gjorde jag första prov dagen på Sibylla och det var super roligt! Väldigt svårt med beställningarna dock då jag nte alls lärt mig alla menyer utantill än, men man får väl förstå det efter en dag.. 😊 Idag ska jag göra dag 2 och är lika taggad som igår, så det verkar som att jag ska trivas. Hoppas personalen ska trivas med mig också så jag kan vara kvar 😃 Det märks. Som sagt jag hade iallafall jätteroligt. Väldigt mycket att ta in men det kommer nog så småningom.

Har precis slängt i mig en "taco liba pizza" (16sp) som tidig lunch. Jobbar 12-17 idag så det ska bli spännande att se om något har fastnat där uppe sen gårdagen. 😊 Ha en bra tisdag, en dag närmare helg 🍾

Kram

Likes

Comments

Foodporn/VV-recept

En heeela underbar libapizza som vanligt 😍

1 st Libabröd (6sp)
4 msk Tomatpuré (0sp)
2 skivor Ica Basic Rökt Skinka (0sp)
52 gr riven Arla Hushållsost 17% (4sp)
56 gr Coop Tonfisk i vatten (1sp)
Pizza krydda
15 gr Santa Maria Pizza topping (2sp)

Sätt ugnen på 200 grader. Smeta ut tomatpuré över hela libabrödet. Lägg på skinka, ost & tonfisk samt pizza krydda. Sätt in i mitten av ugn ca 7-10 min eller tills osten smält. Toppa pizzan med pizza topping innan servering. Mums!

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er mina hjärtan! ❣

Jag har varit på arbetsintervju under veckan och gissa vad?? De ringde mig redan samma kväll och sa att de var intresserade utav mig, så jag ska dit & prov jobba 3 veckor framöver fr.o.m måndag. Och vart är det då? Jo på Sibylla här i Sunne 😊 Kanske inte mitt drömjobb, men lärorikt, och man får en fast inkomst varje månad vilket är det viktigaste jag har i fokus just nu. Kommer att må så mycket bättre när jag vet att jag HAR pengar och att jag kan SPARA till det jag/vi vill och SPENDERA, ha KUL med vänner osv utan att bekymra mig om pengar. Det är så stressigt och ostabilt när man är tim vik och aldrig vet hur mycket i månaden man får jobba lixom.. 😕 Men vi hoppas nu att jag kommer trivas på Sibylla och att de övriga personal / chefer ska trivas med mig. Det är en tjänst som ligger på 70% + extra inringningar så det är ju fantastiskt! Detta är verkligen så behövligt och jag är så tacksam att det gick så bra och så snabbt! 😊 En super bra och rolig tidig 20 års present!!

Likes

Comments

View tracker