Min viktnedgång


Alltså huuuur glad tror ni att jag är?! 😃 Jag gick alltså ner 1,2 kg denna vecka och jag är sjuukt överraskad! Men jag hade tjänat in 32 aktivitetspoints av 35 som rekommenderas mig. Jag är så stolt! Nu är jag äntligen under 70 kg!! Välkomnar 60 talet med att väga in mig på 69,0 kg idag. Så nu har jag klickat hem min efter längtade belöning när 70 talet är borta. Så härlig känsla!!

Nu har jag precis fått i mig frukost och ska låta den sjunka lite innan jag tar på mig promenad skorna & går en runda på 45 min enligt dagens "RunKeeper" träningspass! 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Min viktnedgång


Hej på er mina hjärtan! 💕

Idag har jag hunnit med att fota och jämför helkropps bilder, vilket är så himla motiverande för mig själv!! Är nöjd att jag kommit dit jag är, även om jag har mer än hälften kvar. Men det ska jag klara av! 😊

Jag har även varit på en morgon promenad med kollegan, 45 minuter gick vi ungefär. När jag kommit hem gjorde jag lite mat, sen har jag storstädat lägenheten i 1 & 1/2 timma. Ska även ut på en till promenad alldeles strax! 😊

Eftersom solen skiner ute så har jag förberett kyckling & lax inför middagen. Då ska det grillas & mysas i solväggen med min underbara sambo. Så härligt att våren ÄNTLIGEN är här!! Nu är jag sååå trött på snön så hoppas hoppas den håller sig borta tills nästa vinter från och med nu!

Ha en fantastisk torsdag underbara ni!
Kram

Likes

Comments

Min viktnedgång

Nu var det ungefär en månad sedan som jag uppdaterade om min viktresa ordentligt. Jag har haft några dagar då det gått sämre men också dagar då det gått jättebra! Just nu rullar det på helt otroligt bra, och jag sköter kosten bättre än någonsin! + motionerar regelbundet med promenader/intervaller osv. Så skönt!

Jag vägde mig senast fredag 17/3, och då visade vågen 70,2 kg. Mitt mål tills denna vecka är att komma under 70 strecket, men jag har även som mål att gå ner -0.8 kg eller mer. Jag har skrivit upp mina delmål och mina små belöningar när jag nått mina mål! Anledning till varför jag vill hinna mina delmål fram tills den 17:e maj är för att just den dagen så ska jag & min kompis Julia vara med i Karlstad och springa Vårruset. Då vill man ju vara i form och även ha gått ner lite / orka mer! Jag följer ett träningsprogram på RunKeeper och har hitills gjort 2/28 träningspass som ska förbereda mig konditionsmässigt inför detta 5km vårrus.


Målet har jag satt den 31 augusti just för att få en liten extra pepp under sommaren. Jag hoppas kunna nå det med rätt självdisciplin! Sen kanske jag nöjer mig innan den siffran på vågen också, det vet man ju aldrig. Jag ser mer utseende mässigt än några siffror på en våg. Hittills har jag gått ned -5,3 kg och jag känner mig redan mer bekväm i mig själv!

Dessa bilder är tagna idag, och jag är så chockad över att det gått såhär bra trots att man har sina dåliga dagar/svackor! Men detta gör mig så motiverad, så jag är himla nöjd över vad jag klarat av hittills och vet att jag kan klara mina mål bara jag ger mig in 100% i kosten som är a&o. Motion på det är "bara" ett enormt plus i kanten!

Så nu har som sagt mina delmål att nå, & jag vet att jag kan klara dem som sagt. Att jag har mitt instagram konto @minviktresa_louise är en enorm hjälp på vägen, då jag motiveras av mina följare och även deras instagram. Sjukt roligt att det är så många som följer min resa & samtidigt peppar mig!! Just nu känns ingenting omöjligt och jag ska fortsätta med RunKeepers träningspass samt sköta kosten så bra som jag bara kan. & jag lovar att uppdatera här mer nu framöver, med tanke på att det inte är alla som kan/vill gå in på instagram hela tiden. Allt för att kunna inspirera andra, samtidigt som mig själv!

Kram 💗

Likes

Comments

Allmänt, Foodporn/VV-recept

Hej på er mina hjärtan! 💕

Lördagskvällen i Karlstad var supermysig. Bion var överraskande bra och maten var mums! Runt 23 tiden landade vi hemma hos syrran och sov över där, så vi slapp köra hem i mörkret på kvällen. Vi åkte istället hem söndag morgon vid 08 tiden och var hemma i god tid för en hel aktiv söndag. Dock var vi så trötta så vi fick inte många knop gjorda! 😇 Vi grillade i vår solen till lunch ☉

Idag vaknade vi upp till snö, en massa snö.. & igår var man ute i tröja och stekte i solen på den blåa himlen? Sjukt förvirrad blir jag 😂 Idag ska jag jobba 11-21.15 så mycket mer intressant än så blir det inte.

Kram

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er mina hjärtan! 💕

Just nu sitter vi hemma hos svärföräldrarna då sambons lillasyster fyllt 18 år + tagit körkort. Så nu firar vi med mat, efterrätt och hockey på tv:n. Matkoma delux efter detta kalas!

Vid 17 ska jag & Ola åka till Karlstad idag, för att gå på bio och restaurang. Vi gör aldrig något sånt tillsammans (mer än att äta här i Sunne på Kinan typ). Alltså vi har varit på bio 1 gång och finare restaurang 1 gång, under 2 & 1/2 år som vi varit tillsammans. Det var tillsammans med våra vänner så idag ska vi göra det bara han & jag. Äntligen ❤ Ska bli så mysigt! Vi ska se "Kong - the skull Island" i 3D och senare ikväll ska vi iväg och äta middag på restaurang "Frost". En perfekt lördagskväll!

Imorgon får vi se vad vi hittar på. Prata på att vi ska grilla iallafall om vädret fortsätter såhär bra! & jag ska iväg på en powerwalk även imorgon. Igår gick jag 1 timma pw tillsammans med en kollega innan jobbet så känns skönt att vara tillbaka på banan med motionen. Perfekt!

Ha en underbar lördag! Kram

Likes

Comments