Header

Halloj
Sitter nu i bilen på väg för att äta middag ute med mamma och dom för mamma fyller år.

Förut idag va jag med mamma och hennes kompis vid sjöhistoriska och gick promenad med hundarna, va Agria som va med och sponsra. kände att det va en bra grej då Agria ger 50 kr för varje deltagande till hundstallet.
Va en mysig promenad.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu vill höstens mörker så kan det vara skönt att kanske dra på sig en poncho över jackan när man ska iväg. Här nedan har jag tagit fram några i lite olika prisklasser.
😊

This post contains adlinks from Adviral1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20 / 21

Likes

Comments

God dag allesammans

Då va det måndag igen och jag ligger fortfarande kvar i sängen, men jag får faktiskt det då jag jobbar natt idag.

Vaknade väl till vid typ halv tio och har legat och kollat på film, så har helt enkelt tagit det lugnt hela morgonen.

Men snart ska jag gå upp och gå ut med hunden på sin andra runda, sen kanske jag ska plocka lite här hemma. Måste även lägga in dom räkningar som kommit förra veckan så jag slipper sitta i helgen och fixa.

Men ska chilla i sängen en stund till och sen  göra lite nytta.

hoppas ni har en superbra måndag.

bild från när jag sov i bilen förra veckan 😉

Likes

Comments

Hej på er

Har varit dåligt med uppdatering senaste tiden, men med mycket jobb och allt annat som ska hinnas med så är det ju bloggen som hamnar i kläm.

Men om en stund ska jag göra iordning en matlåda jag ska ha med till jobbet, börjar 19:30 ikväll med ett pass. Och imorgon kl 07 börjar nästa så kommer hem imorgon kväll typ igen.

Saknar alltid Kim så himla mycket när jag jobbar såhär, men tror ändå att det är bra att vi slipper vara på varandra varenda eftermiddag/kväll.

Och planerar för att flytta till Småland fortsätter, väntar fortfarande om svar Ang kims jobb. Men han skulle prata med dom i Vimmerby nu i veckan .

Men jag uppdaterar när det finns tid.

hoppas ni haft det bra.

Likes

Comments

Hello

Efter en ganska tuff arbetsvecka så har vi nu kommit till Småland, eller Ah vi kom hit igår kväll.

Vi ska vara här tills på söndag och bara ta det lugnt, ska ta lite kort inne i huset som vi ska hyra om vi flyttar hit också. Så kan jag visa er sen  också . 😊

Likes

Comments