Header

Imorgon är det löning och det betyder att jag nu precis har lagt in alla räkningar så dom kan gå in imorgon direkt.
Men finns det något jag verkligen hatar så är det att sitta med dessa räkningar, skulle vilja att nån gjorde det åt mig varje månad gratis ;)

Aja det är ju bara en av alla livets måsten, precis som att vi måste jobba för att få in pengar till att betala räkningarna, men det är inte roligt iallafall.

Fick dock ett tråkigt besked idag på jobbet, Får bara jobba maj ut när min provanställning tar slut. Är för lite hundar så det går inte runt. Så just nu är jag på jakt efter ett nytt jobb, helst så fort som möjligt för min egen skulle. Så om nån där ute som bor i stockholm vet om nått jobb som kan passa mig så hojta till ;)

Ne nu ska jag sova, jobbdag imorgon igen även om jag inte är så jättetaggad.

Kram på er
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon

Säger bara det att det är skönt att det är fredag imorgon, va helt sänkt imorse när jag vakna. Men snart är det fredag och helg igen och det är precis vad jag behöver.

Igår efter jobbet så handlade jag hem lite mat, och åkte sedan hem för att börja förbereda maten. Vart pannbiff med potatis och brunsås till middag, och det va riktigt gott.

Det kan snart bli lite ändringar i vårat liv men det är bara vår framtid som kallar, och ni kommer få följa med på hela resan här på bloggen när det väl är dags. Så jag hoppas ni kommer tycka om det.

Ne nu ska jag hänga lite tvätt.

Hörs senare 😁

Likes

Comments

Tänkte visa lite saker från Wish appen som jag är sugen på att klicka hem. visst mycket har konstig kvalitet men ibland gör man små fynd på bra saker. 😊 och jag köper sällan saker som kostar mer än typ 200 för då har jag inte förlorat så mycket pengar om det är skit.

Här är iallafall lite kläder skulle vilja klicka hem.

Brukar ni handla saker på Wish?
Och vad tycker ni om dessa saker?

kram

Likes

Comments