Header

Hej på er
Blåser mer idag än igår så det är lite kallare, men man får promenera sig varm.

Denna vecka har varit hemsk varenda morgon, har vaknat upp på morgonen och typ bara vänt mig i sängen och sen har jag börjat må illa. Och så har det hållit på nu varenda dag, det ger sig lite framåt eftermiddagen men själva illamåendet försvinner inte. Det har antagligen nånting att göra med min hastiga viktnedgång, känns lite som att det hör ihop.

Får hoppas man blir av med det snart bara. Känner verkligen att jag inte orkar med detta en vecka till.

kram på er

Likes

Comments

Jag har länge gått och tänkt på att testa lite vegansk mat, inte för att jag ska bli hel vegan utan mest för att faktiskt variera lite i maten. Det jag tänkte testa först är Vegansk köttfärs och ha till tacos, Det kan ju inte vara så annorlunda tänker jag.
Så när vi flyttar hem igen så ska jag handla hem lite veganska grejer och testa. Kommer ge er en recension på vad jag tycker om dom olika veganska alternativen sen också.
Likes

Comments

Inlägget innehåller Adlinks

Hittade dessa fina och mysiga saker på HM Home och skulle vilja ha dom i hemma hos oss när vi flyttar hem, För det första kuddarna som man kan ha nu närmare jul, sen ljuslyktan som ser ut som en ananas är ju att dö för. Älskar alla dessa ananas inredningsgrejer. Sen själva pläden verkade så mysig.

Likes

Comments

Hej på er
Inte varit det bästa vädret ute idag, men det har inte varit så jätte kallt.
Har precis kommit hem och ska dricka kaffe och sen ta det lugnt ett liten stund.

Så det är vad som händer just nu.

Likes

Comments