Header

Halloj

Kom hem från stallet för en stund sedan och ska snart lägga mig och sova, hade en mysig tur ute i skogen i mörkret.

Hade en rätt tuff dag på jobbet också, gick först 1 mil på en gång med ett gäng, kom tillbaka och min kollega bytte hundar och jag tog mitt gäng på 2 km till. Sen käkade vi en snabb lunch för att jag sedan skulle ut på först 3 km med ett gäng och sedan 2 km med ett annat, så jag har gått 17 km idag! Får se hur benen känns imorgon 😉

Ne nu dags att sova

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon
Kim åkte hemifrån runt tio idag och sen dess har jag legat hemma själv och bara chillat och kollat på film. Ska väl snart resa mig ur sängen och åka ut till stallet, ska ut och rida med L.

Men vi hörs senare

Likes

Comments

Alltså hur fort går inte veckorna just nu?

Det va nyss måndag men nu är det fredag igen, går helt galet fort fort men det är visserligen skönt då sommaren kommer fortare.

Denna vecka har varit superbra än så länge, haft en ganska chill dag då hundarna är trötta efter långpromenaden igår upp till högdalstoppen.

Ikväll blir det nog ut och hänga lite och bara chilla.
Och I helgen blir det stallet för hela slanten kan jag tänka mig då det ändå ska vara ganska bra väder.

Men vi hörs senare =)

Såhär fin va va hilmen häromkvällen innan jag åkte från jobbet =)

Likes

Comments

Hello

Ja då va det fredag igen och veckan har rusat förbi som vanligt. Alla promenader är färdiga för idag och jag ska snart börja  storstäda hela dagiset innan jag tar helg.

Efter jobbet blir det hem och spola av bilen och sedan åka och göra service på bilen, sen får vi se vad som mer händer ikväll.

Imorgon och söndag ska jag iallafall ut till stallet och rida.

Men vi hörs senare .

Likes

Comments

Ja då va det måndag igen.

Hoppas ni haft en trevlig helg allesammans, det har jag haft iallafall.
Började min helg med en lugn dag på jobbet, och sedan vart det bara hem och duscha och byta om för att gå ut och äta med kim. Han hade bokat bord på Rollers & bowlers i haninge, dom har inrett och har som på typ 50-60 talet. Har ni sett Grease filmerna så förstår ni hur det typ ser ut;


Sen på lördag morgon gick vi upp tidigt och drog iväg till sandviken för att kolla på speed weekend, där dom köra en hel del olika fordon på isen. Solen sken och det va en underbar utflykt.
Sen vart det stallet när vi kom hem därifrån och gosade lite med hästen och tjärade in våran höbar,

Och i söndags vart det bara en almänt chill dag. Var ute och åkte lite bil och hämtade hem hunden som fått vara hos mamma från i fredags.

Men nu är det ny vecka igen och imorgon är det sista dagen för februari månad och vi går in i mars. Helt sjuk att vi är inne i tredje månaden redan detta år. Dagarna går så sjukt fort.

Men jag hoppas ni hade en superbra helg ni också och att eran måndag även varit toppen,

Likes

Comments